Gülencimin Şekerleme Malikanesine Hoşgeldiniz

vallahi bende çok ama çok begendim..Rabbim güle güle oturmayı nasip etsin ömür boyu...
herşeyin eşyaların evinin şekli falan çok hoş..salonun büyüklügü çok muntazam.hele mutfak ayy zaten turuncuya bayılırım sende seviyorsun sanırım ne güzel.
bir tek danteller gözümü tırmaladı..nedendir bilmiyorum ama ben danteli sevmiyorum..yatak odaya falan bi derece yakışıyor ama şimdiki salon mobilyaları ve oturma odalarına konan vitrinler mobilyalar çok modern ve farklı oldugu için danteli artık hiçbir mobilyaya yakıştıramıyorum...değişik örtülerle daha hoş olur bence canım...mobilyaların çok şık çünkü...öptüm seni tatlımm huzurla oturun inşallah.

canım evın genel olarak cok guzel mobılyalarında oyle.modern bır evın var benım gozumu rahatsız eden tek sey danteller.evın modern havasına ters dusmus gıbı geldı bana.saglıkla mutlulukla oturun

canım dantelleri acilen kaldırmalısın bence çok fazla gözü yoruyor. Hem artık dantel kalmadı hazırlar daha çok tercih ediliyor ve daha hoş duruyor.

rabbim ağız tadıyla oturmak nasip etsin vede hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah a.s.

gülencim evın harıka canım gelın fotondakı sacın cok guzel bnde oyle bişi istıyorum dugun fotunu koyarmısın sacını yakından gorım

çok güzelmiş evin canım çok beğendim. ben de dantelleri biraz azaltman gerektiğini düşünüyorum.
özellikle yatak odan ve mutfağına bayıldım.

Ben mutfağına bayıldım. Turuncu favori rengimdir.
İyi günlerde oturun.

çok fazlaa süs eşyann varr onlarıı kaldırsann canımm çokk dıkış dıkş olmuşş göz yoruyoo

dantelleri ve bılaşık makınasının üzrindeki süsleri saymazsak güzel bir ev ama fazla kalabalık geldi bana cnm mutlulukla otur....

evin hoş olmuş biraz ama çok boğmuş renklerin.çok göz yoruyo.bakarken dinlendirmiyo canım.eşyalarında biraz değişiklik yapabilirsin.:68:

bence danteller ve süs eşyalarını biraz azaltarak ortamı sadeleştirsen daha şık bir görüntü oluşur.mobilyalar dantellerle boğulmuş "kurtarın bizii" der gibi bakıyolar :52:

Çok güzel renkli düzenli cıvıl cıvıl.. sıcacık bi evin var... Güle güle oturunn

Konumu kapatabılırmıyız

Back
X