- 1 Nisan 2021
- 5.296
- 11.462
- 39
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #1.361
Valla bize de 10 il günü denildi. 21 Aralık ta verdim kanı. Bugün gelir dediler ama heyecanla bekliyorum. Evet biz doktora bu testte cinsiyette kesin çıkar değil mi dedik. gerek yok ki kesin kız zaten dedi:)Oo cinsiyetler de tescıllenır o zaman bugunnguzel sonuclarınız olsun ınsallah, bızım test 12 gunde gelmişti
Bayadir yoktun dedim bebisleri aldı kaçtı
Hemen baktım bende yanyana olanlardan. Aslında yanyana olanlar daha kullanışlı diyorlar. 6000 tl diyor yaa pahalı değil mi ki?Ben de dolap alacağım. Yatak olarak da 3 yaslarina kadar yatabilecekleri 60x120 gibi İki beşik alacağım. 3 yaşa kadar yeterli olur. Sonra da baza düşünüyorum. Ikea ya da çilek mobilyaya bakacagim. Bebek arabası olarak Chicco ohlala twin almayı düşünüyorum. Hafif ve konforlu biz begendik
Çok şükür canım. İşte ikili sonuç vermez dedi bana doktorum. .Aslında ultrasonda detaylı olarak ölçümleri yapıyor çok şükür sıkıntılı bir durum görmedi ama biz buradan %70 görebiliyoruz dedi. Fetal dna %99 sonuç veriyor deyince bizde yaptırdık. Birde sonuç gelebilse rahatlayacağım. kabuslar görüyorum artık yaİnşallah guzel sonuçlar alırsın. Ben de bugün ikili için gittim. Benim için önemli olan ölçümleri idi. Çok şükür bir sorun çıkmadı. Bundan sonra direkt detayli ultrasona gideceğim.
Amin canım inşallah. Sevinçlerimiz yarım kalmasın Allahım.Maşallah yaa çok seviniyorum ikiz baya çoo oldu inşallah hepimiz sağlıklı alırız kucaklarımıza Rabbim bütün sevinçlermizi yaşamamızı nasip eder inşallah
Çok şükür canım. Hadi yarın kontrolün var. İnşallah güzel haberler alırsın canım benim.Ben yaptım canım Allah'a şükür birşey yok. Herşey yolunda o yönden.
Olur canım benim. Beni biliyorsun artık. Cümle alem biliyor:)Vee kızlar
Liste yapalım mı diğer topikteki gibi. İlk sayfada
Kimin oğluşu kimin piyimsesi olacak onu yazarız
Katılmak isterseniz tabi ki
Muhtemelen çünkü 1 haftada karnım büyüdü yemegede başlayıncaSon aylar 2’şer 3’er geliyormuş kilolar.
Öylemi kullanışlı degilmiymis napalim yanyana alırız artıkEvet benimde ya yana olan bebek arabaları hoşuma gitmiyor ama o alt üst olanlarda kullanışlı olmuyormuş birde dediğin gibi çok pahalı1 yaşa kadar bende öyle beşik alayım diyorum sonrasını düşünürüz dolap kesin zaten
Şuan saatleri sayıyorumÇok şükür canım. Hadi yarın kontrolün var. İnşallah güzel haberler alırsın canım benim.
Canım çok geçmiş olsun. İyi olmuş orda olman. Bir an önce iyi ol da evine dön inşallah.Kuzum topigi kaybetmiştim3 gündür hastanedeyim benimkiler yine alarm verdiler kanama oldu cok yoğun hemen hastaneye geldik yatis yapıldı dün cok şükür bebekler iyiydi dr 1 2 gun daha kal kanama tam kesilsin taburcu ederim dedi bakalım artık bebeler iyi olsun da ❤❤
aa şu ikiliden hiç görmemiştim çok güzelmiş ya iyiki attın. direkt bundan mı alıcan. yanına almak için beşikte alacaksın değil mi? direkt bunda yatıramayız.:)Öylemi kullanışlı degilmiymis napalim yanyana alırız artıkDolapsiz zor canim mecbur alicaz bak ben montesorri düşünüyorum büyük onlar zaten sonrasında ysnina ek yaptırırım diye düşündüm resim atıyorum fikir olur
Evet bıze de 10 ıs gunu dedıler, haftasonuna denk geldi, pazartesi ogrenmıstık o yuzden.Valla bize de 10 il günü denildi. 21 Aralık ta verdim kanı. Bugün gelir dediler ama heyecanla bekliyorum. Evet biz doktora bu testte cinsiyette kesin çıkar değil mi dedik. gerek yok ki kesin kız zaten dedi:)
Üyelik iptali yapmıstım kuzuBayadir yoktun dedim bebisleri aldı kaçtıHayırlı olsun ogrenmissin cinsiyetini sağlıklacakla gelsinler inşallah
Ben de bu seti cok begendım ıkı yatak olacak tabıkı, arkadsım sey dıyor yatak olcusu 90 a190, normal tek kısılık yatak sıgıyor, bence yatak ıcın acele etme, park besık 3 4 yıl ısını gorur, dolap ve sifonyer yaptır bekle dıyor, zaten beyaz oldugu ıcın butun modeller uyacak , hatta 3 4 yıla yeni modeller de cıkar, tasnma durumunuz olur bır de bunu soktur tası ugrasmam dedı..Öylemi kullanışlı degilmiymis napalim yanyana alırız artıkDolapsiz zor canim mecbur alicaz bak ben montesorri düşünüyorum büyük onlar zaten sonrasında ysnina ek yaptırırım diye düşündüm resim atıyorum fikir olur
Ben de sola yatıyorum canım.Bızım arkadas katlanır olandan almıs, onun evı de kucuk, katlıyorsun Hıc yer kaplammıyor dedı, aklımı çeldi, ben de alıcamzaten eve her gun kargocu geliyor, hepsı anlamıştır hamıle oldugumu
Mide yanması ıcın de sola yatmak daha ıyı, mide asagıda kalıyor bıraz daha rahat oluyor.. Solcu cıktım ben de
Çok güzelmiş.Ben de bu seti cok begendım ıkı yatak olacak tabıkı, arkadsım sey dıyor yatak olcusu 90 a190, normal tek kısılık yatak sıgıyor, bence yatak ıcın acele etme, park besık 3 4 yıl ısını gorur, dolap ve sifonyer yaptır bekle dıyor, zaten beyaz oldugu ıcın butun modeller uyacak , hatta 3 4 yıla yeni modeller de cıkar, tasnma durumunuz olur bır de bunu soktur tası ugrasmam dedı..
İki tane park besık alıcam, bu dolap ve sifonyerı dusunuyorum ben de
Kan akısı daha ıyı oluyormus, mide yanmasına da iyi geliyor, ben mide yanmasından cekıyorum, surup yazdı bana mısın demıyor, tuzsuz sarı leblebi ile uyuyorum resmen, yatak basımdan ayrılmıyorBen de sola yatıyorum canım.
Normalde hep sağa yatarım, hamilelikte sol tarafa doğru daha rahat ettim.
Bende yanma değil de bulantı oluyo hala.Kan akısı daha ıyı oluyormus, mide yanmasına da iyi geliyor, ben mide yanmasından cekıyorum, surup yazdı bana mısın demıyor, tuzsuz sarı leblebi ile uyuyorum resmen, yatak basımdan ayrılmıyor