Poğaçalar Gül Pogaca(Resimli)

rica ederim kislar afiyet olsun..fanes canim resimde ayrintili göstermisim canim önce sag sol karsilikli kapatcan daha sonra yukardan asagidan oki canim..o gül seklini aliyor zaten..

kayacim bende yaptim canim tarifini cok guzeldi ama seninki kadar kabarmadi gerci benim firin iyi degil hic sevmmiyorum
buda resimleri

spa1551.jpg
spa1554.jpg

spa1585.jpg

canim benim ellerine saglik cok güzel olmus valah himm canim istedi valah...cok canm iyi olmus belki az mayalandrdin sen ama güzel..

yok canim ya cok mayalandirdim
aceba bezeyi incemi acmis olabilirim belki oyuzdendir
baya yaptimda kalanlri buzluga koydum yenmedi

MÜkemmel gÖrÜnÜyor ama dıĞer yapanlarınkı pek ıı gÖrnmemıŞ sıyahlamıŞ Üzerı senın yaptıklarn Öle deıl ama yarın denıycem bende bu tarıfı yarın denıycem ama Üzerı nın senınkıler gıbı sarımsı olması ıÇın ne yapmam lazım...

hımmmm harıka olsa da yesem super olmuş elıne sağlık gul kurabıyesı yapıyorum da poğacasını hıç yapmamıştım

gizemgelir canim tesekkür ederim görmedim inanki smdi gördüm canim cok ütnü yakmamak lazim yani üst kata koymazsan ozmn iyi olur ara kat iyi canim tamam...
erva saol canim benim evet gül kurabiyesini bend eyapiyorum buda pogacasi güzel sekil ve tad ..

canim gercekten harika görünüyor hem göze hem migdeye hitap ediyorcokacimcoook
ellerine saglikkaydirigubbakcemile3a.s.

kayacim bende yaptim canim tarifini cok guzeldi ama seninki kadar kabarmadi gerci benim firin iyi degil hic sevmmiyorum
buda resimleri

spa1551.jpg
spa1554.jpg

spa1585.jpg

alkisalkisalkisnasallah canim seninde ellerine emegine saglik fazla kabarmamis olabilir ama bence harika görünüyo ay mutlaka denemeliyim hep aklimda ama son anda biseyler cikiyo isdea.s.:nazar:

şu an fırında pişiyorlar. çok güzel kabardı. ama ben bir paket maya kullandım. onalr 42 gram oluyor. siz tarifte 15gram demişsiniz. pişince resmini eklerim.

biraz büyük oldu ama idare edin.resmin üzerine tıklayınca normal şekil geliyor. resimlerin üzerine tıklayın.
fırınım küçük olduğu için 2 tepsiye böldüm. bir tepsi 6-7 tane alıyor.

valla maya cok iyimis bizim burada kavanozlarin icinde kuru maya seklinde satiliyor ve onerilen 2 tatli kasigi seklinde koyun deniyor kavanozun ustunde ama maalesef bu denli kabardigini hic gormedim..yasmaya yok ne yazik ki burada hic gormedim...nefis kabarmis...

hayatım pogacanda yaptım ve memlekete götürdüm herkez bayıldı
özellıkle seklınee
ellerıne saglıkk

güzel yorumlariniz icin hepinize cok tesekkür ederim kislar..
okur canim seninde ellerine saglik demek begnediler herkes cok begeniyor bu tarifimi harika lezzetli ve görünümlü pogaca oluyor..

X