- 21 Eylül 2014
- 7.981
- 11.888
- 218
- Konu Sahibi Anneyim Ben
-
bilmiyorum hihihihih hihihihih diye gülüp yarım yamalak cevap vereceğinden hiç sormadımTavşanı yatağında basmak
bence daha fazla anlatma witchh farklı yerlere kayacak yoksaNe biliyim ben çatlak yaa bu kadın ,var böyle enteresan deyimleri
Kaçıyorum ama onun oğlu basıyor mu beni ,yok ben yataktayken beni bassın mı ne bilmiyorum kiBastırınca rahatlıcaktı herhalde
keşke eşin kayınvaiden gelince devam etmeseydi kese yapmayasanki biraz garip bir durum olmuş bu..
Ben de kapı açmadılar iş başka yere taşındı gibi bir şey beklemiştim.ben fesatım hehalde.....
kaynanan gelince hayırdır hamile hamile bu ne duş banyo ayıp değil mi diyecek sandım meğer keseymiş problem
Oğlum eve erken gidiyor, mercimeği fırına verebiliyorlar erkendenyuppiee
Se
7 yillik evliyim ilk kez boyle birsey istedim hayistemez olaydim şapa oturdum resmen
yemın ediyorum tam kaynanasın haSanane Canim babasi degil mi ? Yapsa ne olacak seni rahatsiz eden ne yani..
Ayrica kayinvalide geldikten sonra kese yapmaya devam etmenizde abes,
saygi diye bisey var ben olsam utanirdim yani kayinvalide icerde biz banyoda kese yapioz..
Ne alaka? Romatizmasi vs hicbir seyi yok. Duzenli olarak altin gunlerine giden hicbir sohbeti kacirmayan bi kaynanam var. Bn hamileyim bir tanede okula giden cocugum var ama bir gunden bir gune bana faydalari olmadi. Ogullaridir tabiki yardimci olacak ama ise nispet karisirsa tahammul edemem anladiniz mi?Ya ben ağlamak istiyorum, kendi halime. Şunları gördükçe ben evliyayım diyorum.
Konuya gülmek istiyorum, başka derdi olsaydı kvalidesiyle onu dile getirirdi ki dert edecek bir şey bulamadığından kıskançlığa sarmış.
Konu sahibitahammül sanlar belli yaş üstünde, kadının ellerinde eklem romatizması mı var, yumuşak doku romatizması mı var, kireçlememi mi var. Genelde yaşlılarca hastaneye gidilmediğinden ötelenir ve tam adı koyulmaz. Ama ağrısı vardır ve yapamıyordur belki.
Sen kulak verip dinledin mi onları hiç?
Vallahi lafmi carpiyor ne yapiyor bilmiorum ama kesin kararli kese icin aksama esimi beklior :)
Evet anladım da hemen kızmaya hazır moddasın.Ne alaka? Romatizmasi vs hicbir seyi yok. Duzenli olarak altin gunlerine giden hicbir sohbeti kacirmayan bi kaynanam var. Bn hamileyim bir tanede okula giden cocugum var ama bir gunden bir gune bana faydalari olmadi. Ogullaridir tabiki yardimci olacak ama ise nispet karisirsa tahammul edemem anladiniz mi?
Ne alaka? Romatizmasi vs hicbir seyi yok. Duzenli olarak altin gunlerine giden hicbir sohbeti kacirmayan bi kaynanam var. Bn hamileyim bir tanede okula giden cocugum var ama bir gunden bir gune bana faydalari olmadi. Ogullaridir tabiki yardimci olacak ama ise nispet karisirsa tahammul edemem anladiniz mi?
Mercimek değil gizli özne kullanıyor ,tavşan ...Amaaannn konu sahibesinin konusunu iç ettim yaaa affetAnneyimBen
Esim kapiya bakmaya gittiginde bn banyoda idim. Esim annesine ne dedi bilmiorum acelece kesemi yapip cikti. Saygisizlikla ilgisi ne gidip kadinin gozu onunde yikanmadim ya...Sanane Canim babasi degil mi ? Yapsa ne olacak seni rahatsiz eden ne yani..
Ayrica kayinvalide geldikten sonra kese yapmaya devam etmenizde abes,
saygi diye bisey var ben olsam utanirdim yani kayinvalide icerde biz banyoda kese yapioz..
Fallen meleeem öyle de olabilir, tamamen patavatsızca rast gelmiş de olabilir.yani kadının zamanlaması kötü olmuş.
hadi karıcına yaptın akşama babacınada yapmak zorundasın gibi
yoksa babasıdır sırıtında bile taşıyacak yeri gelicek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?