Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Bırak keyfi ne zmn isterse mıçsın😂 merak etme kötü bişi yoktur
Zorla mıçırttım😅😅 ya bacağında da bi kızarıklık olmuş dr nemlendirici kremler önermiş dağılıp dağılmadığına bakarsınız demiş. Oda mı alerjiden acaba. Senin egzama nasıldı foto atabilir misin
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye canım muhtemelen yediklerinden etkilenmiştir o yüzden kan gördün sonuç cikinca bizede haber ver
İnşallah öyledir canım tamam haber veririm Dr bekliyoruz
Keşke ama oluyor maalesef büyüdüklerinde de olacak.sadece bebekler de değil
🥺🥺 Rabbim beterinden esirgesin bebeklerimizi
Bizde bitmeyen atak haftalarindayiz heralde 🤣🤣🙈 durmuyor hep kucak hep kucak valla tek umudum mama sandalyesine geçince rahatlarız inşallah
Off bende bir an önce oturma yürüme ya da emekleme evrelerine geçmek istiyorum 😅😅

Zorla mıçırttım😅😅 ya bacağında da bi kızarıklık olmuş dr nemlendirici kremler önermiş dağılıp dağılmadığına bakarsınız demiş. Oda mı alerjiden acaba. Senin egzama nasıldı foto atabilir misin

İnşallah öyledir canım tamam haber veririm Dr bekliyoruz

🥺🥺 Rabbim beterinden esirgesin bebeklerimizi

Off bende bir an önce oturma yürüme ya da emekleme evrelerine geçmek istiyorum 😅😅
Emin misin emekleme yürüme paçama yapılmış wc zor gidiyorum geçen altına yapacaktım kucağımda gittim 😂😂😂😂

Bizim en kötü verem aşısı yeri oldu ilk başlangıç buydu

Eklentiler

• 1EA4CD7A-D40C-48A7-A8FC-6618D94C4ADA.jpeg
    1EA4CD7A-D40C-48A7-A8FC-6618D94C4ADA.jpeg
    81,2 KB · Görüntüleme: 35
Emin misin emekleme yürüme paçama yapılmış wc zor gidiyorum geçen altına yapacaktım kucağımda gittim 😂😂😂😂

Bizim en kötü verem aşısı yeri oldu ilk başlangıç buydu
Ayy yavrum nasıl kaşınır acır şimdi kıyamam ya inşallah geçer çabucak 🥺 bak bende bacağı nu atayım
Deme gı😅bende o günlere umut ediyordum 😅 en azından kendi işini kendi görür gezecekse kalsın gezsin falan🤪

Ayy yavrum nasıl kaşınır acır şimdi kıyamam ya inşallah geçer çabucak 🥺 bak bende bacağı nu atayım
Deme gı😅bende o günlere umut ediyordum 😅 en azından kendi işini kendi görür gezecekse kalsın gezsin falan🤪
5 aylıktı geçti
İşte geçen ay genitali olmuştu bn yumurta yiyince çok bildirecek götürdüm 15 günde anca geçti
Bizim Konakları geçmek bilmiyordu

5 aylıktı geçti
İşte geçen ay genitali olmuştu bn yumurta yiyince çok bildirecek götürdüm 15 günde anca geçti
Bizim Konakları geçmek bilmiyordu
Yaa inşallah Tekrarlamaz ben kendim egzamadan çok çektim. Hani gitmiyor sinsi bir şekilde duruyor köşesinde işte dikkat etmeyince hortluyor yeniden
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye hangi kremleri verdi
Biz linola losyon şampuan kullanıyoruz mustela bizde sabun oldu hiç kullanmadım onu
Dur bakayım unuttum

Yaa inşallah Tekrarlamaz ben kendim egzamadan çok çektim. Hani gitmiyor sinsi bir şekilde duruyor köşesinde işte dikkat etmeyince hortluyor yeniden

Dur bakayım unuttum
Aaa sende varsa genetik zaten yediğine dikkat et bana dr liste verdi cildiye bunları yeme dedi 😒 armut üzüm kahve çikolata salatalık özellikle çekirdekli kısmı

Aaa sende varsa genetik zaten yediğine dikkat et bana dr liste verdi cildiye bunları yeme dedi 😒 armut üzüm kahve çikolata salatalık özellikle çekirdekli kısmı
Yaa 🥺 inşallah benden geçmemiştir. Ss aldım dikkat edeyim bakalım 😔
İkisini de bilmim 🙁 mustela al
Atopik cilt kremi vermiş yavrum
Yada yorumlarını oku
Aynen yorumlarına bakıp alayım bak hiç aklıma gelmedi kafam durdu bugün

ÇÇok şükür sonuçlarımız temiz çıkmış kızlar yediği ile alakalı olabilir demiş Dr 🥰🥰 çok rahatladım

X