• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gücüm kalmadı sanırım.

kızlar bırakın allah aşkına akıl vermeyin siz hukuku bir çocuk için neden bıraktın diyorsunuz o hala ben kendimi affettirme derdindeyim diyor

O zaman yasadıgım fiziksel bi hastalık da gecırdim . Ben onsuzken gario herşeyim kötü gibi, onlayken hıc biseyi diyemeyen,
O evlenmek istedi ve tanıstırdı annesiyle. Sonunda yalancı olan , kötü olan ben oldum.
Dondursaydın okulu, sildirmek neden?

ayrıca önceki konularını da okudum adamın sana gram değer vermediğini yazmışsın. sevmediği belli zaten. istediği zaman da çekip gidiyormuş sen de istediği zaman geri geliyormuş. herkes de sana sayfalarca yazmış akıllan diye ayrıl diye.adam senden ayrılmış. sen şimdi gelmişsin kendimi nasıl affettirebilirim adama diye konu açmışsın hayret bişey gerçekten ya. insanların yazdıklarını dikkate almayacaksanız gerip buraya yazmayın insanlar da emek verip sizi düşünüp satırlarca şey yazıyorlar

İnanın bunu hazmettim ben.
Ben bunu bile hazmettim ama ben yalancı birisi oldum.
Her dk gittiğim yeri söyleyen, hep telefonları dinlenen ben.
Aldatıyorsun beni diyen o. İnanın kafam karmancorman.
İş konusunda su an işim var cok memnun olmasamda , kafam rahat olsa rahat bi sekılde ilerleyen biriyim ancak hayatımda oldugun da tek oncelığım o oldu.
1 arkadasım kalmadı etrafımda ben sürekli kendimi sorguladım. En ufak bir eksık anlatmamda bile kendimi sucladım. Ben şimdi napmam gerekiyor.
Ya ben sizi anlıyorum ama su an konum , ben nasıl toparlıcam durumu?

Bunu yapmayacagini düsünsem de fikrimi söyleyim. Bu adami takinti haline getirmissin. Öncelikle bunun aşk olmadiğini fark etmen gerekiyor. Bu bir TAKINTI! Psikolojik yardım alarak bu takıntından kurtulman lazım. Aksi halde hayatın düzene girmeyecek. Hep daha kötüye gidecek. Lütfen kendini hayatını toparla. Yok beni yalancı biliyor vs önemli degil. BIRAK!

Hukuk kazanıp,depresyon sonucu kaydını sildirdin. Bence bunun pişmanlığını yasa,o adam dönmez dönse bile güvenmez. Biraz akıllıca davransaydiniz keske ama keşke demenin artık anlamı yok. Yeniden sınavlara hazirlanin.

Uykusuzlugumdan midir nedir..hicbirsey anlamadim. Anladigim tek sey bir erkek icin okulu birakmissin. Neyse...

Derdin nedir tam olarak? Yalanci olarak bilinmen mi?
Öncelikle niyet önemli. Niye yalan attigini sen biliyorsun, kendi niyetini sen biliyorsun.

Ayrica bu erkek kisisi seni kendine kotu hissettiryormus.
Sana eziyet veren, kendini kötü hissettiren biriyle isin olmasin.
Nice erkekler var sevdigini el ustunde tutuyor bir bakisiyla karsisindaki kadini simartiyor.
Agzinin icine bakiyor konusurken, suclamiyor ezmiyor iyi hissettiriyor.
Her seyi bir kenara birak öyle birini layik gör kendine.
Yok yalanci biliyormus yok kotu biliyormus...ayy totom* n kenari. Ne uzuyorsun kendini bukadar elin salagi icin.
Onun beynindeki etiketler sana yapismiyor merak etme. Rahat ol. Kendi hayatini zehir etme ve ettirme.

Not: konuyu tam anlamadim..aldatma vs mi vardi? Ayriyken baskasi ile gorusmen onu baglamaz.

Back