Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Kuzum neler aldın bizede fikir ver
Alt üst takim aldım en çok canım külotlu çorap aldım uzun kollu çıtçıtlı badi aldım fermuarlı sweet aldım normal kısa havlu çorap aldım ayrıcada uzun kollu tişört aldım bunlar bizi bayağı idare eder diye düşünüyorum

Ayy o bölümde bakıyor mu bide ona gideyim canım ya çok sağol. Çıktı mı senin kızda peki
Canım benim kzıımda hem gazlıydı baya hemde 2. Ayından veri mam yemiyordu uykuda hep yediriyordum sütüm damlacık heliyordu onuda reddetti. Sütüm iyice kurudu. Doktorum geçen dedi bişeyi yok iyi reflüsüde yok mamada belki reddediyordur kilo alımıda iyi dedi ama dedi belirtileri yok kızında istersen git o bölüme bende gitmedim daha biraz daha bakayım ona göre gidecem ama senin belirtilerinde var araştırma hastanesinde özellikle al gastronolojiye daha iyi ilgilenirler birde araştır belirtilerini

Dünkü doktor bişey yapma dedi ama deneyim bide onları çıkarayım listeden
Ben senin yerinde olsam sütle ilgili ne varsa 1 haftalık diyete girerim randevuyu ayarlıyana kadar gözlemle canım ben kızımda herşeyi gözlemliyordum doktoruma hep takip edip anlatıyordum oda ona göre hareket etti. Mesela kan değeri düşğklüğünü demir eksikliğimi tahlil yapmayacaktı ben ısrar edince yaptı sen kendi oğlunu herşeyiyle takip et doktoruna söyle süt ürünlerini 1 hafta yeme bakalım kakası düzenlenecekmi ama mukusu bazı bebeklerde süt ürünlerini kessen bile düzelmeyebiliyormuş belki alerjisi vardır. Süt içeren hiçbirşey yeme hayırlısı olur inşallah

Ben senin yerinde olsam sütle ilgili ne varsa 1 haftalık diyete girerim randevuyu ayarlıyana kadar gözlemle canım ben kızımda herşeyi gözlemliyordum doktoruma hep takip edip anlatıyordum oda ona göre hareket etti. Mesela kan değeri düşğklüğünü demir eksikliğimi tahlil yapmayacaktı ben ısrar edince yaptı sen kendi oğlunu herşeyiyle takip et doktoruna söyle süt ürünlerini 1 hafta yeme bakalım kakası düzenlenecekmi ama mukusu bazı bebeklerde süt ürünlerini kessen bile düzelmeyebiliyormuş belki alerjisi vardır. Süt içeren hiçbirşey yeme hayırlısı olur inşallah
Tamam canım 😓 yarından itibaren diyete başlayım. Not alıyordum yediklerimi ve her altını açtığımda kakasını kontrol ediyorum rengini kokusubu dokusunu 😢 yeni bir defter alıp tek tek yazayım

Alt üst takim aldım en çok canım külotlu çorap aldım uzun kollu çıtçıtlı badi aldım fermuarlı sweet aldım normal kısa havlu çorap aldım ayrıcada uzun kollu tişört aldım bunlar bizi bayağı idare eder diye düşünüyorum
Masallah sağlıkla giysin canim benimde kilotlu corap aklımda 😍

X