E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
ah canım ya ben de senin gibiyim karsımdakıne kendimdfen daha cok değer veriyorum üzülmesini istemiyorum hemen ağlıyorum tabi ne kadar doğru bilemem daha yeni nişanlıyım aslında herseyın basındayken biraz kendime cevirmem lazım ama
ah canım ya ben de senin gibiyim karsımdakıne kendimdfen daha cok değer veriyorum üzülmesini istemiyorum hemen ağlıyorum tabi ne kadar doğru bilemem daha yeni nişanlıyım aslında herseyın basındayken biraz kendime cevirmem lazım ama
öncelikle hosgeldin aramiza, bende yeni sayilirim bende hosgeldim :)
bende henüz cok gencim, evlenmedim daha ama, bu yasadigin sorunu bende yasarmiyim diye korkuyorum, ne yazikki bende senin gibiyim. cok hassasim alinganim, yani karsimdaki erkek benimle sert konusursa icime igneler bativeriyor... ister istemez yas akyior gözlerimden. bu iyi birsey degil. belkide psikolojik destege mi ihtiyacimiz var onuda bilmiyorum. ama yavas yavas kendimi toparlamaya calisiyorum. $öyle düsünelim... Eger o sana karsi kirici olup sen agliyorsan, o kisi inadina yapar diye düsünüyorum. AMAAN BU NASIL OLSA TEPKI VERMICEK AYRILAMICAK BENDEN BEN EZIYIM BUNU der, ne yazikki cogu erkeklerimiz böyle... ama yeni evlenmissin bu normal degil...
tepki ver, herzaman alttan alan sen olma... sakin aglama, agladigini gösterme en azindan, yanlismiyim arkadaslar? ben hayvanmiym benimle böyle konusabiliyorsun de. evli bayanlara soralim bide.
simdiden allah kolaylik versin, ezdirme kendimi YILMA
Yaşaya yaşaya tecrübe sahibi olacaksınız.Acele etmeyin Hayat size güçlü olmayı
öğretecektir........................................
Sağol arkadaşım.
Evet bir daha ağlatırsa ben hayvan mıyım böyle yapıyorsun,konuşuyorsun dicem..a.s
Bunu denicem.
inşallah işe yarar
çok sağol:1hug:
Sağol arkadaşım.
Evet bir daha ağlatırsa ben hayvan mıyım böyle yapıyorsun,konuşuyorsun dicem..a.s
Bunu denicem.
inşallah işe yarar
çok sağol:1hug:
yorum yapmak ben olsam şunu yaparım bunu yaparım demek çok kolay
olayı ancak yaşayan bilir
o durumun koşulları o an ki duygular kişiden kişiye değişir
yorumların çoğu tahmine dayalıdır
hani bir söz vardır bekara boşanmak kolaydır diye...
o yüzden yapılan yorumlar sadece destek amaçlı yol göstermek amaçlı
belki bu yorumu yapanlar aynı durumla karşılaştıklarında yaptıkları yorumların tam tersini yapacaklar
kim bilir.. hayat bu o anın günün koşullarına bağlıdır verilen tepkiler
kac yasinda oldugunu sorabilirmiyim
sen tepki vermezsen o inadina yapar, bi köseye cekilip aglama.
kendine sor BEN APTALMIYIM NEDEN EZDIRIYORUM KENDIMI de
yorum yapmak ben olsam şunu yaparım bunu yaparım demek çok kolay
olayı ancak yaşayan bilir
o durumun koşulları o an ki duygular kişiden kişiye değişir
yorumların çoğu tahmine dayalıdır
hani bir söz vardır bekara boşanmak kolaydır diye...
o yüzden yapılan yorumlar sadece destek amaçlı yol göstermek amaçlı
belki bu yorumu yapanlar aynı durumla karşılaştıklarında yaptıkları yorumların tam tersini yapacaklar
kim bilir.. hayat bu o anın günün koşullarına bağlıdır verilen tepkiler
duygusallık güçsüzlük değildir ki.
ağlarsın, ağlayabilmek güzel bir şeydir; ama ağlarken kafanı gömüp ağlamayacaksın o zaman; kafanı dik tutarak ağla..,
erkeğe karşı durmanın neden kolay olmadığını düşünüyorsun?
yani ne yaşadın ya da yaşıyorsun ki karşısında durman gerekiyor ve bu sana zor geliyor?
kendini karşındaki insandan sönük ve aşağıda görme hiçbir zaman.
sen herkesin bir adım önündeymişin gibi dur..
biri beni mi çağırdı dermişim...
güçlü olmak kocanı parmağında döndürmek değildir öncelikle...
madem yeni evlisin bunu öğrenmekle başla işe...her koca parmakta dönmez kadın ne kadar güçlü olsa da...
sen güçlü olmayı mı parmağında döndürmeyi mi soruyorsun...onu öğreneyim...sonra cevap vereyim ben...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?