Cilt Bakımı Ürünleri Gül yağı ve acı badem yağı

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

DevrimGzde

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2006
178
2
Kızlar bu iki yağ hakkında çok olumlu şeyler duydum birer tane almayı düşünüyorum. Acı badem yağını makyaj temizlemek için ve çatlaklar için kullananlar varmış. Gül yağı da yüze çok iyi geliyormuş. Daha önce kullanan varsa lütfen tecrübelerini paylaşsın :)

bende gul yagının makyaj temızlemede kullanıldıgını okumustum...tatlı badem yagı bır cok seye faydalı ama acı badem yagının etkılerını bılmıyordum.....

gül yağı :
cilde canlılık kazandırır ve cildi gerginleştirir.alerjik ciltlere,egzamanlı ciltlere ve ciltteki açık yaralara iyi gelir.makyaj temizler,ciltteki doğum lekelerini alır.esans olarak parfümeride ve kozmetik sanayiinde kullanılır.
şöyle de bir hikayesi vardır ilginç :
bir tıp doktoru, gül yağı üzerinde bir araştırma yapmak ister. ısparta'ya giden arkadaşlarından birine 500.000.000-tl verir ve kendisine o parayla ne kadar gül yağı gelirse almasını ister. kafasında da hep "bir bidon getirir herhalde" diye hayaller kurar. arkadaşı ısparta'dan döner. zaten eli boş gitmiştir. doktor, arkadaşını karşılamaya gider. ellerini boş görünce, "ne o unuttun mu yoksa benim gül yağını?" der. ısparta'ya giden adam ne dese/yapsa beğenirsiniz... "yok, yok unutmadım." der ve ceketinin iç cebinden küçücük bir şişe çıkarır ve "işte burada!" der. doktor şoke olur.

öyle işte. değerli...
bursada fiyatı ne kadar acaba gerçekten merak ettim

Gül yağı hakkında bir fikrim yok ancak acı badem sütü kullanıyorum makyaj temizlerken özellikle kirpikleri dökülen kişiler varsa acilen tavsiye edilir..Acı badem sütü bu etkiyi yapıyorsa acı badem yağıda aynı mantıktadır diye düşünüyorum ancak yağ şeklini kullanmış değilim

ama kirpiklere ii geliyosa yüzdeki tüycüklere de iyi gelmez mi o zamanla ....

ya ben bebak acıbadem sütünü alacaktım makyaj temizleme için,ama sadece göz makyajı yaparım ben..gittim sordum satıcıya,"göze kaçarsa yakar,sadece yüz içindir bu"dedi diye almadm,hobby'nin kremini aldım mecburen yakmıyor mu gözü acıbadem sütü yada yağı??

bişey yapacağını sanmam arkadaşım 5 senedir bununla siler sabah akşam yüzünü.tüylenme olsaydı onda olurdu diye düşünüyorum ama yinede sen bilirsin tabi.

aci badem yaği yüze sürülmez!
bu bilgi kat-i suretle yanliş
zira tüylenme yapar
aci badem sütü kullanmanizi tavsiye ederim, ki bununla ilgili link de vermiş arkadaşlar sağolsunlar.
yüzde tüylenme yaptigi falan asparagas, alakasi yok
pahalı yada anlaşmali oldugu firmanin ürünlerini satmak isteyen eczane, kozmetik yada aktarlar acı badem sütü'nün tüylenme yaptigi yalanini uyduruyorlar.

catlaklar için iyi gelebilir aci badem yagi ama tüylenme yapar vucudunuzda
tek başina kullanmak yerine bugday yagi, jojoba yaği ve badem yagini kariştirip bu karisimi kullanmaniz daha faydali gelecektir
jojoba yagi başlıbaşina iksirdir
asyali kadinlar hakiki jojoba yagi ile tedavi ederler catlaklarini
kirişikliğa da birebirdir

gül yagi cildi sikilaştirir (yağlı ciltler kullanmasın) lekeleri gecirmede başarilidir.
özellikle dogum lekeleri ve güneş lekelerine karşi oldukca başarili.
ama gercek gül yagi ise eğer...
piyasada gerçegini bulmak cok zor ki zaten müthiş pahali bi ürün

ayrıca;
2 ayi aşkın bi süredir BEBAK ACI BADEM SÜTÜ kullaniyorum
yüzümü biberiye sabunuyla yıkadiktan sonra tüm yüzümü onunla silerim (göz makyajim dahil) ve çok memnunum
dikkatli kullandiginiz takdirde gözünüze kaçmaz dolayisi ile yakmaz da...

benim de bir arkadaşım vardı sabah akşam hatta öğlenleri de :jeyyar: bebak acıbadem sütü kullanırdı ama kızın zaten cildi harikaydı sade suyla yıkayıp hiç bir şey yapmasa da ırsi bir cilt yapısı vardı ama bence tüyleri besleye de bilir beslemeye de bilir onun için tedbirli olmakta fayda var :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…