-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #11.641
İyi şükür darısı bize bugün de yapamadı umudum yarınaBilmiyorum ki canım çok şükür bugün yine düzene girdi dün çok rahatsızlanmışti yavrum kabızlık da zor
Allah daha iyi günlerini görmeyi nasip etsin
Teşekkür ederimAllah daha iyi günlerini görmeyi nasip etsin
Tünaydın canım biz iyiyiz siz nasılsınızgünaydın kızlar
bebekler nasıl
Maşallah canım konseptler yapılmış
eyvahTünaydın canım biz iyiyiz siz nasılsınız
Prima premium care kullanıyoruz biz
eyvah
kız para yetişmez ona
Normalde yapmayacaktim.Maşallah canım konseptler yapılmışbende ufak bir şey yapmıştım
İyi yapmışsın hatıra kalıyorNormalde yapmayacaktim.
Emzirirken zaman bol telefonda baka baka girdim kanıma
ben aylarca prima premium care kullandım onunla başladımindirimde stoklamıştım
Yine indirim yakaladıkça alıyorum canım
Sen ne kullanıyorsun
Bende Prima kullaniorum hatta sorucaktim biz 1 numara kullanıyoruz daha 5 kilo deiliz ama üç gündür atletlere kadar gecio çiş kacio neden aynı şekilde bagliorum hep yan yatiriodum beden mi deisik almam gerek acabaTünaydın canım biz iyiyiz siz nasılsınız
Prima premium care kullanıyoruz biz
Molfixde düşünüyorum ama acaba pişik yaparmı diyorum biraz daha büyüsün denicem bende.ben aylarca prima premium care kullandım onunla başladım
baktımki fiyatlar deli uçuyor....
o zamanlar hemen büyük numara stok yaptım
şimdi o stoklarımı gece kullanıorum
gündüz molfix mavi :)
Kaç kiloydu senin paşa canım ben 5 kilo olmasını beklemeden 2ye geçmiştim Bayadır 2 kullanıyoruz biz küçük geliyor olabilir. Benim şimdiye kadar ya 2 ya 3 kere üstüne geçmiştir oda yanlış bağlamadan kv gevsek bağlamıştıBende Prima kullaniorum hatta sorucaktim biz 1 numara kullanıyoruz daha 5 kilo deiliz ama üç gündür atletlere kadar gecio çiş kacio neden aynı şekilde bagliorum hep yan yatiriodum beden mi deisik almam gerek acaba
3800 kuzum sen kaç kiloda geçtin 2 ye ben aynı bagliorum bezden çok memnunum ama bı kaç kere sırtına kadar geçti ne yapsam 2 numara mi alsamKaç kiloydu senin paşa canım ben 5 kilo olmasını beklemeden 2ye geçmiştim Bayadır 2 kullanıyoruz biz küçük geliyor olabilir. Benim şimdiye kadar ya 2 ya 3 kere üstüne geçmiştir oda yanlış bağlamadan kv gevsek bağlamıştı
Bence 2 numara kullanabilirsin artık canım bende 4 olmamıştı başladım kullanmaya bir dene aşırı büyük değilse başlarsın3800 kuzum sen kaç kiloda geçtin 2 ye ben aynı bagliorum bezden çok memnunum ama bı kaç kere sırtına kadar geçti ne yapsam 2 numara mi alsam
Tmm canım öyle yapaim bugün çok zor uyudu günduz uykusunu hergun farklı bişe oluoBence 2 numara kullanabilirsin artık canım bende 4 olmamıştı başladım kullanmaya bir dene aşırı büyük değilse başlarsın