Gülermisin, Ağlarmısın?

Ne alaka? Romatizmasi vs hicbir seyi yok. Duzenli olarak altin gunlerine giden hicbir sohbeti kacirmayan bi kaynanam var. Bn hamileyim bir tanede okula giden cocugum var ama bir gunden bir gune bana faydalari olmadi. Ogullaridir tabiki yardimci olacak ama ise nispet karisirsa tahammul edemem anladiniz mi?

Evet anladım da hemen kızmaya hazır moddasın.

İşte kvalideni de böyle yanlış anlayıp hemen savunma moduna geçiyorsun.

Babası sonuçta kese yapmasında ne sakınca var? Sen kaynana görmemişisin anladın mı?

yani kadının zamanlaması kötü olmuş.
hadi karıcına yaptın akşama babacınada yapmak zorundasın gibi
yoksa babasıdır sırıtında bile taşıyacak yeri gelicek.

Konu sahibi, hamile olmasaydin da esinden kese yapmasini istemek en dogal hakkin. Eminim esin de memnuniyetle yapiyordur. Bu yuzden hamile oldugunu, cocuklarin oldugunu belirterek "ihtiyac" sebebiyle yaptirdigini belirtmene gerek yok. Ister ihtiyactan ister keyfinden yaptirirsin...

Kayinvaliden de esine bi zahmet yapiversin kesesini sagligi yerindeyken.

Mercimek değil gizli özne kullanıyor ,tavşan ...Amaaannn konu sahibesinin konusunu iç ettim yaaa affet AnneyimBen

davşanın uykusu hafif olur sonuçta yatağındayken basmadıkça nasıl yakalıcan bir daha, devamlı hoplayıp zıpladıkları halde üremeleriyle meşhurlar bir de :) Kayınvaliden senin ele avuca gelmezliğinle övünmüş Sabretme, düzelmez

Kese için bir şey diyemiyorum tabi, eşinizin anne senin eline su dökemem demesi falan lazım, Kp nin keseye ihtiyacı varsa.

onu bunu bırakında kk olarak bi hamam sefasımı düzenlesek

Sanane Canim babasi degil mi ? Yapsa ne olacak seni rahatsiz eden ne yani..
Ayrica kayinvalide geldikten sonra kese yapmaya devam etmenizde abes,
saygi diye bisey var ben olsam utanirdim yani kayinvalide icerde biz banyoda kese yapioz..
Esim kapiya bakmaya gittiginde bn banyoda idim. Esim annesine ne dedi bilmiorum acelece kesemi yapip cikti. Saygisizlikla ilgisi ne gidip kadinin gozu onunde yikanmadim ya...

yani kadının zamanlaması kötü olmuş.
hadi karıcına yaptın akşama babacınada yapmak zorundasın gibi
yoksa babasıdır sırıtında bile taşıyacak yeri gelicek.
Fallen meleeem öyle de olabilir, tamamen patavatsızca rast gelmiş de olabilir.

Bu kadının kasti yaptığının garantisi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…