- 1 Nisan 2021
- 5.296
- 11.462
- 39
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #13.561
Kızlar dün lcw den oglusa kışlık alışveriş yaptım %20 indirim gelmişti 600 liraya yakın indirim oldu sizde bakın %25 geldi bugünde yapan olursa kodu vereyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok kuzum hep aynı şeylerdi sonra yumurta fındık ceviz onlardan şüphelendim çıkardım listeden ama yine oldu kumar gibiFarklı biseymi yiyorsunki canım
Şifa olsun bugün daha iyi olur canım
Ayy o bölümde bakıyor mu bide ona gideyim canım ya çok sağol. Çıktı mı senin kızda pekiCanım çocuk gastronolijisine gitsene bi laktoz alerjisi olabilir. Benim kızımdada şüphelendik senin belirtilerinde mukus var belki yediğün sütlü herşey alerji yapıyordur
Ben uyku tulumu almak istiyorum ya bakim fiyatlaraKızlar dün lcw den oglusa kışlık alışveriş yaptım %20 indirim gelmişti 600 liraya yakın indirim oldu sizde bakın %25 geldi bugünde yapan olursa kodu vereyim
Nefesss bana atar mısın canım kodu tulum alcamKızlar dün lcw den oglusa kışlık alışveriş yaptım %20 indirim gelmişti 600 liraya yakın indirim oldu sizde bakın %25 geldi bugünde yapan olursa kodu vereyim
Süt ürünlerini çıkar bi kaç gündeYok kuzum hep aynı şeylerdi sonra yumurta fındık ceviz onlardan şüphelendim çıkardım listeden ama yine oldu kumar gibi
Dünkü doktor bişey yapma dedi ama deneyim bide onları çıkarayım listedenSüt ürünlerini çıkar bi kaç günde
Dene bakalım kuzum deneye deneye anlıcaksın belkide hiç birseye alerjisi yok rotadanDünkü doktor bişey yapma dedi ama deneyim bide onları çıkarayım listeden
Canım ya bende okuyorum ama bi türlü fırsat bulup yazamıyorum bizimki hiç durmuyor hep bi mızırdanma dis mi çıkarıyor onun mu huysuzlugu bilmiyorum
Kuzum neler aldın bizede fikir verKızlar dün lcw den oglusa kışlık alışveriş yaptım %20 indirim gelmişti 600 liraya yakın indirim oldu sizde bakın %25 geldi bugünde yapan olursa kodu vereyim
Hepimiz aynıyız ne yiyip içtik bu bebelerin huyu aynı olduCanım ya bende okuyorum ama bi türlü fırsat bulup yazamıyorum bizimki hiç durmuyor hep bi mızırdanma dis mi çıkarıyor onun mu huysuzlugu bilmiyorum
Alt üst takim aldım en çok canım külotlu çorap aldım uzun kollu çıtçıtlı badi aldım fermuarlı sweet aldım normal kısa havlu çorap aldım ayrıcada uzun kollu tişört aldım bunlar bizi bayağı idare eder diye düşünüyorumKuzum neler aldın bizede fikir ver
Canım benim kzıımda hem gazlıydı baya hemde 2. Ayından veri mam yemiyordu uykuda hep yediriyordum sütüm damlacık heliyordu onuda reddetti. Sütüm iyice kurudu. Doktorum geçen dedi bişeyi yok iyi reflüsüde yok mamada belki reddediyordur kilo alımıda iyi dedi ama dedi belirtileri yok kızında istersen git o bölüme bende gitmedim daha biraz daha bakayım ona göre gidecem ama senin belirtilerinde var araştırma hastanesinde özellikle al gastronolojiye daha iyi ilgilenirler birde araştır belirtileriniAyy o bölümde bakıyor mu bide ona gideyim canım ya çok sağol. Çıktı mı senin kızda peki
Ben senin yerinde olsam sütle ilgili ne varsa 1 haftalık diyete girerim randevuyu ayarlıyana kadar gözlemle canım ben kızımda herşeyi gözlemliyordum doktoruma hep takip edip anlatıyordum oda ona göre hareket etti. Mesela kan değeri düşğklüğünü demir eksikliğimi tahlil yapmayacaktı ben ısrar edince yaptı sen kendi oğlunu herşeyiyle takip et doktoruna söyle süt ürünlerini 1 hafta yeme bakalım kakası düzenlenecekmi ama mukusu bazı bebeklerde süt ürünlerini kessen bile düzelmeyebiliyormuş belki alerjisi vardır. Süt içeren hiçbirşey yeme hayırlısı olur inşallahDünkü doktor bişey yapma dedi ama deneyim bide onları çıkarayım listeden
Tamam canım yarından itibaren diyete başlayım. Not alıyordum yediklerimi ve her altını açtığımda kakasını kontrol ediyorum rengini kokusubu dokusunu yeni bir defter alıp tek tek yazayımBen senin yerinde olsam sütle ilgili ne varsa 1 haftalık diyete girerim randevuyu ayarlıyana kadar gözlemle canım ben kızımda herşeyi gözlemliyordum doktoruma hep takip edip anlatıyordum oda ona göre hareket etti. Mesela kan değeri düşğklüğünü demir eksikliğimi tahlil yapmayacaktı ben ısrar edince yaptı sen kendi oğlunu herşeyiyle takip et doktoruna söyle süt ürünlerini 1 hafta yeme bakalım kakası düzenlenecekmi ama mukusu bazı bebeklerde süt ürünlerini kessen bile düzelmeyebiliyormuş belki alerjisi vardır. Süt içeren hiçbirşey yeme hayırlısı olur inşallah
Hepimiz aynıyız ne yiyip içtik bu bebelerin huyu aynı oldu
Masallah sağlıkla giysin canim benimde kilotlu corap aklımdaAlt üst takim aldım en çok canım külotlu çorap aldım uzun kollu çıtçıtlı badi aldım fermuarlı sweet aldım normal kısa havlu çorap aldım ayrıcada uzun kollu tişört aldım bunlar bizi bayağı idare eder diye düşünüyorum
Teşekkür ederiz teyzesiMasallah sağlıkla giysin canim benimde kilotlu corap aklımda