Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Selam kızlar nasılsınız biz iyiyiz çok şükür bugün kontrolümüz vardı hersey yolunda cok şükür gelisimimiz iyi maşallah kan verdik perşembe günü boyun ve böbrek ultrasonu yaptırıcaz böbrek bu 3. Ultrason olacak bi sıkıntı olmasın diye takip ediliyor.
Rota 2. Doz 6. Aydan önce yaptırın dedi menenjit içinde özel hastaneden randevu almam lazım bizim doktor şehir hastanesinde olduğu için orası yapmıyor.
Yoğun bakımda yatarken ilgilenen hemsiresine denk geldik gördü ağladı ne kadar büyümüş diye çok sevdi 🥰
Bizden haberler böyle 59 cm olmuşuz 18cm uzadık bugüne kadar 🤭🤭
Ohh Maşallah paşaya🥰Erken geldi ama açığı kapattı 👍

Ohh Maşallah paşaya🥰Erken geldi ama açığı kapattı 👍
Çok şükür teyzesi aynen açığı kapattı yoğun bakımda ki hemşiresi bile maşallah büyümüş dedi 🥰
Dur bakalım canım bebeklerin değerleri farklıdır belki
Taburcu olduğundan beri hep düşük zaten canım belki damla sayımız artar perşembe öğreneceğiz artık.
Şu menenjit aşısı için hastane arıyorum 3 doktor buldum bakalım nasıl olacak şehir hastanesi takipli ama bu aşılar orda olmuyor özelde de bir doktorumuz olsun istiyorum. Hastanenin birisi eşime 1 yaş öncesi 7 doz 1 yaş 2 doz 2 yaş 1 doz demiş aşının biri 700 biri 900 tabi zamlanmazsa ah bu menenjit niye böyle karışık kafam döndü öğlenden beri 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Nasi durdurdunux eşimle gideyim bnmki yıkar ortalığı😔
Merak etme ilkini anlamıyor öbürleri de saniyelik hemen kucağına alırsın senin kokunu alınca sakinlesiyor.
Oglusumda bugün kanı alınırken ağladı hemşire şarkı söyledi kucağıma aldım sustu akilli bıdığım🥰

Biraz uykuluydu bizimki kucağıma alınca hemen sustu canım sen yine de yalnız gitme. Bacaklarını birinin tutması lazım. Ben o görevi eşime veriyorum 😅
Evet tek gitmeyin kuzum 🥰
Merak etme ilkini anlamıyor öbürleri de saniyelik hemen kucağına alırsın senin kokunu alınca sakinlesiyor.
Oglusumda bugün kanı alınırken ağladı hemşire şarkı söyledi kucağıma aldım sustu akilli bıdığım🥰
Kıyamam minnak canları aciodur sonra çabuk unutuolar Allah tan 😊

Çok şükür teyzesi aynen açığı kapattı yoğun bakımda ki hemşiresi bile maşallah büyümüş dedi 🥰

Taburcu olduğundan beri hep düşük zaten canım belki damla sayımız artar perşembe öğreneceğiz artık.
Şu menenjit aşısı için hastane arıyorum 3 doktor buldum bakalım nasıl olacak şehir hastanesi takipli ama bu aşılar orda olmuyor özelde de bir doktorumuz olsun istiyorum. Hastanenin birisi eşime 1 yaş öncesi 7 doz 1 yaş 2 doz 2 yaş 1 doz demiş aşının biri 700 biri 900 tabi zamlanmazsa ah bu menenjit niye böyle karışık kafam döndü öğlenden beri 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
Ne kadar karışıkmış haftaya da bizim kontrol var canım bide ben sorayım not alayım şimdi. Sana da yazarım

Ne kadar karışıkmış haftaya da bizim kontrol var canım bide ben sorayım not alayım şimdi. Sana da yazarım
Aslında özelde takipli olsak böyle karışık olmaz bizimki şehir hastanesi prematüre doktoru şimdiye kadar herseyimiz şükür iyi gitti her kontrol her ultrason işin içine bu özel aşı girince karıştı 🤭🤭 3 doktor buldum birine goturucem

kızlar malum bebekler büyüdükçe oyun istiyor ya Günlük aktiviteleriniz neler sizin
Biz oyun halisinda oynuyoruz şarkı söylüyorum balkonda dışarıyı izlerken tanıtıyorum çocuklara bakıyor anlatıyorum kartlarimiz var onlara bakıyoruz evi hergün gezdirirken tekrar tekrar tanıtıyorum herseyi dün akşam ablam geldi 2 abisi var onlar oynatıyor konuşuyor

Aslında özelde takipli olsak böyle karışık olmaz bizimki şehir hastanesi prematüre doktoru şimdiye kadar herseyimiz şükür iyi gitti her kontrol her ultrason işin içine bu özel aşı girince karıştı 🤭🤭 3 doktor buldum birine goturucem
Ya evet özel aşı diyince bir adım geri duruyorlar bizim ebe de doktorunuz da yapabilir bende yapabilirm falan dedi. Ben tekrar dedim size gelelim o zaman diye fark etmez doktor da yapar dedi hani gel yapalım demedi. Bizimki özelde devlette mümkün değil surilerden sıra bulmak 😒
Biz oyun halisinda oynuyoruz şarkı söylüyorum balkonda dışarıyı izlerken tanıtıyorum çocuklara bakıyor anlatıyorum kartlarimiz var onlara bakıyoruz evi hergün gezdirirken tekrar tekrar tanıtıyorum herseyi dün akşam ablam geldi 2 abisi var onlar oynatıyor konuşuyor
Ohh maşallah paşama 🧿🧿 aşağı yukarı hemen hemen aynı şeylermiş bende öyleyim çocuk şarkılarını ezberlemeue çalışıyorum bazen kendim şarkı uyduruyorum 😅😅
Masal da okuyorum tam heyecanlı anına denk getirmeye çalışıyorm onu gözümün içine bakıp dinlemesi çok hoşuma gidiyor 🤩🤩😍😍

Ay kızlar sonunda buralarda da havalqr ısınmıştı ve biz bir kaç haftadır evde sadece zıbınla duruyorduk. Bugün şu giyinmeğimiz uzun kolluları kaldırayım dedim baktım ki minicik yaaa 🥺🥺 oğluşum o kadar minikmiş ya 🥺 çok duygulandım 🥺 nasıl da büyüyorlar gözümünüzün önünde 🥺🥰🤩😍 o dönemler çok zordu nefes alacak vaktim yoktu. Yetmiyor gibi bide çevremin hurefeleri ile uğraşıyordum ağır depresyona girdim 🥺 bebeğimi sevemiyordum bile🥺 kendimi sürekli yetersiz görüyordum hiç bakamadım kendime enfeksiyon oluştu hala uğraşıyorum bitmesi için 😑
Öyle bi yazasım geldi
Kısaca hepsi geçiyormuş gerçekten 😍🤩🥰
Bebişlerimizle hep güzel anılarımız olsun inşallah
Ayaklarına taş değmesin hep iyi olsunlar
İsteyen bekleyen herkese de en kısa zamanda sağlıkla nasip olsun 🥰🥰

hayrunnisa85 hayrunnisa85 sende girdiğinde bak canım. Hepsi geçecek 🤗

Ay kızlar sonunda buralarda da havalqr ısınmıştı ve biz bir kaç haftadır evde sadece zıbınla duruyorduk. Bugün şu giyinmeğimiz uzun kolluları kaldırayım dedim baktım ki minicik yaaa 🥺🥺 oğluşum o kadar minikmiş ya 🥺 çok duygulandım 🥺 nasıl da büyüyorlar gözümünüzün önünde 🥺🥰🤩😍 o dönemler çok zordu nefes alacak vaktim yoktu. Yetmiyor gibi bide çevremin hurefeleri ile uğraşıyordum ağır depresyona girdim 🥺 bebeğimi sevemiyordum bile🥺 kendimi sürekli yetersiz görüyordum hiç bakamadım kendime enfeksiyon oluştu hala uğraşıyorum bitmesi için 😑
Öyle bi yazasım geldi
Kısaca hepsi geçiyormuş gerçekten 😍🤩🥰
Bebişlerimizle hep güzel anılarımız olsun inşallah
Ayaklarına taş değmesin hep iyi olsunlar
İsteyen bekleyen herkese de en kısa zamanda sağlıkla nasip olsun 🥰🥰

hayrunnisa85 hayrunnisa85 sende girdiğinde bak canım. Hepsi geçecek 🤗
Amin canım 🤲 Bizim bir koli daha hiç giydirmeden küçük gelenler oldu
bir kez giyseydi bari ama dediğin gibi sıcaktan tek zibinla geçiriyoruz yazı.

X