Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Kızlar ya size de oluyor mu
Normalde gece yatağa almam çocuğu. Ama rüyamda yanıma alıyormuşum. Panikle Bi uyanıyorum bebiş arıyorum yatakta 😅😅 sonra bakıyorum beşiğinde mışıl mışıl uyuyor 😅😅
Arada oluyor bana da canım ben 2 gündür yanımda yatırıyorum besiginde yatmıyor 🤷‍♀️

granny.gif

Günaydın n n n
Herkes nerde yahu 😁😁

Kızlar ya size de oluyor mu
Normalde gece yatağa almam çocuğu. Ama rüyamda yanıma alıyormuşum. Panikle Bi uyanıyorum bebiş arıyorum yatakta 😅😅 sonra bakıyorum beşiğinde mışıl mışıl uyuyor 😅😅
Bn fazlasıyla yaşıyorum 😂
Bilinçaltında hep bebeyle uyumayayım olduğundan Bnde bi fırlıyorum bebek yok eşimi uyandırdım bi kaç kez kız nerde ne yaptın diye 😂😂😂
Adamcağızda beni sakinleştiriyor bi dönüyorum yatağında 😝

Yok daha gitmedim nefroloji doktoruna gitmemiz gerekiyordu onu hallettim canım kafamdan gitsin diye aşı zaten 3 aylık olan geçti 5. Ayda sanırım o yüzden 5. Ayda gideyim hem rota 2. Dozuda yaptırırım dedim
Tmm canım 🤗

Günaydın kızlar dün çok hastaydım tüm vücudum ağrıyor sizliyordu ateşim de vardı dedim keisn covit oldum.Sansa aşı günümüzdu uzerine çocuğun ağrısı annem de kaldım sağolsun yemek sofra çocuk hepsi ona kaldı ben de dinlendim uyudum bol bol terledim şükür bugün iyim.Anladim ki vücut yorgun düşmüş bıraktı kendini.Nasil iyi geldi uyumak dinlemek anlatamam.Anneler iyi ki var 🥰❤️

Biz biraz fazla ten temasa alıştık yanyana çok uyuyoruz😌 eşim saolsun alistrdi
Ben korktuğum için yatağı daha güvenli geliyor 😅
Günaydın enerji tavan kuzum sanırım😂 biz gaz sancısı yaşadık kaka matige az koydum ondan (ana kucağı adı bizde bu)
Hahah 4 buçuktan sonra uykular haram oluyor bizde onun yerine de işte enerji kalıuor😅 oo sen gaz çıkarmanın yolunu bulmuşsun o zaman 😅 titreşimi etkiliyor demek ki

Bn fazlasıyla yaşıyorum 😂
Bilinçaltında hep bebeyle uyumayayım olduğundan Bnde bi fırlıyorum bebek yok eşimi uyandırdım bi kaç kez kız nerde ne yaptın diye 😂😂😂
Adamcağızda beni sakinleştiriyor bi dönüyorum yatağında 😝
Ayy kahkaha attım :KK70: :KK70: :KK70:
Bide adama soruyon naptıb diye 😅😅 onların dünyadan haberi olmuyor 😅😅

Günaydın kızlar dün çok hastaydım tüm vücudum ağrıyor sizliyordu ateşim de vardı dedim keisn covit oldum.Sansa aşı günümüzdu uzerine çocuğun ağrısı annem de kaldım sağolsun yemek sofra çocuk hepsi ona kaldı ben de dinlendim uyudum bol bol terledim şükür bugün iyim.Anladim ki vücut yorgun düşmüş bıraktı kendini.Nasil iyi geldi uyumak dinlemek anlatamam.Anneler iyi ki var 🥰❤️
Günaydın canım çok geçmiş olsun dinlenmek iyi geliyor ya. Ihlamur falan kaynat
Dediğin gibi anneler iyi ki var ❤️❤️

Gecmis olsun kuzum ekstra vitamin al hamilelikte ki gibi ihtiyacımız var bende aklıma geldikçe iciorum şimdi kan ilacımi al diodum eşime vücut yorgun düşüyo kosturmaktan kendimize iyi bakmalıyız benimde iki gün ablam vardı ne rahattm🤗

X