Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Çok şükür ateşi düşmüş
Bizim doktor eğer anne yada baba erken diş çıkardıysa bebekde erken çıkarabilir demişti canım
Evet kuzum eşimin emin deilm ya o ya kardeşi ya o beş aylık çıkarmış şimdi de soramiom kv kusmustum😌 ben 11 ayda cikarmisim ama elini ağzına sokuoda bu kdar salya normal gelmedi bana bide sebepsiz ateş😔

Evet kuzum eşimin emin deilm ya o ya kardeşi ya o beş aylık çıkarmış şimdi de soramiom kv kusmustum😌 ben 11 ayda cikarmisim ama elini ağzına sokuoda bu kdar salya normal gelmedi bana bide sebepsiz ateş😔
Ateşi bilmiyorum ama canım bizimde Bayadır eli ağzında salyalı
Sıcakmıydı ortam acaba ondanmı vücut ısısı arttı

Evet k
Evet kuzum klimayı kapattık hava iyidi esiodu iki gündür İzmir acayip sıcak paşam hemen anladı hiç gelemio sıcağa oda etkiledi ama 38 i bile gördük sıcak gelince 37.6 felan oluodu

5.ay ataģıdamı oluyor yoksa🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
Geceden beri mızmız uykudan bağırarak ağlayarak kalkıyor babası sakinlestiremiyor beni istiyor meme ağzında olsun istiyor yanında yatmamı istiyor
Bu ataklar hiç mi bitmiyor bız de aynı durumdayız akşam yine ağlamaktan gözleri kızardı
Öyle ağlıyor ki sanki biri iğne batırdı o derece meme de tutmuyor o durumda insan çaresiz kalıyor 😥

Bu ataklar hiç mi bitmiyor bız de aynı durumdayız akşam yine ağlamaktan gözleri kızardı
Öyle ağlıyor ki sanki biri iğne batırdı o derece meme de tutmuyor o durumda insan çaresiz kalıyor 😥
Gözleri kapalı gözlerinden yaş akıyor dediğin gibi birisi bişey yapmış gibi bir ağlıyor 😢😢 aynen çaresizlik kötü 😔😔

Kızlar sizin bebeler de yüksek sesten korkuyor mu. Misal balkonda oturuyoruz, ezan sesinden korkuyor. Süpürge sesi, falan.
Bulunduğu odayı süpürmüyorjm ama az ses yaklaşsın korkuyor.
Ben alıştırdım canım öyle aşırı tepki vermiyor uyurken süpürge açabiliyorum yanında sesli kuran açabiliyorum konuşıyoruz bilerek oturma odasında yatırmaya başladım sese alışsın diye kendi odası çok sessiz
Bide lambalara aşırı düşkün 😑 sürekli kafasını çevirip baktırmamaya çalışıyoruz. Bizim gözler bile dayanmıyor bakınca bu şapşik ne anlıyorsa 😑
ah canım birde kırpmadan bakıyorlar benim ki 2 aylık olmadan başladı onlara dikkatini çabuk çekti herşey dikkatini dağıt ben çıngırak yeni yeni aktivite alanları yapmaya başladım

X