- 31 Mart 2012
- 10.869
- 7.480
- 448
- Konu Sahibi askitotomsu
Teşekkür ederim yorumunuz için. Pişman olmadım. Bu kadar sarpa sarmasina rağmen adam kılını kipirdatmiyor, çok çaresizim diye yazdım. Kendimi tabii ki sorguluyorum. Görmediğim, nesnel olmadığım bir şey var mi diye size soruyorum.profosyonel bi destek al derim.kötü bişey değil çoğunlukla insanlar paikolojim bozuldu diyip kendilerinin farkında olurlar ama bi destek almaktanda kaçınırlar.gerçekten aorun bunlamı yoksa bunlar bahanede altında yatan bilinçaltınızda sizi rahatsız eden başka şeylermi var.bunu siz bilemezsiniz.bence zorlaştırmayın evt problemler var heleki ailelerin dahil olmalarıda sizi geriyo olabilir ama biraz sakin olup durulmayı deneseniz? korona önce yaşlıları daha fazla etkiliyor annesinin yaşı sizden daha ilerdedir bir problem olsa sizden önce kayınvalidenizi kayınpederinizi etkiler.başka taraftan bakalım yemek mi getiriyor tmm alın yemekleri siz yemeyin.ben yemem onlardan getirme demedimmi falan diye kavgacı yaklaşmayın hatta dozuda arttırmayın burdaki yorumlardanda kendinizi doldurmayın lütfen.ufak bir çocuğunuz var.yaptıktan sonra pişman oluyosunuz anladığım kadarıyla buraya yazarak unutmak dertleşmek istiyorsunuz.bence siz biraz kendinizi sorgulayıb derim beni yanlış anlamayın lütfen
En azından benim onlara kızgın olmam için elimde sebepler var. Ama onun yillarca aileme yaptığı terbiyesizlikler açıklanamaz. Herkes insan gibi davransın istiyorum çok mu? Fazla bir şey istemiyorum ki beyfendiden.