E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
iyi de buradaki özne eşinin kahvaltı hazırlaması değil zaten...
hayatı paylaşıyorsak, bu da bir paylaşımsa, yapması gereken bişeyi yaptığı için minnet duyamam ya da bunu yapması için kendimi paralayamam diyor elfida...
bence doğru söylüyor...
iyi de buradaki özne eşinin kahvaltı hazırlaması değil zaten...
hayatı paylaşıyorsak, bu da bir paylaşımsa, yapması gereken bişeyi yaptığı için minnet duyamam ya da bunu yapması için kendimi paralayamam diyor elfida...
bence doğru söylüyor...
anlamadım süslü cümleler derken...:sm_confused:
istediğinizi yaptırmak istiyorsanız ve olmadığında ağlıyorsanız bunun bir başka adı olabilir mi?
sebep ne o zaman?
evet eşim kahvaltı hazırlar bu bir jest değil ki olması gereken...
olması gerekeni yapması için bir şey yapmama da gerek yok bence...
Offfffffff ya.
öznesiydi,yüklemiydi..
anlamıyorsun sen beni ya.senağlamasenağlama
Hiç beğenmedim mesajını.
Jest değilmiş,olması gerekenmiş.
bana hiç gerçekçi gelmiyor
ben inanmıyorum erkeklerin benim kahvaltı hazırlamam gerekiyor deyip kahvaltı hazırladığını.
sen bile bak bunun sebebini söylememişin.
Bir şey yapmana gerek yok yani sen bişiy yapmadan sabah bir uyanıyorsun kahvaltı ha?
Evet evet mesal gurbaa prensesin cevaplarını beğenmiştim.
öyle örnekler istiyorum
Evet evet mesal gurbaa prensesin cevaplarını beğenmiştim.
öyle örnekler istiyorum
okypete, balbocEGiii, bambusi, brontebronte, çalıkuşu+, cinsilatif, çirkin betty, cloudy, damldaml80, Elfida, from6234+, gurbaa prenses+, ilona, Japon Kız+, kalburabasti, kanne, keykey, KIRMIZIdonluKIZ, lachennnn, narcoleptic, Seloş, SES2005, TheShe
yenisin ama kalburabastı bayağı konuna rağbet oldu.....
yok...benim sizinle aynı dilden konuşmama imkan yok hanımefendi...
siz devam edin en iyisi...takıldığınız şeye bak yaaaa...
gayet basit..
bunun bir sebebi yok, bu bir bilinç...
anlayabileceğinizi düşünsem anlatmaya çalışırdım, ama size sizin istediğiniz şekilde formüller sunamayacağım...
ben basit anlatamam bir şeyi, bu şekliyle de siz anlamayacaksınız...
bir şeyi yanlış anlamak hiç anlamamaktan iyidir...
siz en iyisi boşverin...
yolunuza bildiğiniz gibi devam edin..
herkesin farklı kişilik yapısı ve
farklı değerleri vardır...
herkes her konuya aynı tepkiyi vermez,iyi ya da kötü...
kısaca yapıyla,alışkanlıklarla ve istemekle alakalı bir durum...
x kişinin eşi evde herşeye yardımcı olur,eşinin söylediklerini ikiletmez,ama
y kişinin tam tersidir...ve bu kişiye ne yaparsanız yapın huyunu değiştirmezsiniz...
kısaca isteme şekli çok önemlidir diye düşünüyorum...
sevgiler...
elfida çok şanslısın allah mutlulupunuzu daim etsin
az rastlanan bi erkek modeli seninki delikafadulden
valla benim etrafımda babamdan başka karısına değer veren
onun için kahvaltı hazırlayan erkek yok:bbo:
evreka evreka delikafadulden
senin derdinin ilacı İlhan Uçkan adlı yazarda.
bildiğim kadarıyla bu tür formülleri bilen ve paylaşan yegane bilge kendisi.
erkeklerle ve ilişkilerle ilgili bir sürü kitabı var.
Ben seni anıyorum aslında. Çok yakınımda sana benzeyen bir kadın var. Çok alıngan, duygusal, sürekli ilgi bekleyen bir kadın 45 yaşlarında. Hasta olmuş, kocası akşam eve gelmiş kadını yemeğe çıkaracak bu saate kadar neden düşünmedin beni der, tokadı yer. Hep derim kendini ezdirme, boşan gerekirse, kimseye muhtaç değilsin x teyze. Ama yok o kocasında ilgi sevgi bekler, her lafa alınır. Ve tek başına bir hayat süremeyeceğine inanır, onu ikna edemezsin.
Yani bu kişilik meselesi. Önce sen kendini sev, kendine güven.
Sonra ne formülü, herkesin kocası farklı. Birinin kocasını etkileyen şey senin kocanın sinirlerini bozabilir.
Profilinde çalıştığın görünüyor, mutlaka sosyal hayatın vardır. Evde köle olma, akşam için yemek yok de haftada bir kaç gün dışarda yemek yiyin. Evde sürekli kocanla ilgilenme, kendi ilgi alanların olsun, kitap oku mesela, yeni çıkan filmleri takip et, eşinle ya da eşin olmadan git. Karşısında da güçsüz durma, onsuz da yaşayabileceğini ima et. Hayatının merkezi o olmasın.
Gurbaanın anlattığı örneğe katılıyorum. Benim sevgilim de birşey için ısrar eder, ben de ısrarla kabul etmem mesela, bu onun hoşuna gitmeyecek bir şey içindir ama sonunda şu prensiplerine bayılıyorum der. Yani erkekler sürekli onların her dediğini yapan kadınlardan hoşlanmıyor sanırım, ya da görece..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?