Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

İlaçları bırakınca regl olursun düşük olur dedi olmazsa gelirsin ilaçla düşürürüz dedi oda olmadı kürtaj yaparız dedi. 5 ocak ta kontrole gel dedi
Ağrısız sızısız atlatırsın inşallah nasil istiyorsan öyle yap cnm ister 2 gun bekle ister ilaclari birak burda karar senin 😔

Kontrolümü oldum. Çok şükür bir sorunumuz yok. Vee kızlar tamamen kesinleşti. 🤭 2 kızım olacak inşallah.
Maşallah maşallah kuzum 😍
Topiğin ilk kesin kız haberi senden geldi 🤭 sağlıkla büyüsünler inşallah 🥰
Şimdi bizim senin ultrasonda gördüğümüz pipi değilse bizlerde de het an her şey olabilir desene😁:confused::rolleyes::KK9:

Canım benim eşimde gastrit var, mide yanması için senelerce gaviscon şurup kullandı.
En sonunda tahin ile rahatladı. Çok iyi geliyo yanmaya, haberin olsun.
Doktorumu aradim bugun gaviskon kullanabilecegimi soyledi. Akşam 1 ölcek kullandim nasıl rahatladım anlatamam. Tahinde denerim kuzum . 1 kasık mi iceyim

Maşallah maşallah kuzum 😍
Topiğin ilk kesin kız haberi senden geldi 🤭 sağlıkla büyüsünler inşallah 🥰
Şimdi bizim senin ultrasonda gördüğümüz pipi değilse bizlerde de het an her şey olabilir desene😁:confused::rolleyes::KK9:
😁 Evet canım eşim yine sordu ama biz gördük diye o değil dedi. Çok inceledi. Kesin kız dedi. Evett ilk kızlar benden. 😇 Akıllı kuzularım kıpraşıp duruyorlardı. Yüzlerini de gördük. Muhteşem birşey. 🥰

X