- 16 Nisan 2021
- 3.196
- 5.972
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #6.141
Bende işte bunu dert ediorum bı büyüde çuval olur minyonum napcaz ne giycez daha kendime bende bişe almadım camasirda transferden sonra bol almıştım onlar oluo sonra onlarda olmucakKızlar ya hani geçen eşofman aldım dedim ya. O geldi bugün denedim tabi ki göbük biraz sıktı ama geri iade etmek istemiyorum çünkü 2xl alsam çuval gibi olacak bu defa da. Doğumdan sonra rahatça giyerim diye düşünüyorum sizlerin fikri nedir
Bence iade etme canım. Çünkü sen bu takımı hamilelik için değil doğum sonrası için aldinKızlar ya hani geçen eşofman aldım dedim ya. O geldi bugün denedim tabi ki göbük biraz sıktı ama geri iade etmek istemiyorum çünkü 2xl alsam çuval gibi olacak bu defa da. Doğumdan sonra rahatça giyerim diye düşünüyorum sizlerin fikri nedir
Bende hastaneye gecelik bulamazsam öyle düşünüyorumSüt ve özellikle yoğurt her gün tüketiyorum canım yoğurt yemesem bile ayran içiyorum ayran delisiyim
Ben hamile kıyafeti hiç almadım sadece 1 tane tayt oda yetiyor evin içinde ne bulsam giyiyorum daha da göbüş büyür biseye sığmazsam babaannelerimizin giydiği etekler varya onlardan giyerim
Aynen canım gittiğinde sor bakalım bir de baktın çok rahatsız etti o an elinde ne varsa bırak uzan bolca dinlen. Belki farkında olmadan yoruluyorsun ondan oluyordurİlk başlarda akşam yemekten sonra koltuğa oturduğumda oldu bi kaç kez de ayakta cokndurunca oturduğumda böle skiolar kasıklarım gibi garip bişe kasilmami bu bilemedim belki bebek bı yerde toplanıo dedikleri acemi anneyiz bilemedim sorcam bende doktora
Valla risk ya İnterneten almak kumaşı çok iyi ama işte göbek kısmı dar oldu biraz. Dediğin gibi göbüş altında giyerimBende işte bunu dert ediorum bı büyüde çuval olur minyonum napcaz ne giycez daha kendime bende bişe almadım camasirda transferden sonra bol almıştım onlar oluo sonra onlarda olmucakgöbeğin altında giyersin kuzum
Dimi bence de dursun ya sonrasında rahat rahat giyerimBence iade etme canım. Çünkü sen bu takımı hamilelik için değil doğum sonrası için aldin
Canım magnezyum iyi gelir. Benimde ağrılarım oluyor içiyorum akşamları magnezyum gayet rahatlıyorumBende magnezyum kullanmıyorum ama sorucam bu gidişimde arada bacağıma kramp giriyor bide çatı kemiğim ağrıyor belki iyi gelir magnezyumsoda içiyorum akşamları
Kesin söyle balım büyük ihtimalle ondandır. Sonlara doğru başlıyor galiba. Kalsiyum alımın nası peki
Göbeğin altına indirince rahat duruyor zaten son aylarda neyin içine gireceğim çok merak ediyorumdonsuzum resmen ya 3 tane donum var evirip çevirip giyiyorum
Ah bı bilsen bi mutfakta işimi kaç kere dinlerenek yaptım zaten bı çamaşır bı mutfak eskiden bu kadar çabuk yorulmuodum anliorum azcik belim agrio dinleniorum geçen sefer dedim belim agrio arada olur çok duramazsan parol iç bile dedi de daha içmedim kuzumBende hastaneye gecelik bulamazsam öyle düşünüyorumaman zaten moda eskiye doğru gidiyor
Ohh maşallah maşallah o zaman kalsiyumdan yaba değildir muhtemelen magnezyum başlar doktor
Aynen canım gittiğinde sor bakalım bir de baktın çok rahatsız etti o an elinde ne varsa bırak uzan bolca dinlen. Belki farkında olmadan yoruluyorsun ondan oluyordur
Valla risk ya İnterneten almak kumaşı çok iyi ama işte göbek kısmı dar oldu biraz. Dediğin gibi göbüş altında giyerim
Süt sevmiomusun canım bende bı bardak sabah düzenli iciorum sorcam bende kuzum içmeliyiz sankiKizlar bende magnezyum kullanmiyorum
Peynir ve yoğurt yemeye dikkat ediyorum süt içemiyorum malesef yeterli gelir mi sizce
Seviyorum aslında ama içemiyorum hiç canım istemiyorSüt sevmiomusun canım bende bı bardak sabah düzenli iciorum sorcam bende kuzum içmeliyiz sanki
Ben sevmiodum normalde icmezdim gözümü kahveyle çayla açardım çocuk mu istio anlamadım süt iciorum koca bı Ikea bardağı insanın huyu suyu deisio bebeklere göre hareket edioruz kuzum yoğurrt peynir yiyorsa n oda yeter kuzum ama yine doktora soralım magnezyum muSeviyorum aslında ama içemiyorum hiç canım istemiyor
Canım haftan maşallah iyi. Eğer ağrın sızın yoksa demek ki yetiyordur. Maden suyu içmeye de özen göster. Eğer ağrın varsa günde bir kez kullanabilirsin. Bana doktorum hiçbir zararı yok, gönül rahatlığıyla kullan dediKizlar bende magnezyum kullanmiyorum
Peynir ve yoğurt yemeye dikkat ediyorum süt içemiyorum malesef yeterli gelir mi sizce
Bel ağrısı bende de fena ya ama bende fıtık vardı ondan oluyor. Eğilirken dikkatli eğil kuzum. Birde bulaşık yıkamak mahvediyor. Karnımız tezgaha değmesin diye biraz eğilmek zorunda kalıyoruz ya ona da dikkat et. Olabildiğince makineye at. Şu magnezyuma başlasak daha rahat edeceğiz gibi yaAh bı bilsen bi mutfakta işimi kaç kere dinlerenek yaptım zaten bı çamaşır bı mutfak eskiden bu kadar çabuk yorulmuodum anliorum azcik belim agrio dinleniorum geçen sefer dedim belim agrio arada olur çok duramazsan parol iç bile dedi de daha içmedim kuzum
Canım muzlu dene bakalım arada içmeye çalış bende günlük içmiyorum arada unuttuğum oluyor. Peynir yoğurt da yeter ama dediğim gibi arada muzlu sütte güzel olurSeviyorum aslında ama içemiyorum hiç canım istemiyor
Bende doktora gidene kadar günde bir tane içeyim o zaman canım. Doktora sormayı unutmuştumCanım haftan maşallah iyi. Eğer ağrın sızın yoksa demek ki yetiyordur. Maden suyu içmeye de özen göster. Eğer ağrın varsa günde bir kez kullanabilirsin. Bana doktorum hiçbir zararı yok, gönül rahatlığıyla kullan dedi
Evet cnm ya bidahaki kontrolde unutmazsam sorayimBen sevmiodum normalde icmezdim gözümü kahveyle çayla açardım çocuk mu istio anlamadım süt iciorum koca bı Ikea bardağı insanın huyu suyu deisio bebeklere göre hareket edioruz kuzum yoğurrt peynir yiyorsa n oda yeter kuzum ama yine doktora soralım magnezyum mu
Bel ağrısı dışında çok şükür ağrım yok cnm maden suyunuda hergün olmasada içiyorumCanım haftan maşallah iyi. Eğer ağrın sızın yoksa demek ki yetiyordur. Maden suyu içmeye de özen göster. Eğer ağrın varsa günde bir kez kullanabilirsin. Bana doktorum hiçbir zararı yok, gönül rahatlığıyla kullan dedi
Bak muzlu denemedim bide öyle denemekte fayda varCanım muzlu dene bakalım arada içmeye çalış bende günlük içmiyorum arada unuttuğum oluyor. Peynir yoğurt da yeter ama dediğim gibi arada muzlu sütte güzel olur
Aynen canım rahat içersin olmadı az da bal ekleEvet cnm ya bidahaki kontrolde unutmazsam sorayim
Bel ağrısı dışında çok şükür ağrım yok cnm maden suyunuda hergün olmasada içiyorum
Bak muzlu denemedim bide öyle denemekte fayda var
Canım ben magnezyum 3 haftadır alıyorum ama belim kuyruk sokumumdaki ağrıya iyi gelmedi ben günde 2 bardağa yakın süt yoğurt ayran yiyip içmeme rağmen belimin ağrılarına hiçbişey iyi gelmiyor soda da içebilirsin artı olarak oda iyiKizlar bende magnezyum kullanmiyorum
Eczaneden alabilirsin. Hatta sağlık ocağı da yazıyor. Ben toz olanları icemedim. Tablet aldım, daha rahat içiyorum. Hatta bazen çok yorgun falan olursam iki tane de iciyorumBende doktora gidene kadar günde bir tane içeyim o zaman canım. Doktora sormayı unutmuştum