• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gülermisin, Ağlarmısın?

Merhaba kızlar malum hamileyim bugün esim izinli idi dusa girdim ve bana kese yapmasini istedim. Sagolsun oda kirmadi derken dusa girdigimiz an zil caldi. Ilk aldiris etmedik baktik israrla caliyor esim gidip kapiyi acti. Gelen annesi idi. Esim tekrr geldi v kesemi yapip cikti. Isim bittikten snra bnde ciktim kayinvalidem hala oturuyordu. Esime oglum yarin cuma baban bu aksam banyo yapacak onada bi kese yap demez mi? Benim surat atti tabiki.. Bu bana nispetmi yapiyor kimi kimden kiskaniyor? Allaha Şükür elleri ayaklari tutuyor kaynanam dururken esimin babasina kese yapmasi ne derece dogru? Bundan bir ay oncede babasi ayaklarindan rahatsizdi enfeksiyon teshisi konulmustu duzenli pansuman olmasi gerekiyordu. Her aksam esimin isten gelmesini beklediler pansumani yapilsin diye. Sonucta bn hamileyim yalan yok esime defalarca elini yikatiyordum. Hstahane denilen birsey var hem daha saglikli hijyen acisindanda...Ama laf anlatamadik pansuman derdimiz bitti smdide kesemiz dert oldu. Annesi babasidir elbette yardimci olacak ama herseyi sadece esimden beklemeleri bunaltti beni. En ufak seyde gece gunduz fark etmiyor hep ogullarini bekliyorlar. Esimin 5 tanede ablasi var ama onlar el kapisinda imis bi yere kdr yardimci olabilirlermis. iyi de bn bunlarin babasinin kizimiyim? Şimdi ne dersiniz bana?
Kv'ye sen de yap güzel oluyor hem de biraz cilveleşirdin deseydiniz :KK48:

Benim kayınvalidemde eşim banyoya girdiğinde kızım sende girde sırtını kesele, şöyle bir her yerini lifle diyor. Niye ki kendisi lifleyemiyor mu? dediğimde ise amannn sizde ne biçim gençsiniz içiniz göçmüş sizin, girin işte birbirinizi yıkayın durun banyoda diyor. Tövbe estagfurullah.:KK48::KK48:

:KK45::KK45:ay siz bir duş fırçası alın şu uzun saplı olanlardan, şöyle gösterişli güzel de bir paket yapıp hediye götürün:KK48:
ben de aldım çok güzel falan da diyin de kıskanmasın bari yine:KK53:

komikmiş, en büyük derdiniz bu olsun:)
Ayy canim cok yasa emi :) Tabiki dert sayilmaz ama ister istemez insan takiyor.

Benim ki hepinizi döver bu konuda :KK66: oğlum erkenden eve gidiyo tavşanı yatağında basıyo diyodu bi zamanlarda ona anlam veremedim :KK1::KK1: Ama yine fantazilerini konuşturuyordu eminim :63:

Tavşan ne ayoll :KK48:

Belki de orasını bilemiyeceğim bana bulaşmasın da kendisi ne yaparsa yapsın:KK53::KK53:

neredeyse torunuyla yaşıtım onun eski toprak tabi

Fantazi dünyasına neler sığdğrıyor belkide :KK53::KK53:

Benim ki hepinizi döver bu konuda :KK66: oğlum erkenden eve gidiyo tavşanı yatağında basıyo diyodu bi zamanlarda ona anlam veremedim :KK1::KK1: Ama yine fantazilerini konuşturuyordu eminim :63:

yok kız asıl benim ki hepinizi döver öyle şeyler söylüyor ki bazen ben söylemeye dahi utanırım:oops::oops:

Merhaba kızlar malum hamileyim bugün esim izinli idi dusa girdim ve bana kese yapmasini istedim. Sagolsun oda kirmadi derken dusa girdigimiz an zil caldi. Ilk aldiris etmedik baktik israrla caliyor esim gidip kapiyi acti. Gelen annesi idi. Esim tekrr geldi v kesemi yapip cikti. Isim bittikten snra bnde ciktim kayinvalidem hala oturuyordu. Esime oglum yarin cuma baban bu aksam banyo yapacak onada bi kese yap demez mi? Benim surat atti tabiki.. Bu bana nispetmi yapiyor kimi kimden kiskaniyor? Allaha Şükür elleri ayaklari tutuyor kaynanam dururken esimin babasina kese yapmasi ne derece dogru? Bundan bir ay oncede babasi ayaklarindan rahatsizdi enfeksiyon teshisi konulmustu duzenli pansuman olmasi gerekiyordu. Her aksam esimin isten gelmesini beklediler pansumani yapilsin diye. Sonucta bn hamileyim yalan yok esime defalarca elini yikatiyordum. Hstahane denilen birsey var hem daha saglikli hijyen acisindanda...Ama laf anlatamadik pansuman derdimiz bitti smdide kesemiz dert oldu. Annesi babasidir elbette yardimci olacak ama herseyi sadece esimden beklemeleri bunaltti beni. En ufak seyde gece gunduz fark etmiyor hep ogullarini bekliyorlar. Esimin 5 tanede ablasi var ama onlar el kapisinda imis bi yere kdr yardimci olabilirlermis. iyi de bn bunlarin babasinin kizimiyim? Şimdi ne dersiniz bana?
Ya ben ağlamak istiyorum, kendi halime. Şunları gördükçe ben evliyayım diyorum.

Konuya gülmek istiyorum, başka derdi olsaydı kvalidesiyle onu dile getirirdi ki dert edecek bir şey bulamadığından kıskançlığa sarmış.

Konu sahibi! Bu insanlar belli yaş üstünde, kadının ellerinde eklem romatizması mı var, yumuşak doku romatizması mı var, kireçlememi mi var. Genelde yaşlılarca hastaneye gidilmediğinden ötelenir ve tam adı koyulmaz. Ama ağrısı vardır ve yapamıyordur belki.

Sen kulak verip dinledin mi onları hiç?

kıskanmış demek :KK73::KK73::KK73:

gökçe tavşan da ne olaki tavşan mı besliyordu eşin:KK53::KK70::KK70::KK70:

Ne biliyim ben çatlak yaa bu kadın ,var böyle enteresan deyimleri :KK12::KK12:
Kaçıyorum ama onun oğlu basıyor mu beni ,yok ben yataktayken beni bassın mı ne bilmiyorum ki o_O Bastırınca rahatlıcaktı herhalde :KK23:

Back