- 1 Nisan 2021
- 5.296
- 11.462
- 39
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #11.581
Maşallah kuzum iyi geçmiş kontrol doktorda güzel bilgilendirmis için rahat etti artık hersey yolunda cok güzelKızlar geldik doktordan güzel kilo almış dedi kusması çok emmesi neden iki saat olmadan verme her agladinda dedi yoksa kurabiyenin dediği gibi gazı oldigu için emmek isticek emdiği için daha çok gazı olcak dedi bunda sonra 4 ay gaz skinti olan döneme girdik dedi aynı saatlerde olur o zaman yüz üstü kolunda evi gezdirceksin dedi ahh bide ben büyük hata nasi yaptım sağlık ocağı iki d vitamini yazmış ben ikisi farklı ilaç sandım solemedi ki kağıda da öyle yazmadı ikisinide verdik cocuma hemen bırak dedi haliylen.bide gaz içinde benim aldigim ilaci Gio olanı hergun kullan düzenli simplex onu vermişti sağlık ocağı hayır o daha kimyasal dedi deneyelim bu nu bu ay dedi.bide kaka için bı kaç kere yeşil yaptı dedik çok normal senin yediginle alakalı .su verebilirsin emdikten sonra iki kaşık.birde artık şekeri düşmez gece uyandırma bı kere istersen ben çok zor uyandiriorum dedim üç saat hatta 4 bile olur dedi o acıkınca susmaz zaten dedi güzel kilo almış dedi dedim bana göre doymuo gibi her agladinda meme verirsen kulaklarından bile gelir ben burnundan da kusuo dedim. Baya iyi geldi doktor bulamamıştım doktor şükür iyi çıktı bı dahaki ay gelmeden kalça ve göz muayenesi ni olun dedi gittifimzide özel asi olcaz ikinci ayda