- 1 Nisan 2021
- 5.296
- 11.462
- 39
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #1.781
Geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin inşallahBen de öyleyim yaa, dün test verdim negatif.
Yarın tekrar vericem.
Cumartesi kontrolüm var, kimseye sebep olmak istemem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin inşallahBen de öyleyim yaa, dün test verdim negatif.
Yarın tekrar vericem.
Cumartesi kontrolüm var, kimseye sebep olmak istemem.
Halen 58 kiloyum canım. Evet çıktı valla ben bugün 15+2 yim canım.Ahh şu çevre şekilde mübarek hep konuşur hep hadi inşallah hedeflediginkilo ile bitirirsin cnm
Kız hiç almamış halinle göbeğin nasıl çıktı ki ayy göbüşün çok güzel olmuş insan bakınca hissediyor hamileliği kaç haftalık oldun sen cnm
Eşim ben vururken bile bakamıyor bırak vurmayı:) o yüzden kendi başımın çaresine bakıyorum işte:)Evet, zor oluyo gerçekten. Eşimle yapışık ikiz gibi geziyoruz.
Anneme beraber, kayınvalideme beraber gidiyoruz
evet evet canım miğdem de yanıyor çok. ben onun için sormuştum zaten.Canım tahin bulantıya değil de mide yanmasına iyi geliyo.
Sohrap ondan muzdaripti.
Çok geçmiş olsun. Evet rahatsızlanmıştın ama covid falan değilsin değil mi?Hasta gibiyim bi kaç gündür canım
İstanbul Bahçeşehir Perinatolog Altan Cebeci cnmOh çok şükür.
Nerede yaptırdın canım?
Fazlası yapabilir aynen, ben de progestan yuzunden zaten kabızlık var, ama leblebiyi ben avuc avuc deıl de 5 6 agzıma atıyorum o bıle rahatlatıyor yanma oldugunda..Leblebinin fazlası kabız yaptı bende
Sağol canım test yaptırmadım inşallah değilimdir sırt ağrım var sadece üşüttüm büyük ihtimalÇok geçmiş olsun. Evet rahatsızlanmıştın ama covid falan değilsin değil mi?
Evet evet üşütmüş olabilirsin. Bu havalar fena.. Bol bol c vitamini alıyorsundur mutlaka. Limonlu ıhlamur falan çok iyi geliyor.Sağol canım test yaptırmadım inşallah değilimdir sırt ağrım var sadece üşüttüm büyük ihtimal
Aynen canım c vitamini ıhlamur ballı süt falan tüketiyorum biraz önce parol içtim icmiyim diye dayanmistim ama valla psikolojikmi parolmu iyi geldi bilmiyorum ağrım azaldı çok şükür korkarak içtim inşallah bisey olmazEvet evet üşütmüş olabilirsin. Bu havalar fena.. Bol bol c vitamini alıyorsundur mutlaka. Limonlu ıhlamur falan çok iyi geliyor.
Dur atayımHangi kap o, ben de alayım.
Bunu niye alıyoruz ben kaçırdım galibaEki Görüntüle 2982986
hayrunnisa85 şu set canım baya sıkı oluyor zor açılıyor kapağı ama hala getiriyorlar mı bilmiyorum
Yok canım birşey olmaz. Ben günde 3 taneye kadar içiyorum. Çok şiddetli migren ağrılarım oluyor benim. Yapabilecek başka birşeyim yok. Parol çok hafif bir ilaç ama bana bile iyi geliyor. Grip soğuk algınlığı gibi hastalıklarda da iyi geliyor. vücut ağrılarına iyi gelir rahatlatır.Aynen canım c vitamini ıhlamur ballı süt falan tüketiyorum biraz önce parol içtim icmiyim diye dayanmistim ama valla psikolojikmi parolmu iyi geldi bilmiyorum ağrım azaldı çok şükür korkarak içtim inşallah bisey olmaz
Teşekkür ederim canim benimHadi hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına aaj nasip olsun
Teşekkür ederim canim benimÇok şükür canım, gözün aydın.
Beni de eklermisin canımMerhaba güçlü anneler
İnşallah hepimiz hamilelik sürecimiz sağ salim atlatıp bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza alırız
Birbirimize daima güzel haberler vereceğimiz, sağlıkla mutlulukla bebişlerimizi büyüteceğimiz bir topik olması dileğiyle
Vee bakalım kızlar mı kazanacak erkekler mi
Anne Adı Doğum Zamanı Cinsiyet @Simayy67 Nisan Ssevincli Mayıs Nefes0858 Mayıs @iklime_06 Mayıs @Masmavi0 Mayıs Sohrab Mayıs ozn_srk Haziran @Sun Raha Haziran @Hissedensair Haziran @nilozgul Haziran @Niloya444 Haziran
Sağol canım benim sizin söyledikleriniz de rahatlattı beni güç aldım ve içtim sanada şifa olsun inşallah migren zor Allah yardımcın olsun canımYok canım birşey olmaz. Ben günde 3 taneye kadar içiyorum. Çok şiddetli migren ağrılarım oluyor benim. Yapabilecek başka birşeyim yok. Parol çok hafif bir ilaç ama bana bile iyi geliyor. Grip soğuk algınlığı gibi hastalıklarda da iyi geliyor. vücut ağrılarına iyi gelir rahatlatır.
Temizleme pamuğunu nemlendirip içine koycaz ağzını da sıkıca kapatcaz pratik olsun diye bir yere giderken denerim benBunu niye alıyoruz ben kaçırdım galiba
Tabi ki kuzum senin iki oğlandı dimi hangi aya denk geliyor doğumBeni de eklermisin canım