Gülencimin Şekerleme Malikanesine Hoşgeldiniz

canım güle güle otur evinde yanlız bi eleştiri yapsam kızmasın inş banma evinde çok fazla örtü kullanmışsın buda göz yoruyo bence tabi sen bilirsin

Ne kadar renkli bir evvv...
Pembeyi çok seviyorsun sanırımmm...
herşey çok güzel canımm...
Güzel günlerde oturmanız dileği ile....

Evin çok hoş canım güle güle oturun ikizLerin için de çok sevindim ayrıca.. Gopta nerede ikamet ediyorsun.. Bende Gaziosmanpaşa'danımda

gülen delikafadulden
sehpanın üstündeki filleri poposunu dış kapıyo dogru cevirirsen ev sahibi olurmuşsun bi arkadaşdan duymuştum kaydirigubbakcemile3

Gülencim evin cok sevimliymiş masallah.
Diğer arkadaslerın fikirlerine bende katılıyorum.Danteller cok fazla.Bir de cok minik minik aksesuarlar var.Eminim toz alman cok zor oluyordur.
Birde Kalorifer peteğinin üstündeki örtü ve dolaplardan üçken sekilde dısarı ucları sarkan örtüler mutfağının modernliğini bozuyor bence.
Bunların dısında evin sekermi şeker.Renklere bayıldım.
Bende bu renkleri cok severim ama evimde cesaret edemedim klasik renkleri sectim.

Rabbim yakında cici evinde ikizlerinde kosusturmayı nasip etsin sana

gülen delikafadulden
sehpanın üstündeki filleri poposunu dış kapıyo dogru cevirirsen ev sahibi olurmuşsun bi arkadaşdan duymuştum kaydirigubbakcemile3
siboş alllah olmayana versin canikom :ecrin_bebek:

Gülencim evin cok sevimliymiş masallah.
Diğer arkadaslerın fikirlerine bende katılıyorum.Danteller cok fazla.Bir de cok minik minik aksesuarlar var.Eminim toz alman cok zor oluyordur.
Birde Kalorifer peteğinin üstündeki örtü ve dolaplardan üçken sekilde dısarı ucları sarkan örtüler mutfağının modernliğini bozuyor bence.
Bunların dısında evin sekermi şeker.Renklere bayıldım.
Bende bu renkleri cok severim ama evimde cesaret edemedim klasik renkleri sectim.

Rabbim yakında cici evinde ikizlerinde kosusturmayı nasip etsin sana

canım en kısa zamada evi burhan abinin evi halinden çıkarıp modern ev halina sokacam a.s

resminize bayıldım allah nazardan korusun evinde çok şiriin allah sağlıkla ve huzurla oturmayı nasip etsin canım

teşekkür ederim kıslar o sizin güzelliğiniz

gülencim çok süslü evin varmış ışıl ışıl özellikle yatak odan..güle güle otur canım çok güzel
canım birde tüp bebek bölümüne takılıyordum demişsin acaba benim tahmin ettiğm gülencimmisin :))

evet canım azolu :) aynen oyum :)

teşekkür ederim

çok teşekkür ederim canım bende senin nicki görünce bi yerden tanıyorum demiştim
ne var ne yok sizde canım

ne olabilirki canım aynı işte bildiğin mücadele devam ediyor biraz olsun uzaklaşabilmek için kendime meşgaleler buluyorum.bende bir kaç ay önce evime taşındım buradan fikirler ediniyorum çok güzel bir site.tam yerleştiğimde bende evimin resimlerini paylaşmak istiyorum şuanda eksiklerim var hala

öncelikle güle güle oturun
bence rafları olan
içinde testi falan olan şeyin içindeki dantelleri kaldırmalısın

canım sanırım mutfaüında duvar sticker var.bunları duvara yapıştırmak zormu bende istiyorum.

yok canım zor değil , çok basit
ikeadan almıştım ben

Back
X