- 20 Ekim 2021
- 1.435
- 2.699
- 37
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #6.101
Evet canım benim de öyle bir şişme yok öyle ayaklarımda falan. Tansiyonum da iyi. Böyle geçsin gitsin haftalarBana da hemşire dedi bende tuzlu çekirdeğe bayılıyorum. Eşim artık eve sokmam onu diyor
Şükür şimdilik tansiyonum normal gidiyor şişme falan da yok ama tansiyon olayı cidden önemliymiş
Çokkk şükür canım rahatladım biraz daha artık doğumu bekleyebiliriz Rabbimiz izniyleSonuçların temiz mi çıktı çok şükür canım bunuda atlattın
Boşver canım yaptırma çok kötü biley hala kendime gelemedim. Gerek yok dedilerse açlık tokluk yeterli bendende açlık tokluk baktılar temiz çoktı ama genede şekeri iki doktorda istedi daha yaptırdım bendeBana yüklemeye gerek yok dedi sadece açlık tokluk şekerine kan alınarak bakıldı canım.
Gözün aydın canım sonuçların iyi çıkmış maşallah bundan sonra bekleme ve hazırlık süreci tahlillerden testlerden kurtulduk çok şükürÇokkk şükür canım rahatladım biraz daha artık doğumu bekleyebiliriz Rabbimiz izniyle
Sonuçların nasıl çıktı canım bir sıkıntı yoksa şeker yuklemesine gerek yok zaten benim 2 doktorumda istedi diye yaptırmıştım çok şükür sıkıntısız atlattım onudaBana yüklemeye gerek yok dedi sadece açlık tokluk şekerine kan alınarak bakıldı canım.
Maşallah kuzum ya biz biraz kaçamak yapıyoruz o yöndenGünaydın kızlar ❤
Hayırlı cumalar
Benim zaten çok şükür tuzla da şekerle de aram yok
İnşallah inşallah canım az kaldı yolun yarısını geçtik bakalımEvet canım benim de öyle bir şişme yok öyle ayaklarımda falan. Tansiyonum da iyi. Böyle geçsin gitsin haftalar
Gözün aydın canım temiz çıkmasına çok sevindim. Ya dondurulmuş embriyolarda genelde oluyor galiba önden gitme olayı. Bence haftamızı yanlış hesaplıyorlarBoşver canım yaptırma çok kötü biley hala kendime gelemedim. Gerek yok dedilerse açlık tokluk yeterli bendende açlık tokluk baktılar temiz çoktı ama genede şekeri iki doktorda istedi daha yaptırdım bende
Bilmiodum neden kuzumKızlar 24-25. Haftalardan sonra tuz tüketimine dikkat etmemiz gerekiyormuşaklımızda bulunsun
Çok şükür canım artık hazırlıklara tam gaz devam bişey kalmadı siz 30. Haftalara girenlerin zaman baya yaklaştı bizim daha var Allahın izniyle alırız inşallahGözün aydın canım sonuçların iyi çıkmış maşallah bundan sonra bekleme ve hazırlık süreci tahlillerden testlerden kurtulduk çok şükür
Yok canım onunla alakalı değil dedi tüp bebek doktorum zamanlama herşey tamdı diye eşimle ben hem uzunuz hemde yapılıyız doktor zaten dedi küçük bebek beklemeyin dedi ben doğum sormuştum normal yapabilirmiyim diye sezaryana ağırlık verdi normalde bebek iri olursa yapamazsın dedi bakalım canım kısmet artık sağlıklı olsunda önden gitsin doğum daha erken gelir belkiMaşallah kuzum ya biz biraz kaçamak yapıyoruz o yönden
İnşallah inşallah canım az kaldı yolun yarısını geçtik bakalım
Gözün aydın canım temiz çıkmasına çok sevindim. Ya dondurulmuş embriyolarda genelde oluyor galiba önden gitme olayı. Bence haftamızı yanlış hesaplıyorlar
Ödem oluşabilirmiş canım ve en önemlisi tansiyonumuz çıkabilirmiş buda bir semptomu başlatıyormuş adı aklımda kalmadı da. Oda erken doğuma sebebiyet verebiliyormuş. Bende biraz daha azaltacağım tuzuBilmiodum neden kuzum
Hee anladım canım ben öyle tahmin etmiştim bizimde önde gidiyor bakalım bu defa nasıl çıkacak. Dediğin gibi sağlıkları yerinde olsun da varsın önde olsun. Doğum ile ilgili biz hiç konuşamadık ama bu gidişimde der mi bir şey bilmiyorumYok canım onunla alakalı değil dedi tüp bebek doktorum zamanlama herşey tamdı diye eşimle ben hem uzunuz hemde yapılıyız doktor zaten dedi küçük bebek beklemeyin dedi ben doğum sormuştum normal yapabilirmiyim diye sezaryana ağırlık verdi normalde bebek iri olursa yapamazsın dedi bakalım canım kısmet artık sağlıklı olsunda önden gitsin doğum daha erken gelir belki
Peki benim tuzu muz die okumamÖdem oluşabilirmiş canım ve en önemlisi tansiyonumuz çıkabilirmiş buda bir semptomu başlatıyormuş adı aklımda kalmadı da. Oda erken doğuma sebebiyet verebiliyormuş. Bende biraz daha azaltacağım tuzu
Allah emiPeki benim tuzu muz die okumambu gece uykusuzluklari napcak beni .evet tuzu banada kullanma dedi tansiyon çıkınca en son gittiğimde .ya ne güldüm ben de muz yiyom kilo alsın die ondan korktum öyle okudum ahh uykusuzluk
Valla kuzum her gece kalkiorum yok bı çözüm bulamadım uyumaya çalışiorum çok zor daliorum tekrar ondan gündüzde böle Leyla gibi dolaniomAllah emimuz faydalı ya hatta son haftalarda bebiş geriden geliyorsa muzlu ballı süt tüketiyorlar doğduktan sonra da başlayacak uykusuzluklar bari şimdiden uyumanın yolu bulmak lazım
Evet canım bizim zaman daralıyorÇok şükür canım artık hazırlıklara tam gaz devam bişey kalmadı siz 30. Haftalara girenlerin zaman baya yaklaştı bizim daha var Allahın izniyle alırız inşallah
Muz faydalı ama ben sevmiyorum tadını bilmeden Kokusu mahvediyor beni ömrümde yemedim muzAllah emimuz faydalı ya hatta son haftalarda bebiş geriden geliyorsa muzlu ballı süt tüketiyorlar doğduktan sonra da başlayacak uykusuzluklar bari şimdiden uyumanın yolu bulmak lazım
Gündüz uyuyor musun canım belki vücut o şekilde alışmıştır. Gece uyanınca ayıkmadan geri uyumaya çalış bakalım. Bide lavaboya kalkınca ister istemez uyku kaçıyor o yüzden ben akşam azaltıyırum suyuValla kuzum her gece kalkiorum yok bı çözüm bulamadım uyumaya çalışiorum çok zor daliorum tekrar ondan gündüzde böle Leyla gibi dolaniombu arada tansiyonumu günlük ölçüp mesaj attım yani hep güzel çıktı o gün heycan yaptım sanırım olabilio dedi detaylida stres yapınca yüksek çıktı ama yinede gelene kadar ölç günlük tansiyon dedi tuzu da az yiyorum bide tatlıyı bırak sam
Bizim haftalarda uyku daha zor sola yatmaktan çürüdü her yanım arada sağa dönüyorum yine aynı yarım saatte bir yön değiştiriyorum tabi gece su içmeye wcye kalkmaları saymıyorum bileValla kuzum her gece kalkiorum yok bı çözüm bulamadım uyumaya çalışiorum çok zor daliorum tekrar ondan gündüzde böle Leyla gibi dolaniombu arada tansiyonumu günlük ölçüp mesaj attım yani hep güzel çıktı o gün heycan yaptım sanırım olabilio dedi detaylida stres yapınca yüksek çıktı ama yinede gelene kadar ölç günlük tansiyon dedi tuzu da az yiyorum bide tatlıyı bırak sam
AA ciddi mi kız hiç yemedim miMuz faydalı ama ben sevmiyorum tadını bilmeden Kokusu mahvediyor beni ömrümde yemedim muz