Yöresel Tarif "Gül"Masası :) Analı Kızlı Köfte & Yelkenli Salata Sponsor ELOSSA'M

Yöresel Yemekler
emacım çok güzel bi sofra olmuş gerçekten beğendim şaka değil bak ona göreanladın sen:)
başarılar dilerim canım..
sofranız 2 kişşilik kalmasın çoğaldıkça çoğasın inşallah

emacım çok güzel bi sofra olmuş gerçekten beğendim şaka değil bak ona göreanladın sen:)
başarılar dilerim canım..
sofranız 2 kişşilik kalmasın çoğaldıkça çoğasın inşallah

Anlamaz mıyım :)
Hepimizin sofraları çoğalsın şenlensin inşallah canımmm
Yemek yemeye bile vakit bulamayın emiii :)

Teşekkür ederim :) Kahramanmaraş'lıyım analı kızlıyı elossa fikir olarak sundu bu yüzden sponsorum elossa :)

Aaaaa bende kahramanmaraşlıyım cnm gurur duydum seninle ne kadar özenli ve güzel bi sofra hazırlamışsın Tebrik ederim

Beğendiğine çok sevindim canım Çok teşekkür ederim onure ettin beni :)

Rica ederim cnm Bu arada 2 yıllık evli birine göre çok beceriklisin maşallah Kaç doğumlusun cnm Bide nasıl oy vericem sana?

Rica ederim cnm Bu arada 2 yıllık evli birine göre çok beceriklisin maşallah Kaç doğumlusun cnm Bide nasıl oy vericem sana?

KK ya üye olduktan sonra mutfak aşkım arttı :) 2 yıllık evliyim ama ilk günler pilav makarna omlet vs yiyerek geçti eşimin günleri :)
Elossanın mutfağını keşfettim ve elossa sevdirdi mutfağı sağolsun.
Geç evlendim biraz yaşım küçük değil yani :) 27 yaşındayım.
Oylama henüz başlamadı şimdiden teşekkür ederim canım

Ay çok güzel gözüküyor. Şu an içli köfte istedi canım çok fena hem de sabah sabah. Analı kızlıda süper yemektir ama meşakkatlidir sizi tebrik ediyorum masa da mükemmel. Yemek takımlarını beğendim, menünü beğendim, salatanı beğendim ay hepsini beğendi hepsi benim olsun Ellerinize sağlık yarışmada başarılar dilerim

İmkanım olsaydı keşke hepsinden ikram edebilseydim :) Çok mutlu oldum hepsini beğenmenize
Çokkk teşekkür ederim

Canım benim,bi gün yemeklerini yemek için gelicem inşlh eşimi peşime takıp

Yok be cnm geç değil normal Aynı yaşta evlenmişiz bende yeni 25 e girdim Ama k.maraşa göre geç tabi Ben istanbuldayım maraşta kuzenlerim var 20 yi geçmeden evlendiler hep Buarada sofraya bi tabak firik yada tarhana da koysaydın keşke Yöresel olurdu

Elossa Bende evleneli 3 ay oldu senin sayfandan bakıp bakıp baya bi yemek denedim Resimli ve her aşamasını ayrıntılı anlattığın için her yaptığımda mükemmel oldu daha hiç makarna yapmadım eşime

Beni çok mutlu edersin o zaman canımıniçi.
Her zaman başımın üstünde yerin var

K.maraşa bakarsan evde kamıştık :)
Bende maraşta değilim canımmm sus firik deme çok canım çekiyo kaç gündür zaten :)

Süpersin sen :) benim eşim çooook makarna yedi

Canım çok mutlu oldum,zaten sayfamı açarkenki amacım oydu,kendi yaptıklarımı sergilemenin yanı sıra,bilmeyenlerin yapamayanların bile çok kolaylıkla yemekler hazırlamasıydı.
o yüzden en ufak ayrıntıyı dahi kaçırmadan resimlemek benim işim

Beni çok mutlu edersin o zaman canımıniçi.
Her zaman başımın üstünde yerin var

inşallah kuzumm,kış gelsinde öylee:)

Hemen kış gelsin o zaman :)
Senin mutfağını keşfetmeden önce yemek yapmak işkenceydi benim için şimdi ise büyük bir zevk.
İyi ki seni de mutfağını da tanıdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…