- 7 Ocak 2009
- 7.064
- 11.464
- 34
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #1.261
Aynen canim masallah kıpır kipirlarBende hissediyorum canım özellikle uzanınca oturunca kıpır kıpır maşallah ❤ gece yattığım da ve sabah uyanınca daha yoğun hissediyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen canim masallah kıpır kipirlarBende hissediyorum canım özellikle uzanınca oturunca kıpır kıpır maşallah ❤ gece yattığım da ve sabah uyanınca daha yoğun hissediyorum
Onu bir gün denedim gündüz aldım.diye uykudan gözümü açamadım.Suan ilaca ihtiyac duyacak kadar değilim şükür.Benim iştah hiç azalmadı kussam da hızla kilo alıyorum fazlasıyla aldım maalesef şimdiden 9-10 kilo almış bulunmaktayım.Doguma kadar 20-30 arası olur rahat.Diger hamileliğimde de bu şekilde oldu.Kan kussam bile iştah yerinde oluyor ne hikmetse hiç kilo verme yaşamıyorumCanım iştahını etkilemiyor mu?
Kilo alman nasıl?
Ben çok rahat ettim Prilam ile, tavsiye ederim.
Aynen canımBalık gibi diyorlar, o heralde
selammm canım.. Benimde iki kız..Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. biz ikiz kızlar ile buradaki erkek nüfusunu yakaladık valla:) bu grup full erkek:)İki prenses geliyor kuzum, cok sukur ıyıler, ama arada bir korkutup duruyorlar lekeler devam edıyor ara ara yokluyor, gidiyoruz korka korka, bebısler kıpır kıpır, harekelenmeler de basladı cok sukur, rahatladım biraz, oncesınde bısey hissetmeyince kosa kosa doktora gidiyorduk
Amin canım benım, saglıcakla kucagımıza alalımSağlıklı olsunlar da canım, unutulur bu korkular.
Benim bulantılar yoruyo biraz ama o kahverengi lekelenmeler gerçekten daha zordu. Baya yoğun geldi ilkinde, sonra iğnelerle azaldı.
İnşallah tekrarlamaz hiçbirimizin.
Gündüz bir işe yaramıyo canım, ben de geceden unutmuştum bi kere.Onu bir gün denedim gündüz aldım.diye uykudan gözümü açamadım.Suan ilaca ihtiyac duyacak kadar değilim şükür.Benim iştah hiç azalmadı kussam da hızla kilo alıyorum fazlasıyla aldım maalesef şimdiden 9-10 kilo almış bulunmaktayım.Doguma kadar 20-30 arası olur rahat.Diger hamileliğimde de bu şekilde oldu.Kan kussam bile iştah yerinde oluyor ne hikmetse hiç kilo verme yaşamıyorum
kan uyuşmazlığı iğnesi bende vuruldum 6.haftada ama koruyuculuğunu falan hiç bilmiyorum.Benım kan uyusmazlıgı da olunca her defasında, ıgnenın koruyuculugu devam edıyor mu etmiyor mu bakıyor mecburen, tam 11 hafta korudu, iğnenin 11.haftasında yıne kanama geldım, yenıden iğne olduk..
Valla büyüdü, her hafta foto cekılıypruz, kocaman oldular
Detaylı haftaya canım bugun 19+1olduk
Kilo verilir canım, sen ve bebeğin iyi olun yeter kiOnu bir gün denedim gündüz aldım.diye uykudan gözümü açamadım.Suan ilaca ihtiyac duyacak kadar değilim şükür.Benim iştah hiç azalmadı kussam da hızla kilo alıyorum fazlasıyla aldım maalesef şimdiden 9-10 kilo almış bulunmaktayım.Doguma kadar 20-30 arası olur rahat.Diger hamileliğimde de bu şekilde oldu.Kan kussam bile iştah yerinde oluyor ne hikmetse hiç kilo verme yaşamıyorum
Yaaa oyle mıçifter çifter geliyoruzselammm canım.. Benimde iki kız..Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. biz ikiz kızlar ile buradaki erkek nüfusunu yakaladık valla:) bu grup full erkek:)
Benım 5+3te lekenleme olmustu hemen yaptılar tam 11 hafta surdu koruyuculugu, koruyuculuk bıtınce hemen kanama geldı, tekrar yapıldı.. Bebekler pozıtıf benım cok yuksek ıhtımallekan uyuşmazlığı iğnesi bende vuruldum 6.haftada ama koruyuculuğunu falan hiç bilmiyorum.
evett hatta K Kubkub06 arkadaşımızında 2 kız gibi imiş. :)Yaaa oyle mıçifter çifter geliyoruz
Catlak-kurabiye kuzu tablo mu yapsan kimin neyi olcak görürdük aslında
Benimde az bir lekelenmem oldu 6 haftalıkken o zaman yaptılar. Sonrasında 10.haftaya kadar böyle haftada 1-2 kez kahverengi lekelenme oldu. Sonra bir daha hiç gelmedi çok şükür. Öyle koruyuculuğunun olduğunu bilmiyordum ben.Benım 5+3te lekenleme olmustu hemen yaptılar tam 11 hafta surdu koruyuculugu, koruyuculuk bıtınce hemen kanama geldı, tekrar yapıldı.. Bebekler pozıtıf benım cok yuksek ıhtımalle
Şimdiden 6 kısı oldular Masallah saglıkla gelsinler ınsallah
Evet canım kanda bı deger bakılıyor, hatta coombslu pozıtıf cıkıyordu, son kanama da negatıf cıktı, hemen ıgne yaptılar kanama kesıldı,bebekler negatifse kanama vs.olmuyormus, 28.haftada yapılıyormuş normalde, bana 5 ve 16 da ıkı kere yapilmis oldu.. 26 veya 27 de bidaha yapılır sanırımBenimde az bir lekelenmem oldu 6 haftalıkken o zaman yaptılar. Sonrasında 10.haftaya kadar böyle haftada 1-2 kez kahverengi lekelenme oldu. Sonra bir daha hiç gelmedi çok şükür. Öyle koruyuculuğunun olduğunu bilmiyordum ben.
yatıyor musun peki?
Bizde de var kan uyuşmazlığı var ama bana 28.hafta dedi doktor o zaman kanama yoksa sorun da yok demek oluyor sanırım dimiEvet canım kanda bı deger bakılıyor, hatta coombslu pozıtıf cıkıyordu, son kanama da negatıf cıktı, hemen ıgne yaptılar kanama kesıldı,bebekler negatifse kanama vs.olmuyormus, 28.haftada yapılıyormuş normalde, bana 5 ve 16 da ıkı kere yapilmis oldu.. 26 veya 27 de bidaha yapılır sanırım
Heyet raporu aldım, yatıyorum sürekli, zaten progestan cok uyutuyor benı
Galiba o haftalar da minik pıt pıtlar oluyor asıl tekmeleri sona saklıyorlarBenim 16+5, hala net bir tekme yok.
Haha oğlanlar hamamına düştünüzselammm canım.. Benimde iki kız..Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. biz ikiz kızlar ile buradaki erkek nüfusunu yakaladık valla:) bu grup full erkek:)
Olur kuzum isteyen varsa belirtsin yaparızYaaa oyle mıçifter çifter geliyoruz
Catlak-kurabiye kuzu tablo mu yapsan kimin neyi olcak görürdük aslında
Aynen kanama leke gelmezse 28.haftada yapılıyor, benım bebısler pozıtıf yuksek ıhtımalle, hemen sinyal veriyorlarBizde de var kan uyuşmazlığı var ama bana 28.hafta dedi doktor o zaman kanama yoksa sorun da yok demek oluyor sanırım dimi
Herşey de bizde maaaşallah
Hııı bu kadar detaylı bilmiyorum. Benim az kanama gelince doktora gittik. kan uyuşmazlığı var mı dediler. bizde var dedik. bir test yaptılar demekki o test senin söylediğin şey. Sonra iğne vurdular. Bir daha olmadı zaten. Kan grubu negatif diyorsun değil mi? Ben hiç yatmadım. Transferimin 3.gününden beri ayaktayım. Çalışıyorum da. Doktorum riskli bir durum yok çalışabilirsin dedi. Yatmakta çok zor. Allah kolaylık versin. Progestanı ben günde 3 defa vajinal alıyorum. uyku yapmıyor o kadar. Başka ne ilaçlar kullanıyorsun?Evet canım kanda bı deger bakılıyor, hatta coombslu pozıtıf cıkıyordu, son kanama da negatıf cıktı, hemen ıgne yaptılar kanama kesıldı,bebekler negatifse kanama vs.olmuyormus, 28.haftada yapılıyormuş normalde, bana 5 ve 16 da ıkı kere yapilmis oldu.. 26 veya 27 de bidaha yapılır sanırım
bana 6. haftada yapıldı ya 11 hafta koruyuculuğu olursa 17. haftada kanamam olabilir mi ki ?Evet canım kanda bı deger bakılıyor, hatta coombslu pozıtıf cıkıyordu, son kanama da negatıf cıktı, hemen ıgne yaptılar kanama kesıldı,bebekler negatifse kanama vs.olmuyormus, 28.haftada yapılıyormuş normalde, bana 5 ve 16 da ıkı kere yapilmis oldu.. 26 veya 27 de bidaha yapılır sanırım