- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 33
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #13.101
Bırak keyfi ne zmn isterse mıçsın merak etme kötü bişi yokturSorma şarkısı söylüyorum başında
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bırak keyfi ne zmn isterse mıçsın merak etme kötü bişi yokturSorma şarkısı söylüyorum başında
Keşke ama oluyor maalesef büyüdüklerinde de olacak.sadece bebekler de değilYaaa kıyamam ya çok kötü bir şey bunu hiç bir bebek yaşamasın diyorum ya öyle ağladı ki kan benekleri çıktı gözünün etrafında
Zorla mıçırttım ya bacağında da bi kızarıklık olmuş dr nemlendirici kremler önermiş dağılıp dağılmadığına bakarsınız demiş. Oda mı alerjiden acaba. Senin egzama nasıldı foto atabilir misinBırak keyfi ne zmn isterse mıçsın merak etme kötü bişi yoktur
İnşallah öyledir canım tamam haber veririm Dr bekliyoruzCatlak-kurabiye canım muhtemelen yediklerinden etkilenmiştir o yüzden kan gördün sonuç cikinca bizede haber ver
Rabbim beterinden esirgesin bebeklerimiziKeşke ama oluyor maalesef büyüdüklerinde de olacak.sadece bebekler de değil
Off bende bir an önce oturma yürüme ya da emekleme evrelerine geçmek istiyorumBizde bitmeyen atak haftalarindayiz heralde durmuyor hep kucak hep kucak valla tek umudum mama sandalyesine geçince rahatlarız inşallah
Emin misin emekleme yürüme paçama yapılmış wc zor gidiyorum geçen altına yapacaktım kucağımda gittimZorla mıçırttım ya bacağında da bi kızarıklık olmuş dr nemlendirici kremler önermiş dağılıp dağılmadığına bakarsınız demiş. Oda mı alerjiden acaba. Senin egzama nasıldı foto atabilir misin
İnşallah öyledir canım tamam haber veririm Dr bekliyoruz
Rabbim beterinden esirgesin bebeklerimizi
Off bende bir an önce oturma yürüme ya da emekleme evrelerine geçmek istiyorum
Ayy yavrum nasıl kaşınır acır şimdi kıyamam ya inşallah geçer çabucak bak bende bacağı nu atayımEmin misin emekleme yürüme paçama yapılmış wc zor gidiyorum geçen altına yapacaktım kucağımda gittim
Bizim en kötü verem aşısı yeri oldu ilk başlangıç buydu
5 aylıktı geçtiAyy yavrum nasıl kaşınır acır şimdi kıyamam ya inşallah geçer çabucak bak bende bacağı nu atayım
Deme gıbende o günlere umut ediyordum en azından kendi işini kendi görür gezecekse kalsın gezsin falan
Atopik cilde benziyor
Tamam canım dikkat edeyim bariAtopik cilde benziyor
Bizde ilk gövdesi minik minik kızarmıştı
Dr verdiği kremleri düzenli kullan
Domates biber salatalık yumurta beyazı fazla tüketme
Yaa inşallah Tekrarlamaz ben kendim egzamadan çok çektim. Hani gitmiyor sinsi bir şekilde duruyor köşesinde işte dikkat etmeyince hortluyor yeniden5 aylıktı geçti
İşte geçen ay genitali olmuştu bn yumurta yiyince çok bildirecek götürdüm 15 günde anca geçti
Bizim Konakları geçmek bilmiyordu
Dur bakayım unuttumCatlak-kurabiye hangi kremleri verdi
Biz linola losyon şampuan kullanıyoruz mustela bizde sabun oldu hiç kullanmadım onu
Aaa sende varsa genetik zaten yediğine dikkat et bana dr liste verdi cildiye bunları yeme dedi armut üzüm kahve çikolata salatalık özellikle çekirdekli kısmıYaa inşallah Tekrarlamaz ben kendim egzamadan çok çektim. Hani gitmiyor sinsi bir şekilde duruyor köşesinde işte dikkat etmeyince hortluyor yeniden
Dur bakayım unuttum
İkisini de bilmim mustela alCorasetin pembe krem veya Mustela Stelatopia krem
Hangisini alsak ki
Yaa inşallah benden geçmemiştir. Ss aldım dikkat edeyim bakalımAaa sende varsa genetik zaten yediğine dikkat et bana dr liste verdi cildiye bunları yeme dedi armut üzüm kahve çikolata salatalık özellikle çekirdekli kısmı
Aynen yorumlarına bakıp alayım bak hiç aklıma gelmedi kafam durdu bugünİkisini de bilmim mustela al
Atopik cilt kremi vermiş yavrum
Yada yorumlarını oku
Ay yavrum nasılda kaşınırEmin misin emekleme yürüme paçama yapılmış wc zor gidiyorum geçen altına yapacaktım kucağımda gittim
Bizim en kötü verem aşısı yeri oldu ilk başlangıç buydu