- 16 Nisan 2021
- 3.196
- 5.972
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
Erkeğe bezeyenler genelde değişmiyor.Gonlume göre olsun insDi mi, di mi?
Bana da erkeğe benziyo dedi doktor.
Benim hüzünlenip yeni yıla ağlayarak girmemHayırlı mutlu haberler aldığımız bı sene olsun kızlar yeni yılda bebeislerimizi sağlıkla kucaklarimiza almak nasip olsun inşallahmutlu yıllar
Ya duygulanmisindir ondan olmuştur kuzum bende biraz duygulandım dedik inşallah seneye sende bizle olucaksinBenim hüzünlenip yeni yıla ağlayarak girmem
GünaydınnnGünaydın Sabahın Köründe Kalkan 2022 Anneleri
Yaa süper maşallah maşallahEvet canım eşim yine sordu ama biz gördük diye o değil dedi. Çok inceledi. Kesin kız dedi. Evett ilk kızlar benden. Akıllı kuzularım kıpraşıp duruyorlardı. Yüzlerini de gördük. Muhteşem birşey.
Hiç fark etmez canım, önemli olan sağlıklı bir evlat olmasıErkeğe bezeyenler genelde değişmiyor.Gonlume göre olsun ins
Al benden de o kadar.Yaa süper maşallah maşallahrenklide gördün dimi o çok iyi bir şey ya. Diğer siyah beyazdan ben bişey anlamıyorum
Amin canım, hepimiz için çok güzel bir sene olsunHayırlı mutlu haberler aldığımız bı sene olsun kızlar yeni yılda bebeislerimizi sağlıkla kucaklarimiza almak nasip olsun inşallahmutlu yıllar
Aynen aynen Dr anlatıyor biz hee hııAl benden de o kadar.
Hele bi de büyüdüler ya, tamamı da görünmüyo artık ekranda.
Hiç anlamıyorum neresi neresi
Anlatmasa zaten bebek mi böbrek mi hiç anlamamAynen aynen Dr anlatıyor biz hee hııhalbuki bişey anlamıyoruz
Canım oksapar şuan piyasada yok bende doktoruma sordum enox kullanıyorum doktoruna sor ama aynı ilaç zaten
Benimki böyle değil canım enox 6000lik kullanıyorum ama bu farklı benim normal oksapar gibi havasını alıp vuruyorum sen bi eczacıya sorsaydın nasıl vuruluyor diyeMerhaba bu yaylı olanından kullandınız mı nasıl yapılıyor.benim önceki kullandıklarımda yay yoktu bunu bilemedim
Sabah farkettim burasıda karlı Allah korusun ayağım falan kayar diye gidemedim.kimse yok yanimdaBenimki böyle değil canım enox 6000lik kullanıyorum ama bu farklı benim normal oksapar gibi havasını alıp vuruyorum sen bi eczacıya sorsaydın nasıl vuruluyor diye
Canım genelde iğnelerin YouTube de anlatımı oluyor baktın mı hiç. Ben gonal f cetrodite falan bunlara oradan bakıyordumSabah farkettim burasıda karlı Allah korusun ayağım falan kayar diye gidemedim.kimse yok yanimda
Ya ne bileyim anneler başlığı altında toplanalım diye düşünüyordum
Baktım canım.yaylisinin yokCanım genelde iğnelerin YouTube de anlatımı oluyor baktın mı hiç. Ben gonal f cetrodite falan bunlara oradan bakıyordum