Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Yok canım tam belli değil ama bir iki hafta içinde yaparız galiba. Çok pahalı Yaf 😬😬 accuk ucundan alacaklar 2750 falan diyorlar. Devlete bakcaz bizde
Hayirlisi olsun inşallah öyle valla bizde 2bine yaptırdık
Devlette bir sıkıntı yoksa belli bir yaşın altında yapmıyorlar diye biliyorum
Eger değişmediyse Bende öyle biliyorum canim

Emiyorlar canim ama ne yalan soyliyim çoğu zaman emzirmeye firsat bulamıyorum sagdigim zaman daha fazla. Gunde 3 er defa anca emzirebiiyorum. Yetemiyorum çocuklara. Memlekete gideceğim bir kaç haftaya.
Çok iyi anlıyorum seni. Bende pek sağamıyorum. Sağıp versem daha iyi olacak benimde.
Bende yetemiyorum diye düşünüyorum ama nasıl yetelim ki.
Git git canım kal orda bayağı.

Tecrübeli annisler gaz sancılarımiz başladı bayağı bayağı yoruyor kaç gündür çocuğum çok ağlıyor ayaklarını çeke çeke🥲başa çıkmanın yolları varmı takdik çıkartmak için masaj yağ öneri vs 🥲
Kuzum zeytinyağını ısıt üzerine nane koy ama çok yakma böyle çorbaya yaptığımız gibi falan olmasın sonra ılıt göbeğine masaj yaparak sür karnını sar iyi gelir inşallah ama lütfen dikkat et sıcak olmasın prensesime şifa olsun inşallah

Tecrübeli annisler gaz sancılarımiz başladı bayağı bayağı yoruyor kaç gündür çocuğum çok ağlıyor ayaklarını çeke çeke🥲başa çıkmanın yolları varmı takdik çıkartmak için masaj yağ öneri vs 🥲

Bunları yapıyorum canım ben. Yağ kullanmıyorum zıbının üzerinden falan yapıyorum eğer gaz sıkışması olmadıysa işe yarıyor
Eğer gaz damlasına başladıysan saatine dikkat et. Her gün aynı saatte ver yoksa fayda etmiyor

Bunları yapıyorum canım ben. Yağ kullanmıyorum zıbının üzerinden falan yapıyorum eğer gaz sıkışması olmadıysa işe yarıyor
Eğer gaz damlasına başladıysan saatine dikkat et. Her gün aynı saatte ver yoksa fayda etmiyor

Sanki bebek de böyle uslu uslu duruyor da yapalım😂Benim ki durmuyor yani

Hahah benimki de durduğu kadar yapıyorum ama genelde ağlıyor, 😅 aman tamam yapmıyorum diyorum. Ağladıkça daha çok hava yutuyorlarmjş sanırım 😅 biz çıkarmaya çalışalım onlar yeniden yutsun😅😅

Hahah benimki de durduğu kadar yapıyorum ama genelde ağlıyor, 😅 aman tamam yapmıyorum diyorum. Ağladıkça daha çok hava yutuyorlarmjş sanırım 😅 biz çıkarmaya çalışalım onlar yeniden yutsun😅😅
🤣Kısır döngü zaten.Gazli oldukları için sürekli meme isterler verirsin sussun diye ama emdiği için yine gazlanirlar sonu gelmiyor.Vakti gelince bitecek biz anca az da olsa rahatlatmaya çalışıyoruz mümkün olduğunca

Kuzum zeytinyağını ısıt üzerine nane koy ama çok yakma böyle çorbaya yaptığımız gibi falan olmasın sonra ılıt göbeğine masaj yaparak sür karnını sar iyi gelir inşallah ama lütfen dikkat et sıcak olmasın prensesime şifa olsun inşallah
Sağol kuzum denedim söylediklerini insallah iyi gelir 🤲

Sağol canım Allah razı olsun bunlarında deneyeceğim bazilarini biliyordum bilmediklerimde var 🤗🥰
Benimkide durmuyor hakli bir isyan olmuş 😂🤭

🤣Kısır döngü zaten.Gazli oldukları için sürekli meme isterler verirsin sussun diye ama emdiği için yine gazlanirlar sonu gelmiyor.Vakti gelince bitecek biz anca az da olsa rahatlatmaya çalışıyoruz mümkün olduğunca
Aynen o kısır döngüye girdik çıkamadık bir türlü 😅 o vakit gelseydi artık ya. Çocuk tam uykunun en tatlı yerinde gaz ile uğraşıyor 😒

geçmiş olsun cnm... ben geçirmedim ama çevremde geçiren çok oldu.. hassas oluyoruz normal :KK43:
Çok fenayım ya tekrar gitcem kontrole
günaydın kızlar

menenjit aşımız toplam 5 tane idi... geçen 4. yaptırdık kaldı 1 tane
bexserolar 1000 küsür felan olmuş diyorlar... neyseki sonuna geldik

bu nedir ya :işsiz:
Neee bir dozu mu 1000 TL 😳😳

X