Kontakt Lens Gül Gölge Saygı'nın lensleri

hlenka

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2012
72
0

Gül Gölge Saygı'nın gözleri lensmişşşş
Ben de böyle belli olmayacak kaliteli lens istiyorum.
Hiç anlamamıştım bu fotoğrafları görene kadar (umarım siz de büyütebilirsiniz fotoları)

emin olmamakla birlikte lens değildir diye düşünüyorum çünkü lens illa ki belli oluyor.yaratık gibi hiç hoş değil

Bu resimlerde tam anlaşılmıyor ama eğer kaydedip biraz daha büyütürseniz apaçık ortada lens olduğu.
Ama ciddi anlamda o yaratık gibi görüntü yok. Belki yakından görmekle farklıdır ama en azından buradan bakınca itici gelmiyor. :)

tweet attım ama beni engellemiş söylese ne olucak sankii burnu havalı insanlardan nefret ediyorumm

demek ki herkesi mavi gözlü olduğuna inandırmış, şimdi biz gerçeği anladık diye engellemiş olabilir :)
aman kimse duymasın!
gayet belli oluyordur ki, hele de yakından!
boşver canım ya, ben sebep oldum, üzüldüm

ay bu kadın ne hale gelmiş ya eski hali çok tatlıydı kesin botox motox yaptırp yüzünü değiştirmiştir

gül gölgeyi çiçek taksiden beri biliyorum
kendi göz rengi sanıyordum

yalnız o dudaklar, dişler, çene filan nedir ööle ya? yakında robot gibi olur iyice..estetik bu kadar abartılır mı anlamıyorum..ama gözleri hiç lens benzemiyo gerçekten, lensse süper olmuş..

Sanırım dişleri yapılı ya, kapatamıyor ki o çene o hale gelmiş
Dudakların estetik olduğunu söylemiyorum bile, 5 yaşındaki çocuk anlar.

Lens aslında süper görünüyor,ama kaymasaymış hiç anlaşılmıcakmış ya gözçapına uygun değil,ya da gözlerinde iritasyon var ya da makyaj malzemesi kaçmış gözüne,2. resimde sağ gözdeki kayma baya belirgin

berrylips benden başka birinin daha lens olduğunu farketmesine sevindim :)
Az daha kendimden şüphe etmeye başlıyordum.
Ama o gözbebeği çevresindeki problemin oluşmaması gibi bir olanak var mı lens kullanıldığında?
Kullanan kim varsa aynı sorun oluşuyor. Bunun bir çözümü olsa benim bile aklıma yatacak ne yalan söyleyeyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…