Yöresel Tarif "Gül"Masası :) Analı Kızlı Köfte & Yelkenli Salata Sponsor ELOSSA'M

Yöresel Yemekler
E_M_A cım yarışma topiğine yazdım ama birde burdan yazayım başından beri favorimsin ve oyumu sana verdim ellerine sağlık

yeni gördüm canım mesajını ama vermişsin oyunu sanırım ..
EMA nın ellerine sağlık herşey çok güzel görünüyo

E_M_A cım yarışma topiğine yazdım ama birde burdan yazayım başından beri favorimsin ve oyumu sana verdim ellerine sağlık

Ooooo bu kadar becerikli birinin favorisi olmak gurur verici bir duygu.
Birinci olmuş kadar oldum valla çok teşekkür ederim canım

canım ellerine sağlık çok emek vermişsin belli her şey çok güzel görünüyor :)))) içli köfte yaptım ama şimdiye kadar hiç analı kızlı yapmadım, senin paylaşımını görünce ilk fırsatta denemeye karar verdim. yarışmada başarılar diliyorum, ilk sıralarda olacağından eminim

Teşekkür ederim canım.Güzel baktığın için güzel görüyorsun :)
Analı kızlıyı mutlaka denemelisin çok lezzetli

ellerine sağlık bacımmmmm... her nekadar bunları geç görmüş olsamdaaa harikaaaa hepsi birbirinden şahaneee.... başarılar bacım

Beğenmene sevindim bacımmmm :)
Çok teşekkür ederim
beğenmemek eldemi nimeti veren rabbime çok çok şükürler olsun hele birde böyle emekle yapan bacılarımaaa ayrıca ALLAHIMM razı olsunnn.. yuvalarna huzur bereket mutluluk çoluk çocuk versin :):):)
ellerine sağlık... dielrim analı kızlınnn senle kızınlaaa yapacağın zamanların da olur bacım .... sağlıcakla kalasın

Allah razı olsun bitanem.
Ne güzel bir dua bu çok duygulandım.
Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

malatyamın güzel yemegi ellerinize saglık olsada yesem:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…