- 11 Şubat 2008
- 132
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saol canim...canim tabiki yarisini koy 42 gr ise yarisini koy 16 gr yapiyor iyi canim tamam...Elinize, emeğinize sağlık.Sormak istediğim Türkiyedeki yaş mayalar 42 gr lık paketlerde.Yarısını koymamız yeterli olur sanırım
oo baya olmus canim ellerine saglik annenin nasil oldu merak ettim resim ekleseydin görürdük canim...afiyet olsun sekerim..a.s.iki tepsi oldu bezileri cok büyük yapmadik cünkü kabarinda kocaman oluyolar karar sekilde yaptik bir kismini peynirli,bir kisimini peynir,salam ve üzerine zeytin koyduk bakalim nasil birsey olacak
evet canim suyu maya icin hemde hamur sadce sütle sivi yagla olmaz su topluyor hamuru ilik su ama kuru maya sanirim dediign onada su kullanirsin canim tamam..ama yas maya alip denesen daha iyi sonuc alirsin diyorum tamam..şekerim bi sorum olucak..ben hiç yaş maya fina kullanmadım ..mayalılarımı hep dr oetkerin instant mayasıyla yapıyorum..tarifteki suyu maya içinmi kullanıyosunuz yoksa ben yine kendim yaparken hamuruna ekliyimmi??
yok canm mutlaka yapiyorsundr eminmki cok da güzel oluyordr canim..a.s.estaffurullah tatlim ben hamur islerinde inan sizin kadar becerikli diilimdir kendimce yapmaya calisiyorum okadara.s.
ooooooo bizim hanim yine neler neler dokturmus
bune kiz boyle nerdende aklina geli bu sel vermek
valla ben bi yerde gormesem tobe aklima gelmez
ama aklimda olsun bidakine kesin denerim
zaten senin tariflerine bayiliyorum
becerli garuuu seni
Tek kelime ile süper ötesi olmuş .10 dakika 100 derecedefırını ısıtacağız tepsimizi fırına süreceğiz 15 dakika mayalanacak sonra tepsiler içinde iken 200 dereceye çıkarıp pişireceğiz.Doğru anlamışmıyım canım.tşk ederim.Pişince üzerine havlu vs örtecek miyiz..
canim benimm evet pismemis hali gül seklini gösteriyor ama pismis halide gül seklinde grci onemli olan lezzeti sekli degl ama yinede belli seklimiz canim...:1rolleyes:Pişmemiş halleri daha güzel duruyor.Ellerinize sağlık canım ama piştikten sonra gül şeklini kaybetmiş gibi geldi bana,normal açma yapıp ortaya malzemeyi de koyabiliriz yani.Mayalı hamur pek yapmam tutmaz diye endişe ederim en yakın zamanda deneyeceğim bir mayalı.Teşekkürler
Ayyyy çok güzellerrr...Çok canım çekti..Mayalı poğaçayı da çok severim ama ben bi türlü mayalamayı beceremiyorum nedense...Bi püf noktası var mı? Ya da mayanın markasından mı kaynaklanıyo acaba???
canim ellerinize saglik cok güzel olmus valah afiyet olsun rica ederim canim benim...a.s.Merhaba:teytey: işte bunlar dabenim güllerim:icecream:leziz ve şık.Herkese tavsiye ederim arkadaşlarrrrrr.Arkadaşım sana da tşk ederim bugüzel tarif içina.s.:1hug::enbuyukkk:
saol canim benimmm ...Kayacim ve canikomcum:) ikinizin de ellerine saglik a.s.
Super otesi olmus,acim zaten :çok üzgünüm:
birde bu şekilde yaptımmm:icecream: