Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kizlar anlamadigim bisey var,ilker yavruturk te ebru hanimden bahsediliyo cok iyi kas aliyomus diye bi de gul hanimin adi geciyo ve adresler ayni?? ayni yerdeler mi? hangisi daha iyi acaba? bilen varsa aydinlatsin bizi de lutfenn.kaslarim seyrek ve sekilsiz..bayadir almadim da aldirmadim da sirf uzasin diye en uzun hali bile seyrek o yuzden cok endiseliyim ya kotu alinirsa diye
evet aynı yerdeler. bence ebru daha iyi ikisinide denemiş biri olarak ebrudan daha memnun kalmıştım
Ya kızlar bı bahsettiğiniz Bağdat Cad.bildiğimiz meşhur Bağdat Cad.mi oluyo yaa biri bana burdan veya ömden atabilir mi çünkü bn kaşımı ilk kez aldırdım ve mafattiler incecik şekilsiz bişi yaptılar bn güldüğümde bile kızgınmışım gibi görünüyo o kdr yani o yüzden iyi birine çok ihtiyacım var lütfen yardımcı olun
kizlar anlamadigim bisey var,ilker yavruturk te ebru hanimden bahsediliyo cok iyi kas aliyomus diye bi de gul hanimin adi geciyo ve adresler ayni?? ayni yerdeler mi? hangisi daha iyi acaba? bilen varsa aydinlatsin bizi de lutfenn.kaslarim seyrek ve sekilsiz..bayadir almadim da aldirmadim da sirf uzasin diye en uzun hali bile seyrek o yuzden cok endiseliyim ya kotu alinirsa diye
merhaba arkadaşlar bende görüşlerimi bildirmek için foruma yeni üye oldum, öncelikle arkadaşımla 2-3 ay düzenli Gül Hanım'a gittik, Gül Hanım kaşlarınızı mahvetmez ama mucizeler de yaratmaz, ortalama güzel kaş alıyor diyebiliriz kaş almasından öte arkadaşıma olan tavrından rahatsız olduk randevu saatine yarım saat kala hiçbir lütfen, özür dilemek gibi bir kelime kullanmadan sizi 1 saat sonra alıcaz diye sms atmalar, telefonları açmamalar sanırım müşteri seçmeye başladı yanlış bir hareket yaptık desek sadece işimizi halledip çıkıyorduk fazla bir diyalog da kurmadık forumlarda fazlaca övüldüğünden olsa gerek sonuç olarak biz bir daha gitmeyi düşünmüyoruz.
merhaba arkadaşlar bende görüşlerimi bildirmek için foruma yeni üye oldum, öncelikle arkadaşımla 2-3 ay düzenli Gül Hanım'a gittik, Gül Hanım kaşlarınızı mahvetmez ama mucizeler de yaratmaz, ortalama güzel kaş alıyor diyebiliriz kaş almasından öte arkadaşıma olan tavrından rahatsız olduk randevu saatine yarım saat kala hiçbir lütfen, özür dilemek gibi bir kelime kullanmadan sizi 1 saat sonra alıcaz diye sms atmalar, telefonları açmamalar sanırım müşteri seçmeye başladı yanlış bir hareket yaptık desek sadece işimizi halledip çıkıyorduk fazla bir diyalog da kurmadık forumlarda fazlaca övüldüğünden olsa gerek sonuç olarak biz bir daha gitmeyi düşünmüyoruz.
Evet gerçektende çok saygısızca davranıyor.Bende aldırmştım bir kere evet güzel bi şekil verdi kaşıma ama 20 lirada çok fazla alt tarafı iplik ve cımbız ne masrafı varki.Para kolay kazanılmıyor arkadaşlar.Kaşımın kendi olan şeklini verdi zaten.ne bakışlarım değişti nede başka bi şey.Düzgündü kaşlarım şekil verdi.Geçen günde 5 liraya aldırdm kaşımı aynı şekli yine verdiler. ne olacak yani.Ben bir kaç dak erken gitmiştim oraya işi gücü yok asistanıyla odasındaydılar.Beni yarım saatten fazla bekletti saygısızca..Dediğin gibi mahvetmez kaşlarınızı ama mucizelerde yaratmaz.Kaşı bozuk olanlar varsa gidebilirler.
kesinlikle muhteşem alıyor
inanılmaz özenli ve ne istendiğine önem vererek
tek tek uğraşıyor ve hakkını veriyor
Bende bugun fıyat ıcın gul hanımı aradım cılt bakımı 120 ıgnelı eoplasyon dakıkası 2 tl ve artı ıgne ucretı verıyorsunuz dedı burdakı arkdslar dakıkası 1 tlden ve ıgne parası almadıgından bahsetmıstı anlamadım acıkcası 2 tl bana cok gıbı geldı ıdealı 1 tl olmalı bence dakıka ya gore calısılıyor zaten ben 2 seneye yakındır yuz bolgeme lazer epılasyon yaptırıyorum maltepede bı guzellık mrkezınde gıttıgım yerden cok memnunum ama cok ovunce herkez gıtmek ıstedım ama fıyatları ogrenınce vazgectım sankı bılmıyorum ama kas ıcın bu hafta gıdebılırım belkı kızlar sızın fıkırlerınıze nedır gıtsem mı gıtmesem mı