• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gücüm kalmadı sanırım.

Aventuss

Huzur istiyorum
Kayıtlı Üye
6 Mart 2019
847
1.902
113
Hanımlar merhaba
Geçmiş konularda bahsettiğim kişi vardı bilen bilir.
Ben annesiyle tanıstım herşey yolunda gibiydi , daha ilgili davranmaya cabalıyor. Benim tabiri caizse “gözümün içine bakmasada” yinede eskiye nazaran daha iyiydi.
Ben ise kac zamandır kötüydüm içim cok huzursuzdu. Neden diyeceksiniz ..
Ben zamanında hukuğa girdim ve sonunda ceşitli depresyonlar sonucu ( malum kişi depresyonlarımın sebebi sayılır) . Ve okulda bir kac kez bayıldıktan sonra kaydımı sildirdim.
Bu onunla gecmişte ayrıldıgımız bi dönemde oluyor. Yaklasık olarak 4 yıl önce.
Ben bunu yeniden basladıgımızda 2 yıl once ( yani arada 1.5 yıla yakın hayatlarımıza baskaları girdi kısacası ayrıydık.)
Ayrıldıgımız zaman da ise konusmak cok istiyorum fakat görüşürsem kötü olcak diye ; kayıt sildirdiğimi söylemediğim gibi, x bir ile staja gidecegım dedim. Sonrasında da y bir ile calısmaya .
Cunku yasadıgım sehirde olsam görüşmek isteyecegım. Kendime set örmek için söyledim kısacası.
Asırı derecede de vicdan azabı cekiyorum ne olursa olsun söylememem gerekiyordu, yalan yalandır .
Ve ayrıldıgımız dönemde x sehrine hayatımda biri oldugu donemde , onunla bulusmak için gittim. Yakın bir şehir oldugundan.
Ben bunların vicdan azabıyla yanarken , ne olursa olsun bunları söylemem gerek diyerek; dün bunları itiraf ettim.
Haklı olarak herşey yalanmış , sen nasıl bir insansın dedi. Birsürü şey söyledi.Olayın sıcaklıgıyla haklı buldum. Üzgün ve kırgın buldum . Ben buna cok üzüldüm. Onun gözünde ne oldugum önemli degıl pek. Bunları tam göze almasamda almıstım.
Sonra olay sen o cocukla birşeyler yasadına geldi . Hep bunu diyor . Ilıskının her şeyinde okul durumu konuşulmadı bile.
Sadece annesine okulu bitirdiğimi söylemiş. Ben izin verirse ben annene anlatırım sen söylemene gerek yok diyecektım. Bunları göze aldım.
Beni telefondan engelledi , ilk kez beddua etti.
Diğer yerlerden engellemedi.
Sal gitsin diyebilirsiniz, ben haksızım bu konuda ve elimden gelen her şeyi yapmak istiyorum.
Cunku gercekten cok seviyorum.
Bu durum düzelir mi? Benım artık ne yapmam gerekiyor? Bana yardımcı olursanız sevinirim . Lütfen .
Şimdiden tesekkur ederim .

Ek. Bu söylediğim yalanı anneme de anlattım . Onlada paylastım . Bunu itiraf etmek o denli zor ki.

Lütfen empati yapın:(

Empati yapın mı? Evet birşeyleri itiraf etmek zordur, ancak hiçbir şekilde kimseye yalan söylenmez. Doktorlar hariç. Bu yaptığın doğru değil, bilincinde olman güzel, ama cidden yardım etme/ edilme muhabbeti çoktan geçmiş.

Sen kendini onun yerine koymayı dene.

Iş yaş. Daha fazla yokuşa sürmeye gerek yok. Ikinci kez birleşmeyecektiniz. Zaten 1,5 yıl boyunca başkasıyla bütünleşmişsiniz.

Tabiri caizse: tükürdüğünü yalamamalı insan.

Önündeki maçlara bakacaksın.

Empati yapın mı? Evet birşeyleri itiraf etmek zordur, ancak hiçbir şekilde kimseye yalan söylenmez. Doktorlar hariç. Bu yaptığın doğru değil, bilincinde olman güzel, ama cidden yardım etme/ edilme muhabbeti çoktan geçmiş.

Sen kendini onun yerine koymayı dene.

Iş yaş. Daha fazla yokuşa sürmeye gerek yok. Ikinci kez birleşmeyecektiniz. Zaten 1,5 yıl boyunca başkasıyla bütünleşmişsiniz.

Tabiri caizse: tükürdüğünü yalamamalı insan.

Önündeki maçlara bakacaksın.
İlişki boyutunda olsun olmasın, ben sadece seviyorum. İnanın biliyorum farkındayım, biri acıga falan cıkarmadı kendim söyledim . Arkasından iş cevirmek istemiyorum diye.

Hukuk kazanip, sevgilinizden ayrilip depresyon yasadiniz ve kaydinizi sildirdiniz oylemi...

Bundan baska onemli bisi goremedim.
Kafanizi cok vurursunuzda neyse.

Vurdum zaten. Bir okul bitirdim üstüne yine okuyorum. Hala , işimde var şükür. Kısmet degıldi , orda basıma gelenlerle ben devam edemezdim orda inanın. Devam zorunlulugu olmayan birşey yapmak zorundaydım. Pişman mısın deseniz . Cok ama yalan söylediğim için daha fazla.
Kendimden gecmiş vaziyetteyim sanırım ben.

Vurdum zaten. Bir okul bitirdim üstüne yine okuyorum. Hala , işimde var şükür. Kısmet degıldi , orda basıma gelenlerle ben devam edemezdim orda inanın. Devam zorunlulugu olmayan birşey yapmak zorundaydım. Pişman mısın deseniz . Cok ama yalan söylediğim için daha fazla.
Kendimden gecmiş vaziyetteyim sanırım ben.

Bu pismanlik omurboyu devam edecektir.
Nasip degilmis diyelim.
Yalan konusuna gelince, zaten ayrilmisiniz hayatiniza baskalari girmis her ikinizinde, gecmisi kurcalayip mutsuz olmak neden.

Elbette durust davransaydiniz ve bunu dogru zamanlamayla es deger yurutseydiniz suan daha farkli olabilirdi.

Klise olucak ama, inan bana hayat cok kisa degmez..
Onune bak, gecmise takilip kalma.

Bu pismanlik omurboyu devam edecektir.
Nasip degilmis diyelim.
Yalan konusuna gelince, zaten ayrilmisiniz hayatiniza baskalari girmis her ikinizinde, gecmisi kurcalayip mutsuz olmak neden.

Elbette durust davransaydiniz ve bunu dogru zamanlamayla es deger yurutseydiniz suan daha farkli olabilirdi.

Klise olucak ama, inan bana hayat cok kisa degmez..
Onune bak, gecmise takilip kalma.
Ayıp ettim biliyorum. Affetirmem imkansız mı kendimi?

Hanımlar merhaba
Ben annesiyle tanıstım herşey yolunda gibiydi , daha ilgili davranmaya cabalıyor. Benim tabiri caizse “gözümün içine bakmasada” yinede eskiye nazaran daha iyiydi.
Ben zamanında hukuğa girdim ve sonunda ceşitli depresyonlar sonucu ( malum kişi depresyonlarımın sebebi sayılır) . Ve okulda bir kac kez bayıldıktan sonra kaydımı sildirdim.
Ben bunu yeniden basladıgımızda 2 yıl once ( yani arada 1.5 yıla yakın hayatlarımıza baskaları girdi kısacası ayrıydık.)
Ayrıldıgımız zaman da ise konusmak cok istiyorum fakat görüşürsem kötü olcak diye ; kayıt sildirdiğimi söylemediğim gibi, x bir ile staja gidecegım dedim. Sonrasında da y bir ile calısmaya .
Cunku yasadıgım sehirde olsam görüşmek isteyecegım. Kendime set örmek için söyledim kısacası.
Asırı derecede de vicdan azabı cekiyorum ne olursa olsun söylememem gerekiyordu, yalan yalandır .
Ve ayrıldıgımız dönemde x sehrine hayatımda biri oldugu donemde , onunla bulusmak için gittim. Yakın bir şehir oldugundan.
Ben bunların vicdan azabıyla yanarken , ne olursa olsun bunları söylemem gerek diyerek; dün bunları itiraf ettim.
Haklı olarak herşey yalanmış , sen nasıl bir insansın dedi. Birsürü şey söyledi.Olayın sıcaklıgıyla haklı buldum. Üzgün ve kırgın buldum . Ben buna cok üzüldüm. Onun gözünde ne oldugum önemli degıl pek. Bunları tam göze almasamda almıstım.
Sonra olay sen o cocukla birşeyler yasadına geldi . Hep bunu diyor . Ilıskının her şeyinde okul durumu konuşulmadı bile.
Sadece annesine okulu bitirdiğimi söylemiş. Ben izin verirse ben annene anlatırım sen söylemene gerek yok diyecektım. Bunları göze aldım.
Sal gitsin diyebilirsiniz, ben haksızım bu konuda ve elimden gelen her şeyi yapmak istiyorum.
Bu durum düzelir mi? Benım artık ne yapmam gerekiyor? Bana yardımcı olursanız sevinirim . Lütfen .

Ek. Bu söylediğim yalanı anneme de anlattım . Onlada paylastım . Bunu itiraf etmek o denli zor ki.

Lütfen empati yapın:KK43:
Bir adam için geleceğinizi yakmışsınız
Ve zamanında kurmadığınız gelecek için şimdi terk ediliyorsunuz
Değer miydi bir erkek için kendinize bunları yaşatmanıza

Hanımlar haklısınız olan bu oldu , fakat ben su an ne olursa olsun affettirmek istiyorum.
Annesine söylediği şeyler vs. Tam bılemıyorum sadece ben affedilmek istiyorum.
İlişki için caba degıl bu , benim itiraf etmeme rağmen neden vicdanım hala sızlıyor.
Bu tepkileri görmem normal mi?
Samimi tepkilerini bekliyorum, lütfen.

Hanımlar haklısınız olan bu oldu , fakat ben su an ne olursa olsun affettirmek istiyorum.
Annesine söylediği şeyler vs. Tam bılemıyorum sadece ben affedilmek istiyorum.
İlişki için caba degıl bu , benim itiraf etmeme rağmen neden vicdanım hala sızlıyor.
Bu tepkileri görmem normal mi?
Samimi tepkilerini bekliyorum, lütfen.
Sizi affetmek istemeyen bir insana, ne yapsanız kendinizi affettiremezsiniz. Affetse ve barışsanız bile bu olay sık sık gündeme gelir, dengeniz bozulur bir süre sonra. Büyük bir yalan söylemişsiniz ama hatanızı anlayıp açıkca ifade etmişsiniz kendinizi. Bu durumda, artık sizin yapacağınız bir şey kalmıyor. Affedip affetmemek karşınızdaki kişinin tercihi. Ben olsam uğraşmazdım.

Ve ben hala beni affetmesinin derdindeyim.
Gercekten ben seviyorum.
Bırakın Allah aşkına gördünüz mü
Hukuk mezunu değilsiniz avukat olmayacaksınız diye terk ediliyorsunuz
Hala bitirmediğiniz okula değil ex sevgiliye yanıyorsunuz
Sizce niye kendinizi yalan söylemek mecburiyeti içinde hissettiniz?
Okulu bıraktım artık okumayacağım diyemedi adama çünkü bu şekilde kabul edilmeyeceğini düşündünüz
Erkekler bu kadar işte kadınlar işlerine geldiği kadar varlar
Asla bir erkeğin okulda ayılıp bayılıp sevgilimden ayrıldım çok üzüntülüyüm diye okul bıraktığını gördünüz mü
Dönün hayatınızın iplerini elinize alın kimsenin yoluna da heba etmeyin

Hanımlar merhaba

Hukuk kaydini sildirmene üzüldüm ben en çok.. Yazik..

Hanımlar merhaba

Empati yapıyorum Allah seni bildiği gibi yapmış ne diyim. O kafanı duvardan duvara vuracaksın birkaç yıl sonra. Elin adamı için ayıl bayıl milletin girmek için kendini parçaladığı hukuk fakültesini bırak. Kardeşim olsan ağzının ortasına bir tane yapıştırırdım o sırada da bir sürü şey söylerdim ama buraya yazarsam banlanırım. Allah sana akıl.fikir versin. Okulunu geleceğini bıraktığına değil de yalan söylediğine üzülüyor tey Allahım ya :sinirli:

Bırakın Allah aşkına gördünüz mü
Hukuk mezunu değilsiniz avukat olmayacaksınız diye terk ediliyorsunuz
Hala bitirmediğiniz okula değil ex sevgiliye yanıyorsunuz
Sizce niye kendinizi yalan söylemek mecburiyeti içinde hissettiniz?
Okulu bıraktım artık okumayacağım diyemedi adama çünkü bu şekilde kabul edilmeyeceğini düşündünüz
Erkekler bu kadar işte kadınlar işlerine geldiği kadar varlar
Asla bir erkeğin okulda ayılıp bayılıp sevgilimden ayrıldım çok üzüntülüyüm diye okul bıraktığını gördünüz mü
Dönün hayatınızın iplerini elinize alın kimsenin yoluna da heba etmeyin
Asıl sorun benım ona yalan söylememmiş . Hep ne cıksa yalanmış.
Gecmişte o ayrıldıgımızda hayatımda ki kişiyle ne yasadıgımı bilmeye hakkı varmıs. Bunu anlatmamı istiyor. Ve söyledim artık en söylenmeyecek şeyleri bile. Ben yalancı olmaktan bıktım.
Sonrada evlencegım kişinin ben naptıgını dahi bılmıyor musum oldu.
İnanın okul pişmanlıgını yasadım, bunada şöyle demiştim senın yüzünden okulu bitiremedim demiştim.
Artık vicdanım rahat diyor. Kendin sildirmişsin diye.
Ben neyin içindeyim neden göremiyorum hala. Kör gibiyim. İşime odaklanamıyorum , seviyorum.
Ona karsı bu duruma düşmek, itiraf etmek . Bunları cok zordu annem bile nasıl yaptın dedi herkes kolay kolay yapamaz dedi.
Ben iyi degılım inanın değilim. Yeniden antidepresana baslamak istemiyorum. takıntılı gibiyim .
Olay benım zorumla buraya kadar geldi, ve ben yine içine ettim gibi oldu. Ben napıyorum ne haldeyım bılmıyorum.

Empati yapıyorum Allah seni bildiği gibi yapmış ne diyim. O kafanı duvardan duvara vuracaksın birkaç yıl sonra. Elin adamı için ayıl bayıl milletin girmek için kendini parçaladığı hukuk fakültesini bırak. Kardeşim olsan ağzının ortasına bir tane yapıştırırdım o sırada da bir sürü şey söylerdim ama buraya yazarsam banlanırım. Allah sana akıl.fikir versin. Okulunu geleceğini bıraktığına değil de yalan söylediğine üzülüyor tey Allahım ya :sinirli:

İnanın bunu hazmettim ben.
Ben bunu bile hazmettim ama ben yalancı birisi oldum.
Her dk gittiğim yeri söyleyen, hep telefonları dinlenen ben.
Aldatıyorsun beni diyen o. İnanın kafam karmancorman.
İş konusunda su an işim var cok memnun olmasamda , kafam rahat olsa rahat bi sekılde ilerleyen biriyim ancak hayatımda oldugun da tek oncelığım o oldu.
1 arkadasım kalmadı etrafımda ben sürekli kendimi sorguladım. En ufak bir eksık anlatmamda bile kendimi sucladım. Ben şimdi napmam gerekiyor.
Ya ben sizi anlıyorum ama su an konum , ben nasıl toparlıcam durumu?

Back