- 2 Şubat 2018
- 1.403
- 2.311
- 29
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #1.001
Dikkat et canım çıkma eczaneni ara internetten ismiyle numarasını bul sorSabah farkettim burasıda karlı Allah korusun ayağım falan kayar diye gidemedim.kimse yok yanimda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dikkat et canım çıkma eczaneni ara internetten ismiyle numarasını bul sorSabah farkettim burasıda karlı Allah korusun ayağım falan kayar diye gidemedim.kimse yok yanimda
Oksaparın havası alınmadan kullanılıyo canım. Enoxu bilmiyorum ama onu bi araştır istersen.Benimki böyle değil canım enox 6000lik kullanıyorum ama bu farklı benim normal oksapar gibi havasını alıp vuruyorum sen bi eczacıya sorsaydın nasıl vuruluyor diye
İsim harika, burda olmaktan da memnunum aslında. sadece merak ettimYa ne bileyim anneler başlığı altında toplanalım diye düşünüyordum Nefes0858 im de ismini buldu öyle oldu ama nasıl isim
Yaylısını yanlışlıkla vermiş olabilir mi eczacı?Baktım canım.yaylisinin yok
Eczane kapalıdır zaten, resmî tatil.Dikkat et canım çıkma eczaneni ara internetten ismiyle numarasını bul sor
Bana kalça iğneleriyle birlikte vururlarken havasını alarak vurdular hemşire de öyle yaptı havasını almadan vurduğum daha çok açıyor sorarım gene hasneye gittiğim deOksaparın havası alınmadan kullanılıyo canım. Enoxu bilmiyorum ama onu bi araştır istersen.
Yanma olunca hemen denicem. Inan o ilaci bile tereddüt ederek kullandim zaten bebeklerime zarari olursa diyeEvet canım, yanma olunca 1 tatlı kaşığı içiyor eşim.
En azından doğal bir şey.
Şöyle biliyorum canım, o hava en son ilaçtan sonra vücuda girmeli ki ilaç geri çıkmasın.Bana kalça iğneleriyle birlikte vururlarken havasını alarak vurdular hemşire de öyle yaptı havasını almadan vurduğum daha çok açıyor sorarım gene hasneye gittiğim de
İnşallah tekrar yanma olmaz da gerek kalmaz canım.Yanma olunca hemen denicem. Inan o ilaci bile tereddüt ederek kullandim zaten bebeklerime zarari olursa diye
Tamam canım ben de sorup ona göre dikkat ederim sağol canımŞöyle biliyorum canım, o hava en son ilaçtan sonra vücuda girmeli ki ilaç geri çıkmasın.
Yağlı bir ilaç olmadığı için ve cilt altına yapıldığı için hemen geri çıkıyo çünkü.
Bana yapan hemşireler hep öyle anlattı.
Maşallah canım ne muhteşem 2 prenses geliyor gözünüz aydın sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah ❤❤❤ gelinler geliyorrrrrKontrolümü oldum. Çok şükür bir sorunumuz yok. Vee kızlar tamamen kesinleşti. 2 kızım olacak inşallah.
Canım detaylı ultrasonun nasıl geçti kuzucuk iyidir inşallahHadi hayırlı olsun ilk kız haberini almış olduk
Bu kadar damada gelinler lazımdı
Sağlıcakla gelsinler
Öğrenince bizi de haberdar etTamam canım ben de sorup ona göre dikkat ederim sağol canım
Aynen bende seviyorum burayı diğer anne bebek topiklerine yazmadım hiç. Hepimiz aynı süreçten geçtik birbirimizi daha iyi anlıyoruzİsim harika, burda olmaktan da memnunum aslında. sadece merak ettim
Kesinlikle buna katılıyorum.Aynen bende seviyorum burayı diğer anne bebek topiklerine yazmadım hiç. Hepimiz aynı süreçten geçtik birbirimizi daha iyi anlıyoruz
DOgru söylüyorsun canimDikkat et canım çıkma eczaneni ara internetten ismiyle numarasını bul sor
Yok canım daha soramadsoramadım