Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Orda emzirdim sonra emzgi verdim yok bizim ki emzik tutuo başta verdim bazen atio da🤭🤭şimdide yanıma yattı yavrum yanımızda yatmak istio 😌😌🥰 asi sersem yapti
Oy benim kuzuma şifa olsun hadi geçmiş olsun bunuda atlattiniz ateşsiz geçer inşallah canım

Kızlar anlayan biri yazabilir mi sivrisinek ısırığı mi bu acaba emin olamıyorum da alerji farklı olur dimi

Eklentiler

• IMG_20220831_121924.jpg
    IMG_20220831_121924.jpg
    58 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG_20220831_121921.jpg
    IMG_20220831_121921.jpg
    36,8 KB · Görüntüleme: 26
Kuzum onu bulamadım da ben atayım
Screenshot_20220901_092818_com.opera.browser_edit_398319842872032.jpg

Önce turuncu yere bas
Sonra mavi yere
Eğer telefonun Huawei ise pembe yerde gif bölümü çıkıyor oradan istediğini bulabilirsin.
Telde çıkmıyorsa da Google dan girip bağlantıyı kopyala ve mavi bölüme yapıştır
Google da tenor gif sitesi var başka hangi siteler var bilmiyorum genelde tenor da baya gifler oluyor

Kızlar bugün göz doktoruna gittik. Muayenesi yapıldı. Henüz görme yetisinin tam gelişmediğini kayma probleminin geçmediğini söyledi.
6. Ayda tekrar çağırdı aranızda böyle bir durumla karşılaşan var mı
(Bu arada erken doğmuştu 35. Hafta)

Kızlar bugün göz doktoruna gittik. Muayenesi yapıldı. Henüz görme yetisinin tam gelişmediğini kayma probleminin geçmediğini söyledi.
Bizim katarak bide kırmızı göz mü o nu kontrol ettik tamam gözünün bozukluğu 6 7 ayda geliceksiniz dedi onun gibi mi bişe dediler acaba kuzum yani şimdi iki şeye bakiolar mis göz derecesine felan ilerki aylar gidiliomus

En korktuğum şeylerden biri... Bilmiyorum belki de ben abartıyorum. Şu anda benim de bebeğim küvezde, 34+0 doğdu. 10 gün oluyor doğalı. Çok şükür iç organlarında herhangi bir hastalık kanama vs olmadı. Çocuk felci, serebral palsi vs olmadı. Geriye kaldı akciğer gelişimi, emme yutma - soluk alma koordinasyonunu sorunsuz biçimde kurabilmesi... Bunu da atlarsa inşallah eve gelecek. 1. Ayda göz kontrolü ve işitme testi var, bakalım onlar nasıl çıkacak 🥺

Canım benim yeğenim de kayma problemi vardı 6 aylıktan beri gözlük kullanıyor 11 yaşına girecek 6 ayda bir kontrole gidiyor cok şükür daha iyi gözü

X