konuyu tesadüfen okuyorum kaş için bir yerler arıyorum. Pardon 2 senedir bu bayanı aynı kişiler övmüş üşenmeden ve memnun olmayan bir kişiye neden bu kadar saldırıyorsunuz, bir kaç kişi beklettiğini ve ters davrandığını yazmış. Övenler nasıl düşüncelerini belirtiyorsa, beğenmeyenler de açıkça söylemeli bizler değerlendirip kararımızı verelim.
bahsedilen hanımefendiyi hiç tanımadığım halde buradaki arkadaşların övgülerinden yola çıkarak gittim. kendisinin ekibi beni girişte sanki çok gizli bir yere giriyormusum gibi karşıladılar ve tavırlarında bir kendini beğenmişlik sezdim. telefonun yanındaki bayan sanki cevap vermek zorundaymışım gibi bir tavırla bir dizi kişisel bilgi sorusu sordu. tutumu gerçekten ilginçti. buraya kadar aslında çokta bir problem var gibi görünmüyor. daha sonra söyledikleri saatte beni odaya aldılar. randevuya geciktiklerini söyleyemeyeceğim. odaya girdim ve buradaki arkadaşların önerilerini okuyarak gittiğimden ip kullanmayacak diye tahmin ediyordum ve elinde ip görünce -iple mi alıyorsunuz diye sordum, -evet üstlerini iple alıyorum dedi. ben de -a öyle mi ben internette öyle okumadım dedim. kendisi bu tepkimi bir müşteri için politikamızı değiştiremeyiz şeklinde sebebi anlamadığım bir kibirle cevapladı. işte tam o sırada bir aydınlanma yaşadım. hıı dedim internetteki müşterilerinin övgüsü sayesinde kulaktan kulağa yayılmış ve bundan güç alarak havalanmış. o sırada kendisi için üzüldüm çünkü işyerleri ne yazık ki bu artan yoğunluğun aynı şekilde yine müşterilerin kötü reklamıyla azalabileceğini çoğu zaman unutur ve edindikleri tavrı profesyonellik vesvesesi altında sürdürürler ki bence gerçek profesyonellik her zaman amatör ruhta kalabilmek. neyse konuya geri döneyim kendisi şöyle devam etti -ben herkesin kaşını cımbızla alırsam buradan kazandığım paradan bişi kalmaz bazen orman gibi kaşlar buraya geliyor onlara napiyim herkese eşit davranıyoruz dedi. sizde sakın benim üst kaşımı iple aldı demeyin internete dedi:) ben de bunu öğrendiğim iyi oldu dedim ve kendisinden umudu kestim. o saatten sonraki tek amacım kaşımı her ne şekilde alırsa alsın bir an evvel oradan tüymekti. benim tavrımdan hissetmiş olacak neyse size bir seferlik alalım dedi bende yok lütfen prosedürünüzü bozmayın dedim. neyse fazla detaya indim:)
söylemek istediğim benim zaten sadece kaşımın üst bölümü alınıyor altta zaten gerçekten birşey yok:) o yüzden kendimi böyle bir yere gidip asıl kaşçımı bıraktığım için kınıyorum. benimkisinin tek günahı internette adının duyulmamış olması
kaşı alış şekline gelince 10 üzerinden 8. zaten bu birazda sizin kaşınızla alakalı bir durum.
gitmek isteyen arkadaşlara duyrulur.
Vay be yorumlara bakkk.Dizi gibi valla oku oku bitmedi.Kaş kaç farklı şekilde alınabilirki.Ben valla 5 tl aldırıyorum memnunum ebru gündeş gibide kaşım var allahıma bin şükürrr ne 20 tlsi ya sokaktan mı topluyoruz parayı
Kimseden ses çıkmadı ama geçenlerde tesadüfen yerini gördüm , kızıltoprakta açmış gül hn,
ora neresi oluyor acaba bana iletişim bilgilerini yazabilir misiniz merak ediyorum denemek istiyorum
teşekkür ediyorumgoogle da ismini yazdığınız anda tüm bilgileri çıkıyor zaten buraya ne kadar adres yazmak doğru olur bilmiyorum
arkadaslar bazılarınız ,kaşlarımı gul hanıma kalınlastırdım .demıssınızde
olmayan kaşa ne yapıyorda kalınastırıyor ? merak ettıgımden soruyorum
cunku ben de kavıslı olan kaslarımı bırazcık daha kalın yapıp duz kas ıstıyorum
hatta bunun uzerıne konuda actım .profılımden konumu gorebılırsınız .
orada hem ıstedıgım hem de kendı kas seklım var .benım kaslarım ınce degıl ama
ben bıraz daha kalın ve dumduz kavssız kas ıstıyorum .gul hanım bunu yapabılır mı
nası yapıyor yontem nedır ? yanı sırf kas almakla olacak ıs mı bu merak ettım
Tatlim gül hanım,hem kaş stilistidir,hem iğneli epilasyon yapıyor hemde kendisi güzellik uzmanı kılın yapısını nasıl güçleneceğini iyi bilir alış şekli yağ vs gibi etkenler kullanıyor ,bence kendisiyle görüşebilirsin en güzeli
cnm tesekkur ederım evet ben bı en ıyısı gorusmeye gıdeyım derdımı anlatayım :)
netde arastırıyorum ama hep karsıma kalıcı kas tasarımı cıkıyor .
ınceledıgımde ıse ; kas tuyu seklı vererek boyuyorlarmıs .benım ıstedıgım bu degıl kı
benım kasım zaten var ne dıye kazıtıyım kaslarımı dımı ama
en ıyısı bı ugrayayım gul hanıma ,kaslarımı dumduz kavıssız ve kalın yapmasını ıstıyorum
ınsallah anlatabılırım derdımı :)
göztepe bağdat caddesindeki gül hanıma kaş aldırdınızmı gerçektende çok güzel kaş alıyor iki dakika kaş almıyor hiç hata olmuyor aldığı kaşta öncesinde kaşı tasarlıyor ve sonrasında alıyor kaşı ışıklı büyüteçle aldığı için çıkması en az10 günü buluyor kaş alındıktan sonra yüz çok değişiyor inik kaşları kaldırıyor yüzün ifadesi tamamen değişiyor tavsiye ederim arkadaşlar bir deneyin derim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?