Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Günaydınlar ☺️
Saat 5 den beri gün Aydın oldu bize emzirdim koydum yok uyumuyor benimle konuşun ilgilenin diyor 😴
Fazla alıştı galiba sohbete 😏
Günaydın kızlar ah sohbetler yokmu bizimki de çok sevio bizimde hem kucak ci hem de sürekli ilgi istio 🥰🥰

Selam kızlar nasılsınız biz iyiyiz çok şükür bugün kontrolümüz vardı hersey yolunda cok şükür gelisimimiz iyi maşallah kan verdik perşembe günü boyun ve böbrek ultrasonu yaptırıcaz böbrek bu 3. Ultrason olacak bi sıkıntı olmasın diye takip ediliyor.
Rota 2. Doz 6. Aydan önce yaptırın dedi menenjit içinde özel hastaneden randevu almam lazım bizim doktor şehir hastanesinde olduğu için orası yapmıyor.
Yoğun bakımda yatarken ilgilenen hemsiresine denk geldik gördü ağladı ne kadar büyümüş diye çok sevdi 🥰
Bizden haberler böyle 59 cm olmuşuz 18cm uzadık bugüne kadar 🤭🤭

Bayağı derin aslında hamak beşik uzunca süre kullanan varmış. Ne bileyim artık biz dursunlar diye nu bulsak alıyoruz 🤦‍♀️
Senin için büyük kurtarıcı canım
Evet canım bizimde Ekim de olacak sanırım 2. Dozlar. Menenjit de çok önemli imiş. Bize doktorumuz söyledi bende araştırdım gerçekten önemli. Ömür boyu koruyuculuğu varmış. Gözardı edilmemeli
Evet rotaya göre menenjit daha önemli bir aşı bende özel den randevu alıp menenjit aşısını yaptırmam lazım bizim doktorumuz prematüre doktoru şehir hastanesinde orası da özel aşıları yapmıyor

A şükür öyle deil yapıskan die korktum canım bakalım bida yapcakmi yediklerimle alakalı değişti sanirim
Takip et canım doktoruna sorarsın
Benim bu orta kalite donan 3. Gün iyi kalite idi en son 40 kontrolünde vardı demi embriyo dedi bı ttane var bu orta kalite dedim.oda güldü bu orta kalite ise kalitelisi nasi olcak 😁😁 e başta oyle terimler konusuoduk
Aynen ya ne günlerdi orta kaliteyi yerim ben 🥰
2 ay sağlık ocağında kaç tane asi olcaz kızlar rota dışında
3 canım 2 bacak 1 kol

Selam kızlar nasılsınız biz iyiyiz çok şükür bugün kontrolümüz vardı hersey yolunda cok şükür gelisimimiz iyi maşallah kan verdik perşembe günü boyun ve böbrek ultrasonu yaptırıcaz böbrek bu 3. Ultrason olacak bi sıkıntı olmasın diye takip ediliyor.
Rota 2. Doz 6. Aydan önce yaptırın dedi menenjit içinde özel hastaneden randevu almam lazım bizim doktor şehir hastanesinde olduğu için orası yapmıyor.
Yoğun bakımda yatarken ilgilenen hemsiresine denk geldik gördü ağladı ne kadar büyümüş diye çok sevdi 🥰
Bizden haberler böyle 59 cm olmuşuz 18cm uzadık bugüne kadar 🤭🤭
Maşallah maşallah paşama 😍😍🥰🥰

Tamam canım calpol aldım geçen asi da kullanmadim henüz kaç olunca ne kadar verdiniz kuzum zaten bizim ateş ölçer elimizde ilk günler ateş çıkmıştı hastaneye gitmiştik ondan ama ilaç ne kadar çıkarsa vereim
Bizim 2.ayda çıkmadı ateşi 4. Ayda 37.8 olunca 1 çay kaşığı verdim kuzum bugün doktorumuza tekrar sordum 38 olunca verirsin dedi sağlık ocağında ki hemşire de söylüyor zaten

X