Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Canım detaylı ultrasonun nasıl geçti kuzucuk iyidir inşallah 😍
Şükür güzel geçti iç organlardan uzuvlara herşeye bakıldı görünürde bir sorun yok çok şükür.Onden gititgi için şekerden şüphelendi cihaz alıp şeker takibi yapıp tekrar gideceğim.Ya genetik yapı yada şeker dedi umarım şeker çıkmaz.Onun dışında benim ikili de yaştan dolayı risk çıkmıştı o biraz düşündürüyor onun dışında çok şükür ciddi bir sıkıntı yok.Kanama alanlarım hala benimle hatta büyümüşler sağolsun 😂 Onlar la doğuma kadar gidecege benziyoruz

Şükür güzel geçti iç organlardan uzuvlara herşeye bakıldı görünürde bir sorun yok çok şükür.Onden gititgi için şekerden şüphelendi cihaz alıp şeker takibi yapıp tekrar gideceğim.Ya genetik yapı yada şeker dedi umarım şeker çıkmaz.Onun dışında benim ikili de yaştan dolayı risk çıkmıştı o biraz düşündürüyor onun dışında çok şükür ciddi bir sıkıntı yok.Kanama alanlarım hala benimle hatta büyümüşler sağolsun 😂 Onlar la doğuma kadar gidecege benziyoruz
Oh, çok şükür canım. 🙏
Çok sevindim. 🥰

Kesinlikle buna katılıyorum.
Aralık annelerine bakıyordum ilk hamileliğimde, bizim gibi korkuları yok onların.
Aynen öyle canım bide kullandığımız ilaçlar falan tutmuyor birbirini hem burası güzel hepiniz çok iyi insanlarsınız 😍🥰
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye sen ne zaman ekleyeceksin hamilelik günlüğünü? 😉
Kuzum ben korkuyorum ya🙈 yani gebelikte her şeyden korkar oldum o yüzden tüm programları klasöre kaldırdım bakamıyorum çok🤭

Canım benim çok şükür herşey yolundaymış takip sonrası da güzel haberler alırsın inşallah 🤲 yaşın kaç ki senin düşündürmesin Allahın izniyle bisey olmaz 😍

Maşallah inşallah şeker çıkmaz canım 🥰

Maşallah canım ne muhteşem 2 prenses geliyor gözünüz aydın sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah 🤲🤲❤❤❤ gelinler geliyorrrrr😂😂😂😂
🙏🙏Kuzucuklarım benim yaa bugün ilk defa ebebek ten 2 zıbın aldım. Çok çok güzellerdi. Dayanamadım. Alıcam dedim 20 haftaya kadar ama napayım çok güzeldi.

Canım ben her kontrolümde renkli de görüyorum ve renkli çıktı veriyor doktorum. Çok net gördü.
Canım hayırlı olsun öğrenmişsin cinsiyetini çok sevindim belirsizlik insanı yoruyor şimdi rahatlamışsındır sende ya senin renkli ultrasonun baya belli bir tanesini yollarmısın ordan yola çıkarak kendi bebişimi hayal edeyim 🥰🥰 tabi istersen

Oksaparın havasi alınarak vuruluyor cnm kullaniyorsan yapma öyle birsey Allah korusun damara denk gelir şişirirsin
Canım çok emin konuşuyorsun.
Öyle bir şey olsa birincisi kullanma talimatında yazmalı.
İkincisi, tüp bebek merkezi tüm iğneleri anlattı. Onların havası alınıyordu ama bunun özellikle alınmaması gerektiğini söyledi bana.
Nedeni de işte ilaç geri çıkmasın diye.
Damara denk gelse her türlü sıkıntı. İlaç cilt altına yapılıyor, yağlı bölgeye. Kasa bile gelmemesi lazım bırak damarı.

Canım çok emin konuşuyorsun.
Öyle bir şey olsa birincisi kullanma talimatında yazmalı.
İkincisi, tüp bebek merkezi tüm iğneleri anlattı. Onların havası alınıyordu ama bunun özellikle alınmaması gerektiğini söyledi bana.
Nedeni de işte ilaç geri çıkmasın diye.
Damara denk gelse her türlü sıkıntı. İlaç cilt altına yapılıyor, yağlı bölgeye. Kasa bile gelmemesi lazım bırak damarı.
Kuzum eczane geçmişim var ona dayanarak söyledim her yiğidin yoğurt yiyişi ayrı derler iddia etmiyorum ama bizede merkezde havasını alıp öyle vurun diye söylendi ki ben aylardır kullanıyorum koldan vuruyorum ilac hic geri gelmedi
Damara denk gelir dememin sebebi oksapari koldan vuran göbekten bacaktan vuran var ona dayanarak dedim

X