Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Amin canım 🤲 Bizim bir koli daha hiç giydirmeden küçük gelenler oldu
bir kez giyseydi bari ama dediğin gibi sıcaktan tek zibinla geçiriyoruz yazı.
Aynen canım zıbınla bile terliyor bebişler çok sıcak. Bizim de giyinmeden küçük gelenler olacak galiba 🤷🏻‍♀️ yeni gelen hediyeleri de hemen yıkamıyorum ben. Bakıyorum içinde şuan giyebilexeği varsa yıkıyorum yoksa duruyor. Bebeğin gelişimine bakıp ona göre yıkarım kalanları ben de hediye götürürüm diye düşünüyorum

Nöbetçiler nöbetçiler r r r
looking-around-searching.gif

Aynen canım zıbınla bile terliyor bebişler çok sıcak. Bizim de giyinmeden küçük gelenler olacak galiba 🤷🏻‍♀️ yeni gelen hediyeleri de hemen yıkamıyorum ben. Bakıyorum içinde şuan giyebilexeği varsa yıkıyorum yoksa duruyor. Bebeğin gelişimine bakıp ona göre yıkarım kalanları ben de hediye götürürüm diye düşünüyorum
En iyisi canım boşuna yıkayıp elinde durmasın

Selam kızlar nasılsınız biz iyiyiz çok şükür bugün kontrolümüz vardı hersey yolunda cok şükür gelisimimiz iyi maşallah kan verdik perşembe günü boyun ve böbrek ultrasonu yaptırıcaz böbrek bu 3. Ultrason olacak bi sıkıntı olmasın diye takip ediliyor.
Rota 2. Doz 6. Aydan önce yaptırın dedi menenjit içinde özel hastaneden randevu almam lazım bizim doktor şehir hastanesinde olduğu için orası yapmıyor.
Yoğun bakımda yatarken ilgilenen hemsiresine denk geldik gördü ağladı ne kadar büyümüş diye çok sevdi 🥰
Bizden haberler böyle 59 cm olmuşuz 18cm uzadık bugüne kadar 🤭🤭
maşallah cnm
rabbim sağlıklı ömür nasip etsin

günaydın kızlar

bugün kızımın son menenjit aşısı var.. dün yaptıramadık...
en son eczaneyi aradığımda bexsero 907 tl idi.. bakalım ne kadar ödiecez...
eşim ve annem götürecek
ben iş yerindeym
Darısı bize şifa olsun kuzuya eşim hastaneye sormuş birisi 700 diğeri 900 demişler bende özele goturucem bakalım nasıl olacak bu aşılar

X