- 16 Nisan 2021
- 3.196
- 5.972
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #14.161
Evet tel elimdeyken eliyle carpio bebem şimdiden dediğin gibi valla bı haftada bıle farketti bizimki durmuoAlamayız çünkü o zaman iyice akıllanacaklar onlar da bizimle beraber telefona bakmak isteyecek
Şimdiden yapıyorlar
Bitmez o ataklar bacımsu
Evet buda etkiliBeyaz sabun
Şifa olsun kaç tane ateş huzursuzluk yaptı mıHayırlı cumalar kızlar
Biz bugün 6. Ay aşılarımızı olduk
Amin canımŞifa olsun kaç tane ateş huzursuzluk yaptı mı
Bacaklaeı ağrıyordud belki. İnşallah çabucak geçer etkisi kuzumAmin canım
2 bacak 1 ağız ateşimiz olmadı bu saate kadar inşallah olmaz arada huzursusuz
Büyük ihtimal öyle olabilir canım huzursuz babası ile nöbetleşe oyalıyoruz pek keyifli değilBacaklaeı ağrıyordud belki. İnşallah çabucak geçer etkisi kuzum
Bizim de 1 Kasım'da var bu ara sünnet yaptırmayu düşünüyorum da aşıdan önce mi sonra mı yaptırsam dedim.2bacak da zorlar yaa bizim ki ayaklarını kaldırıp kaldırıp sürekli yere vuruyor.Amin canım
2 bacak 1 ağız ateşimiz olmadı bu saate kadar inşallah olmaz arada huzursusuz
Şifa olsun canım bizimde az kaldiHayırlı cumalar kızlar
Biz bugün 6. Ay aşılarımızı olduk
Aşının zorluğu çok olmuyor canım bu hafta sünnet olursa o zamana toparlamis olur ama 1 Kasım sonrası sünnet yaptiricaksan aşıyı yaptır bence sonra zamanı geçer falanBizim de 1 Kasım'da var bu ara sünnet yaptırmayu düşünüyorum da aşıdan önce mi sonra mı yaptırsam dedim.2bacak da zorlar yaa bizim ki ayaklarını kaldırıp kaldırıp sürekli yere vuruyor.
Amin teyzesi sizin ne zamanŞifa olsun canım bizimde az kaldi
Kasımın ilk haftası canımAmin teyzesi sizin ne zaman
Tamam canım sağol ayarlayalım daha doktorla görüşmedik oncesine yada sonrasına belirleriz.Aşının zorluğu çok olmuyor canım bu hafta sünnet olursa o zamana toparlamis olur ama 1 Kasım sonrası sünnet yaptiricaksan aşıyı yaptır bence sonra zamanı geçer falan
Napün kızSelam Güzel Anneler
Sizede şifa olsun inşallahKasımın ilk haftası canım
Aynen canım doktor ayarlar ona göreTamam canım sağol ayarlayalım daha doktorla görüşmedik oncesine yada sonrasına belirleriz.
Bebekle oyunlar, krizler, ataklar, diş kaşınmaları, gaz sancıları.... Ama bir kahkaha herşeye değerNapün kız