- 1 Nisan 2021
- 5.296
- 11.462
- 39
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #12.741
Yok canım o yasak sadece verem aşısında geçerliİnşallah olmaz ya oda bu rotadan sonra banyo yasağı falan yok dimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım o yasak sadece verem aşısında geçerliİnşallah olmaz ya oda bu rotadan sonra banyo yasağı falan yok dimi
Oy benim kuzuma şifa olsun hadi geçmiş olsun bunuda atlattiniz ateşsiz geçer inşallah canımOrda emzirdim sonra emzgi verdim yok bizim ki emzik tutuo başta verdim bazen atio daşimdide yanıma yattı yavrum yanımızda yatmak istio asi sersem yapti
İnşallah canım tüm aşılarımiz ateşsiz geçsin hepimizinOy benim kuzuma şifa olsun hadi geçmiş olsun bunuda atlattiniz ateşsiz geçer inşallah canım
Başka yerinde var miKızlar anlayan biri yazabilir mi sivrisinek ısırığı mi bu acaba emin olamıyorum da alerji farklı olur dimi
Bana sinek ısırığı gibi geldiKızlar anlayan biri yazabilir mi sivrisinek ısırığı mi bu acaba emin olamıyorum da alerji farklı olur dimi
Aynen canım baya büyüdü bıdık ya kolik sancılar da azalıyor Bi nefes alabiliyorum çocuğumh sevebiliyorum en azındanEvet benimde sabah o dikkatimi çekti kuzum siz büyük abi oldunuz maşallah
Tamam balımYok canım o yasak sadece verem aşısında geçerli
Sinek ısırığı gibi görünüyor ah yavrum nasıl yemişlerKızlar anlayan biri yazabilir mi sivrisinek ısırığı mi bu acaba emin olamıyorum da alerji farklı olur dimi
Banada sinek ısırığı gibi geldi ah yavrum nasılda kaşınıyordurKızlar anlayan biri yazabilir mi sivrisinek ısırığı mi bu acaba emin olamıyorum da alerji farklı olur dimi
Çok huzursuz eder yaBanada sinek ısırığı gibi geldi ah yavrum nasılda kaşınıyordur
Kız nerden buluyorsun bunları
Bu anı yaşamayan yoktur herhalde meme savaşları
Telefonjn gif kısmı var oraya yazıyorumKız nerden buluyorsun bunları
Bu prolara özel heralde bende olmuyorTelefonjn gif kısmı var oraya yazıyorum
Yok kuzum olur dur kızlar Bi yerde açıklamıştı bulayımBu prolara özel heralde bende olmuyor
Bizim katarak bide kırmızı göz mü o nu kontrol ettik tamam gözünün bozukluğu 6 7 ayda geliceksiniz dedi onun gibi mi bişe dediler acaba kuzum yani şimdi iki şeye bakiolar mis göz derecesine felan ilerki aylar gidiliomusKızlar bugün göz doktoruna gittik. Muayenesi yapıldı. Henüz görme yetisinin tam gelişmediğini kayma probleminin geçmediğini söyledi.
6. Ayda tekrar çağırdı aranızda böyle bir durumla karşılaşan var mı
(Bu arada erken doğmuştu 35. Hafta)
Canım benim yeğenim de kayma problemi vardı 6 aylıktan beri gözlük kullanıyor 11 yaşına girecek 6 ayda bir kontrole gidiyor cok şükür daha iyi gözüKızlar bugün göz doktoruna gittik. Muayenesi yapıldı. Henüz görme yetisinin tam gelişmediğini kayma probleminin geçmediğini söyledi.
6. Ayda tekrar çağırdı aranızda böyle bir durumla karşılaşan var mı
(Bu arada erken doğmuştu 35. Hafta)