- 13 Eylül 2022
- 5.127
- 23.167
Napolyon kirazı olurdu alla allaFındık büyük, beyaz leblebi daha küçük o yüzden canimcim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Napolyon kirazı olurdu alla allaFındık büyük, beyaz leblebi daha küçük o yüzden canimcim
Tabi kuzum ben yapmasam olmazdiBen geçen yıl yeni üyeydim belki görmüşümdür ama şimdi hatırlayamadım ki
Zaten diyorum bunu niye kiraz yapmadı hayret, var bir gariplik meğer doğru düşünmüşüm
Tüh neden onu düşünmedik ki,seneye yapacak kişi fındık kullansin kuzumNapolyon kirazı olurdu alla alla
Kurabiye tariflerinin en başında fotosu var kuzumSen nasıl yaptın bilmiyorum muhakkak güzeldir, bunlar da çok güzel. Hele sepette sunum efsane
Hemen bakıyorumKurabiye tariflerinin en başında fotosu var kuzum
Gördüm evet, bi senin bi de neverest hanımın bu kirazın her şeyini kullanmanız muazzam olay zatenHemen bakıyorum
Evet canım,nevosta sarmasını yapiyor ne güzel etinden sutunden yararlaniyoruzGördüm evet, bi senin bi de neverest hanımın bu kirazın her şeyini kullanmanız muazzam olay zaten
O da kiraz yapraklarından sarma yapmıştı galiba
Ben de çocukken yatağa işedim diye annem bunun saplarından kaynatıp içirmişti banaEvet canım,nevosta sarmasını yapiyor ne güzel etinden sutunden yararlaniyoruz
Ayy ne alakasi var kız sen ondan mı zayıfsın acabaBen de çocukken yatağa işedim diye annem bunun saplarından kaynatıp içirmişti bana
Üzerinden 35 sene geçti, etkisi sence o kadar sürer miAyy ne alakasi var kız sen ondan mı zayıfsın acaba
Teşekkür ederim canım benimmEllerine sağlık nefis görünüyor
He halis muhlis kiraz sapı fınduk pahalı içinde yumusuyor canım leblebi sert değildi benimki yerken.Ama tabi fındık daha lezzetli olur bencedeTamam o zaman. Kiraz sapı mı taktın onlara gerçekten?
Ya gerçekten insanın içi açılıyor baktıkça, da niye beyaz leblebi?
Fındık falan olsa kurabiye için daha lezzetli olmaz mı hani leblebi sert ya ondan soruyorum, affola.
Ben de çocukken yatağa işedim diye annem bunun saplarından kaynatıp içirmişti bana
Yerimyaa ay çok güldüm valla yok kız niye mahvedesinAllah da beni kahretmesin kızın mis gibi tarifini mahvettim ben gideyim en iyisi
Eneeem sende benim gibi çıbıkmışsınyaaÜzerinden 35 sene geçti, etkisi sence o kadar sürer mi
Çocukken de ben 45 kiloydum, top gibi bir şeydim, sonra da önce hipertiroidi yüzünden çok zayıfladım, sonra o iyileşti biraz ama ben gene fit kaldım. Genetik miras belki de, baba tarafımda pek şişman kadın yok. Anne tarafım başta annem olmak üzere şüşko
Ben de her şeyimle babama ve baba tarafıma benziyorum. Babaannem bizle övünürken "kırmızı buğday tohumları" derdi. Kadın bizi üstün ırk sanıyordu
Teşekkür ederim canım benimmmAyy çok güzel olmuş ellerine sağlık
Minikiiiim çok teşekkür ederimmmÇok güzel olmuş peri ellerine sağlık