Gücüm tükendi artık, annem ve babam her şeye sessiz kalıyorlar

Hastalık için çok üzüldüm geçmiş olsun ama dünya kimsenin etrafında dönmüyor.kardesinizin özel durum varsa buna göre tedbir alması gereken aileniz.eger derslerinde eksiği varsa özel ders aldirabilirdiniz.ogretmen kabul etmediği ve haklı olduğu halde ısrar edip onu yormanin anlamı yoktu.Ayrica etrafımızda çok sayıda virüs var.kardesinizib kendini korumak için maske dezenfektan vb şeylerle kendini koruması gerekir.Kimse sizin özel durumunuza göre yeni kurallar veya yasal olmayan şeyler yapamaz .
Valla kendi çocuğunuz olsaydı, "dünya kimsenin etrafında dönmüyor" demezdiniz, diyenin de haddini bildirirdiniz diye düşünüyorum. Dünya gayet de birilerinin etrafında dönüyor ama evet, bizim gibi garibanların etrafında dönmüyor. Bizim gibi garibanların etrafında dönmüyo oluşu, birilerinin etrafında dönmediği anlamına da gelmiyor. Yasal olmayan şeyler dediğiniz, notu yükseltmemesini anlarım ama velinin hasta hâliyle çocuğunu okula göndermesini anlayamıyorum.

20 ders notunu nasıl 60'a çıkarsın?
Sınavlardan 50 alıp sözlüsüyle 60 puana çıkan öğrenciye haksızlık değil mi?
Öğretmenler zaten hastalık durumuna belli hoşgörü gösterirler.
Siz demekki çok ısrarcı oldunuz ve iş tartışmaya dönmüş.
Ayrıca
Kardeşiniz böyle bir şey istememiş, annen baban sen git konuş dememiş
Niye böyle bir konuşma yapma gereği duydun?
İki sene okula gitmiş ve hasta olmasaydı, en azından okula gitmiş olsaydı 2 sene böyle bir konuşma yapmazdım. O yüzden yani

Evet, hoca da suç olduğunu söyledi zaten notu yükseltmenin. O konuda haklı olduğunu biliyorum. Başkalarının hastalığı konusunda yani çocuklar hastayken, korona, gripken okula yollanmalı ki, herkes bulaşsın, öyle mi?
Her kurala bu kadar uyuyorsunuz madem ogretmenden haksiz yere not yukseltmesini, neden talep ediyorsunuz ? Isinize gelen kurallara uymak mi adetiniz

Sen ebeveyn misin ? Bu konularla anne/baba ilgilenir. 20 olan puani neden 60 yapsin ogretmen, bunlar nasil istekler. Her oksuren corona mi oluyor, veli uyarmak ne haddine ? Kardesim hasta diyorsun, sizde okula yollamayin o zaman. Cok ilginc dusuncelerin
O istek yanlıştı evet ama her öksüren korona mı oluyor diye bir şey yok. Koronaymış ki demek ki bulaştı kardeşim o kızdan. Zaten 2 sene gitmedi okula, bu sene de yıllık rapor izni çıksaydı göndermeyecektik ama çıkmadı. Burada karşı tarafın velisinin de biraz bilinçli olması, etrafını düşünmesi lâzım. Şunu anlayamıyorum, niye sadece kendinizi düşünüp bencillik yapıyorsunuz, anlamadım. Çocuk 2 gün okula gelmese, koronası geçse ve benim kardeşim de bulaşmasa daha iyi değil miydi? Bunlar nasıl sözler, nasıl düşünceler, ben de onu anlamadım

Her kurala bu kadar uyuyorsunuz madem ogretmenden haksiz yere not yukseltmesini, neden talep ediyorsunuz ? Isinize gelen kurallara uymak mi adetiniz
Lafınıza dikkat edin bakın, gerçekten gerginim zaten. Kavga mı etmek istiyorsunuz? Sizler nasıl işinize gelen şeyleri yorumluyosanız, ben de aynını yapıyorum. Bakın, o kadar şey yazmışım, bir tek öğretmenden not istememe takılmışsınız ve boş boş, konuşmak için konnuşuyosunuz işte. Yani gerçekten şu hocayı tanıdığınızı falan düşüneceğim artık. Bu ne saçmalık. Buradaki tek mesele not istemem mi yani? Laf sokmaya gelmişsiniz, çıkın konumdan ya da kelimelerinizi tartarak yorum yapın. Ben bu toplara gelmem

O istek yanlıştı evet ama her öksüren korona mı oluyor diye bir şey yok. Koronaymış ki demek ki bulaştı kardeşim o kızdan. Zaten 2 sene gitmedi okula, bu sene de yıllık rapor izni çıksaydı göndermeyecektik ama çıkmadı. Burada karşı tarafın velisinin de biraz bilinçli olması, etrafını düşünmesi lâzım. Şunu anlayamıyorum, niye sadece kendinizi düşünüp bencillik yapıyorsunuz, anlamadım. Çocuk 2 gün okula gelmese, koronası geçse ve benim kardeşim de bulaşmasa daha iyi değil miydi? Bunlar nasıl sözler, nasıl düşünceler, ben de onu anlamadım
Ne malum ondan bulastigi, bencil olan sizsiniz. Not 43 olur, 2 puan talep edersiniz hadi neyse. 20 puani, 60'a cekmek nedir ? Hastaysa ogretmenin sorunu degil, hak yiyemez. Buyumuste kuculmuslugunuz, cahillikten kaynaklaniyor. Yasiniz kucuk, ebeveyn rolune burunmeyin.Bir ogretmene bu sekilde gidilmez. Ogretmen az bile soylemis

Lafınıza dikkat edin bakın, gerçekten gerginim zaten. Kavga mı etmek istiyorsunuz? Sizler nasıl işinize gelen şeyleri yorumluyosanız, ben de aynını yapıyorum. Bakın, o kadar şey yazmışım, bir tek öğretmenden not istememe takılmışsınız ve boş boş, konuşmak için konnuşuyosunuz işte. Yani gerçekten şu hocayı tanıdığınızı falan düşüneceğim artık. Bu ne saçmalık. Buradaki tek mesele not istemem mi yani? Laf sokmaya gelmişsiniz, çıkın konumdan ya da kelimelerinizi tartarak yorum yapın. Ben bu toplara gelmem
Ogretmene de boyle atarlandiniz mi ? :) Herseyi ben bilirim, benim soylediklerim dogru. Herkes lafini bilsin vs 🤦🏼‍♀️

Hayır, sadece kardeşimin yanında oturan kızın ailesiyle görüşmeyi düşünüyordum veya veli toplantısında tüm sınıfa direk söylemeyi düşünüyordum. Evet, doktorlar kardeşimin okula gitmesine olur verdiler fakat doktorlar da bi şey yapamıyor ki çok fazla, sadece izlemekle yetiniyorlar diye düşünüyorum. Korona da var, her şey var :KK43:
Sen hangi sıfatla kardeşinin sıra arkadaşının ailesi ile görüşeceksin? Evet rahatsızlığı olduğu için hassas davranman normal peki kardeşim kendini korumak için ne yaptı? Maskesini takıyor mu? Kardeşin ilk okul çocuğu değil kendisi sırasını öğretmene söyleyip değişebilir. Kendi ailene kardeşine söz geçiremiyorsun diye elaleme sarmaya başlamışsın.
Diğer üyelere verdiğin cevapları da okudum gerçekten sınırını bilmiyorsun her şeye bu kadar müdahil olmaya çalışırsan bu hayat seni çok yorar sen de başkalarını yormaya devam edersin ama hâlâ karşındakini suçlamaya devam edersin umarım içinde bulunduğun durumu bir an önce idrak edersin.

Son düzenleme:
Ne malum ondan bulastigi, bencil olan sizsiniz. Not 43 olur, 2 puan talep edersiniz hadi neyse. 20 puani, 60'a cekmek nedir ? Hastaysa ogretmenin sorunu degil, hak yiyemez. Buyumuste kuculmuslugunuz, cahillikten kaynaklaniyor. Yasiniz kucuk, ebeveyn rolune burunmeyin.Bir ogretmene bu sekilde gidilmez. Ogretmen az bile soylemis
Başka kimden bulaşacak? Ondan bulaştı tabii. Bencil olan ben değilim, sizsiniz. 2 gün çocuğunu okula yollamasa ölmezdi ve benim kardeşimin kronik hastalığı etkilenmezdi. Sizinse yaşınızın büyüklüğü bile cahil olmanızı ve kararan kalbinizi etkileyememiş, benim en azından yaşım küçük. Sizinse yaşınız büyük olmasına rağmen mide bulandırıcı yorumlar yapıp beni ezmeye çalışıyosunuz kirli kalbinizle ve cahilliğinizle. Benim bilgim de, kalbim de sizinkine yaşım küçük olmasına rağmen bin basar. Öğretmen daha fazlasını söyleseydi, alırdı cevabını. Damarıma basıyosunuz, gerçekten oyununuza gelmeyeceğim lakin yüz yüze olsaydık, böyle konuşamayacağınız birisi olduğumu zaten benim duruşumdan anlardınız. O gün öğretmen az bile söylediyse, ben de şu an size az bile söylüyorum. Daha fazlasını da söylerim de, tabii siz sadece klavye arkasına gizlenen bi korkak olduğunuz için ona gücünüz yetmez. :) buraya konu açtığımda, etrafımdaki insanlarla bu konuları paylaşmamanın ne kadar doğru olduğunu anlıyorum. Şu terbiyesizliğinize bakın. Ben o kadar dert yanmışım, konu açmışım ablalarım/yaşıtlarım yardımcı olsun diye söylediği şeye bak, "Az bile söylemiş". Münasebetsizliği sevmem. Yaşınız büyümüş ama o yaşınızın olgunluğuna erişemememişsiniz. İşiniz gücünüz masum, küçük bi kıza laf sokup onun kalbini kırmak.

Ogretmene de boyle atarlandiniz mi ? :) Herseyi ben bilirim, benim soylediklerim dogru. Herkes lafini bilsin vs 🤦🏼‍♀️
Niye atarlanmayayım? O hoca kim ki, ben ona atarlanmayayım? Karşımdaki bakan da olsa yine farketmez benim için. Dediğim gibi, ben insanlara meslekleriyle değil, yürekleriyle bakarım. O yüzden hakeden herkese atarlanırım, zira susmanın çok cezasını çektim. Benim söylediklerim doğrudur demedim bu arada ben ama herkes lafını bilsin evet. Çok rahatsız ettiniz, çıkın konumdan benim

Sen hangi sıfatla kardeşinin sıra arkadaşının ailesi ile görüşeceksin? Evet rahatsızlığı olduğu için hassas davranman normal peki kardeşim kendini korumak için ne yaptı? Maskesini takıyor mu? Kardeşin ilk okul çocuğu değil kendisi sırasını öğretmene söyleyip değişebilir. Kendi ailene kardeşine söz geçiremiyorsun diye elaleme sarmaya başlamışsın.
Diğer üyelere verdiğin cevapları da okudum gerçekten sınırını bilmiyorsun her şeye bu kadar müdahil olmaya çalışırsan bu hayat seni çok yorar sen de başkalarını yormaya devam edersin ama hâlâ karşındakini suçlamaya devam edersin umarım içinde bulunduğun durumu bir an önce idrak edersin.
Maske takıyor, hem de n97. Evet, ben de sırasını değiştirmesini istedim zaten. Haddim, haddinizi bildiğiniz kadardır. Sınırım da aynı şekilde. Siz çok ağır yorumlar yaparsanız sessiz kalmam ben buna.

20 yaşında bu üslupta birini kimse ciddiye almaz kimse saygı göstermez. Sen önce yaşını yerini bil öyle konuş sonra insanlar fikirlerini düşünür değerlendirir.
Nasıl üslupta konuşacağımı sizden öğrenecek değilim. Az bile yapıyorum. 40 yaşında olsaydım da aynı şekilde yapardım. Yaşımın yerini ben biliyorum, siz de yaşınızın yerini bilin öyleyse. Siz haddinizi bilmezseniz, ben de bilmem. Her türlü terbiyesizliği yapıp, lafı sokup benden susmamı bekleyemezsiniz

Nasıl üslupta konuşacağımı sizden öğrenecek değilim. Az bile yapıyorum. 40 yaşında olsaydım da aynı şekilde yapardım. Yaşımın yerini ben biliyorum, siz de yaşınızın yerini bilin öyleyse. Siz haddinizi bilmezseniz, ben de bilmem. Her türlü terbiyesizliği yapıp, lafı sokup benden susmamı bekleyemezsiniz

Sen böyle devam et aynen, hayat öğretir nasıl olsa

Aşırı toksik birisiniz. Umarım sadece eğlenmek amaçlı konu açıp atarlı davranan bir ergensinizdir. yoksa söylediğiniz gibi" çok iyi bir üniversitede çok iyi bir bölüm okuyan "birinin üslubu ve hayata bakış açısı bu olamaz.
Yoo, her şey dediğim gibi. Hayata bakış açımın okuduğum üniversite ile değil, yaşadıklarımla alakâsı olabilir. Atarlı davranmıyorum, zira en sakin hâlim. Bana bu şekilde yorumlar yapıp susmamı niye bekliyosunuz, onu da anlamış değilim. Karşıdaki insanların yorumları daha fena fakat ben siz yaşınız büyük olduğu için/mesleğiniz gereği/forumda daha aktifsiniz diye susayım ve içime atayım ve olan yine bana olsun, her zamanki gibi, değil mi? Her şeye susayım, benim canımın bi önemi yok ne de olsa.

Niye atarlanmayayım? O hoca kim ki, ben ona atarlanmayayım? Karşımdaki bakan da olsa yine farketmez benim için. Dediğim gibi, ben insanlara meslekleriyle değil, yürekleriyle bakarım. O yüzden hakeden herkese atarlanırım, zira susmanın çok cezasını çektim. Benim söylediklerim doğrudur demedim bu arada ben ama herkes lafını bilsin evet. Çok rahatsız ettiniz, çıkın konumdan benim
Keskin sirke kupune zarar, sen de ogretmeni rahatsiz etmissin ki paketlemis seni, haddini de bildirmis. Rehberlikçi, fenci 🤦🏼‍♀️ aynen boyle yazmışsın🤦🏼‍♀️bunlardan daha cok azar isitirsin bu kafayla

Sen böyle devam et aynen, hayat öğretir nasıl olsa
Evet, hayat bana susmamayı, insanların ns kadar zalim olduğunu, kimseye güvenmemek gerektiğini en acı yollardan öğretti. Yani ben buraya diğer yaşadıklarımın, konuda bahsettiğim diğer yaşadıklarımın konusunu açsam, onlarda bile suçu bana bulacağınızı düşünüyorum ve gerçekten etrafımdaki insanlarla dertlerimi paylaşmamamın ne kadar doğru bir karar olduğunu bir kez daha perçinlemiş oldum. Herkes ya dalga geçme peşinde, ya da laf sokma/bu derdi bana karşı koz olarak kullanma derdinde.

Keskin sirke kupune zarar, sen de ogretmeni rahatsiz etmissin ki paketlemis seni, haddini de bildirmis. Rehberlikçi, fenci 🤦🏼‍♀️ aynen boyle yazmışsın🤦🏼‍♀️bunlardan daha cok azar isitirsin bu kafayla
Haddini bildirmiş olsaydı, bu şekilde olmazdım. Hiçbir şey yapamadı. Ben kardeşimin hatırına özür dilemeye gittim, azar işitmek önemli değil benim için. Onlar kim ki, ben azar işitmiş olayım? E evet. Benim için o kadarlar. Aynen öyle. Hatta onlar bile değiller. "Rehberlikçi" olabilmesi için önce kadına ulaşabileceğim bir yerde olması gerekirdi. "Fenci" olması için de önce insan olması, sonra öğretmen olması gerekirdi. O yüzden "Rehberlikçi, Fenci" yazarak, gerçekten Rehberlik öğretmeni ve Fen öğretmeni olan insanlara saygısızlık etmiş oldum. Kusura bakmasınlar

X