Hemen kış gelsin o zaman :)
Senin mutfağını keşfetmeden önce yemek yapmak işkenceydi benim için şimdi ise büyük bir zevk.
İyi ki seni de mutfağını da tanıdım
kış gelsin eveeettt,belki 3 kişi geliriz Allah büyük:))
canım benim azıcık bile payım oldu ise ne mutlu bana,bende seni bu sayede tanıdım ve çoook şanslıyım dostum
3 kişi kabul etmem dört kişi bekliyorum sizi:) inşallah.
Çok payın oldu emin ol dostum
Ellerine sağlık,takipteyim..
eksiğin değil fazlan var canım ellerine sağlık, çok güzel bir sofra olmuş
Ellerine sağlık canımmm muhteşem gözüküyolar keşke iftardan sonra baksaydım hepsinden canım istedi resmen yutkundum
KK ya üye olduktan sonra mutfak aşkım arttı :) 2 yıllık evliyim ama ilk günler pilav makarna omlet vs yiyerek geçti eşimin günleri :)
Elossanın mutfağını keşfettim ve elossa sevdirdi mutfağı sağolsun.
Benim icin de yemek yapmak isgence olmamasi icin Ellosanin sana yaptigindan aynisini istiyorum
Elossanin mutfagini hangi konuda bulabirimim, yardimci olursaniz sevinirim :)) belki benim de mutfak askim artar :/
KK ya üye olduktan sonra mutfak aşkım arttı :) 2 yıllık evliyim ama ilk günler pilav makarna omlet vs yiyerek geçti eşimin günleri :)
Elossanın mutfağını keşfettim ve elossa sevdirdi mutfağı sağolsun.
Benim icin de yemek yapmak isgence olmamasi icin Ellosanin sana yaptigindan aynisini istiyorum
Elossanin mutfagini hangi konuda bulabirimim, yardimci olursaniz sevinirim :)) belki benim de mutfak askim artar :/
Seve seve yardımcı olurum tabii ne demek.
http://www.kadinlarkulubu.com/yemek-tarifleri/563144-elossanin-mutfagi9829.html
Linke tıklayın.
Kesinlikle mutfağa aşık olacaksınız :)
Ellerinize,emeklerinize sağlıkHerşey nefis görünüyor gerçektende Sofrada Gül Tatlısı gördüm sanırım..Tatlılar kategorisinde Gül Tatlısı ile yarışmaya katılıp birinci olmuştum Başarılar diliyorum sizede,şansınız bol olsun..Ramazanınız bereketli olsun
Seve seve yardımcı olurum tabii ne demek.
http://www.kadinlarkulubu.com/yemek-tarifleri/563144-elossanin-mutfagi9829.html
Linke tıklayın.
Kesinlikle mutfağa aşık olacaksınız :)
Hemen bakiyorum, coook tesekkurler EMA :)
offf çok güzel görünüyor sofranızellerinize sağlıkk
Hemen bakiyorum, coook tesekkurler EMA :)
Rica ederim ne demek :)
En yakın zamanda senin yaptığın lezzetlerin resmini de göreceğimize eminim
Iftardan once bakmak pek iyi fikir degildi sankim :18::18:herseyy cooook guzell gorunuyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?