gül hanıma gitmek isteyenler
kadıköyden bostancı kadıköy dolmuşuna binip göztepe parkında inecekler
ordan direk yukarı çıkacaklar sol tarafta kalıyor zaten ilker yavrutürk yazıyor
teşekkürler sg_ceyda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gül hanıma gitmek isteyenler
kadıköyden bostancı kadıköy dolmuşuna binip göztepe parkında inecekler
ordan direk yukarı çıkacaklar sol tarafta kalıyor zaten ilker yavrutürk yazıyor
Arkadaşlar Gül hanım gerçekten özenli davranıyor işinde iyi olduğu konusunda.
Ancak en iyisi olduğunu söyleyemem.
Maltepe aşkın kuaförde nurten diye bir bayan var özellikle kaş konusunda çok iyi. Oda çok yoğun ancak randevu ile gidebiliyorsunuz.
Yeniden kaş yapıyor resmen 30 yaşındayım yaklaşık 10 -12 yıldır kaş aldırırım. Her gittiğim kaşların aynı değil ancak bu kadar oluyor derken nurten daha
ilk kez aldığında resmen kendimi tanıyamadım. Çok başarılı bence.
Ben ikisine de aldırdım, bence nurten hanım gül hanımdan daha iyi. Kesinlikle nurten hanımı tercih ediyorum.
canım bende gül hanıma aldırdım bi de nurten hanımı denemek istiyorum.adres versen bi de tarif etsen ne güzel olur.
Bende ocak ayinda istanbulda olucam 1 haftalik, arkadaslar randevu almak mi gerekiyor gul hanimdan?
Burda mesajlarinizi okudum ve bende uzatmaya karar verdim arkadaslar ama benim kaslarimlan baya bir isi olur herhalde
Bende ocak ayinda istanbulda olucam 1 haftalik, arkadaslar randevu almak mi gerekiyor gul hanimdan?
Burda mesajlarinizi okudum ve bende uzatmaya karar verdim arkadaslar ama benim kaslarimlan baya bir isi olur herhalde
kızlar bu bayanın kendi salonu mu var? ilker yavrutürktemi anlamadım ben
ilker yavrutürke arada gidiyorum bi düğün vs oldugunda saç için ama öyle her kaş aldırma fön falan için gitmem yani
benim kaşımda hatalı alım yüzünden eksiklik var. acaba gitsem bana da çare bulur mu? yani çare dedim diye inanılmaz kötü durumda değilim ama, kaşım eksik diye bişey yapamıcaksa gitmemin de anlamı yok