Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Oo cinsiyetler de tescıllenır o zaman bugunn guzel sonuclarınız olsun ınsallah, bızım test 12 gunde gelmişti
Valla bize de 10 il günü denildi. 21 Aralık ta verdim kanı. Bugün gelir dediler ama heyecanla bekliyorum. Evet biz doktora bu testte cinsiyette kesin çıkar değil mi dedik. gerek yok ki kesin kız zaten dedi:)

Hemen baktım bende yanyana olanlardan. Aslında yanyana olanlar daha kullanışlı diyorlar. 6000 tl diyor yaa pahalı değil mi ki?

İnşallah guzel sonuçlar alırsın. Ben de bugün ikili için gittim. Benim için önemli olan ölçümleri idi. Çok şükür bir sorun çıkmadı. Bundan sonra direkt detayli ultrasona gideceğim.
Çok şükür canım. İşte ikili sonuç vermez dedi bana doktorum. .Aslında ultrasonda detaylı olarak ölçümleri yapıyor çok şükür sıkıntılı bir durum görmedi ama biz buradan %70 görebiliyoruz dedi. Fetal dna %99 sonuç veriyor deyince bizde yaptırdık. Birde sonuç gelebilse rahatlayacağım. kabuslar görüyorum artık ya

Öylemi kullanışlı degilmiymis napalim yanyana alırız artık Dolapsiz zor canim mecbur alicaz bak ben montesorri düşünüyorum büyük onlar zaten sonrasında ysnina ek yaptırırım diye düşündüm resim atıyorum fikir olur

Eklentiler

• Screenshot_2022-01-04-00-05-18-152_com.instagram.android.jpg
    56,3 KB · Görüntüleme: 38
  • Screenshot_2022-01-04-00-04-33-304_com.instagram.android.jpg
    62,1 KB · Görüntüleme: 39
Canım çok geçmiş olsun. İyi olmuş orda olman. Bir an önce iyi ol da evine dön inşallah.

aa şu ikiliden hiç görmemiştim çok güzelmiş ya iyiki attın. direkt bundan mı alıcan. yanına almak için beşikte alacaksın değil mi? direkt bunda yatıramayız.:)

Valla bize de 10 il günü denildi. 21 Aralık ta verdim kanı. Bugün gelir dediler ama heyecanla bekliyorum. Evet biz doktora bu testte cinsiyette kesin çıkar değil mi dedik. gerek yok ki kesin kız zaten dedi:)
Evet bıze de 10 ıs gunu dedıler, haftasonuna denk geldi, pazartesi ogrenmıstık o yuzden.Kesin cıkıyor, dnaları ayrıstırıp baktıkları ıcın

Ben de bu seti cok begendım ıkı yatak olacak tabıkı, arkadsım sey dıyor yatak olcusu 90 a190, normal tek kısılık yatak sıgıyor, bence yatak ıcın acele etme, park besık 3 4 yıl ısını gorur, dolap ve sifonyer yaptır bekle dıyor, zaten beyaz oldugu ıcın butun modeller uyacak , hatta 3 4 yıla yeni modeller de cıkar, tasnma durumunuz olur bır de bunu soktur tası ugrasmam dedı..
İki tane park besık alıcam, bu dolap ve sifonyerı dusunuyorum ben de

Eklentiler

• Screenshot_20220101_112314_com.instagram.android.jpg
    86,1 KB · Görüntüleme: 31
Ben de sola yatıyorum canım.
Normalde hep sağa yatarım, hamilelikte sol tarafa doğru daha rahat ettim.

Çok güzelmiş.

Ben de sola yatıyorum canım.
Normalde hep sağa yatarım, hamilelikte sol tarafa doğru daha rahat ettim.
Kan akısı daha ıyı oluyormus, mide yanmasına da iyi geliyor, ben mide yanmasından cekıyorum, surup yazdı bana mısın demıyor, tuzsuz sarı leblebi ile uyuyorum resmen, yatak basımdan ayrılmıyor

Kan akısı daha ıyı oluyormus, mide yanmasına da iyi geliyor, ben mide yanmasından cekıyorum, surup yazdı bana mısın demıyor, tuzsuz sarı leblebi ile uyuyorum resmen, yatak basımdan ayrılmıyor
Bende yanma değil de bulantı oluyo hala.
2 Prilam içiyorum gece yatmadan, onunla ayakta duruyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…