Gülencimin Şekerleme Malikanesine Hoşgeldiniz

tarzımız hemen hemen benziyor :)ilk resimdeki lila rengi halı benimkisinin aynısı..
benimde mutfağım turuncu yeşil..
neyse bir ara resimleri koyarımda görürsün..
ama benzer yerler pek çok...
huzurla oturun inşallah...

canım her şey çok güzel sağlıkla ve mutlulukla oturun.en kısa zamanda şirin evin çocuk sesleri ilede çınlanır

Evin cok güzel.Güle güle otur.Ama bütün heryerdeki dantelleri
cikararisan o zaman cok daha modern gözükecektir.

ne kadar şekermiş hakikaten pembiş pembiş koltuklar filan
bi tek göz yoran salondaki minik minik akseuarlar ve danteller
o alanı daha farklı değerlendirebilirsin
bir dee fotoğrafları keşke gündüz çekseymişsin, gün ışığında daha hoş gözükürdü renkler falan daha net olurdu
güle güle oturun inşallah Rabbim huzurla oturmayı nasip etsin

canım evin çok güzel güle güle otur ama benim gözüme eksiklikten çok fazlalık çarptı. Yani sanki çok fazla dantel varmış gibi geldi. özellikle mutfağın kapısındaki dantele takıldım :) biraz göz yoruyor gibi. örtüler olmasa daha hoş olur bence :)

güle güle otur canım ama bri tene vitrin gördüm dantellerini sarkıtmadan sermeyi dene bakalım nasıl görünecekler

Allah mutluluğunuzu bozmasın evinizde, güzel tertemiz bi eviniz var.
Yalnız mutfak kapısındaki ve peteğin üstündeki örtülere pek anlam veremedim.
Birde salonun vitrinindeki minik bibloları ve oyuncakları oturma odasına koysanız çok daha güzel olur sanırım . Ama siz süslü püslüsünüüz galiba evde hiç boş yer kalmamış :)
Ayrıca çoookta güzel bir gelin olmuşsun.
mutluluklar dilerim tekrar...

cok guzel ama karanlık cıkmıs.mutfaktakı stıker ları nerdn aldın canım gullerı yanı?bu arada fotografcı NECATİ resımlerınızı cok guzel cekmıs.gule gule oturun.

BAYIILIYORSUN SANIRIM DANTELEEE:kaydirigubbakcemile3 AMA BIRAZ FAZLA OLMUS GIBI SALONUNDAKILERII BIRAZ DAHA AZA INDIRGESEN COKDAHA GUZELL DURUCAKK AVSIYE CANIM SADCEE :teselli:

bu aradaa en guzell gunlerde otur canımm allahım agzınızın tadını hıc bozmasın cok begendım danteller harıcınde hihoyyyt

vitrinde ayıcıkların işi ne allasen:))

canım mutfağına bayıldımm yaaa :lepi:
ne kadar sıcacık gözüküyo burdan alkisalkisalkis
çok sevimli maşallah :nazar:
rabbim mutlu huzurlu günlerde oturmayı nasip etsin inşallah a.s.

Allah ağız tadınız bozmasın canım..bende doublebump gibi sticker ları çok beğendim bende düşünüyorum bunlardan ama daha sonra cıkarmak istediğimde cıkarabiliryormuyz?

Back
X