Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

AA ciddi mi kız hiç yemedim mi😳😳
Ben bayılırım kokusuna 🤭 kötü bir anın mı oldu acaba çocukken hani çürük falan mı denk geldi. Bazen öyle olur ya
Hiç yemedim çocukken de yemezmisim annemde zorlamamış tek sevmediğim meyve.
Artık oğluşuma yedirirken maske takıp yediririm🤭🤭

Gündüz uyuyor musun canım belki vücut o şekilde alışmıştır. Gece uyanınca ayıkmadan geri uyumaya çalış bakalım. Bide lavaboya kalkınca ister istemez uyku kaçıyor o yüzden ben akşam azaltıyırum suyu
Tatlıdan vazgeçilmiyor ya 🙈
Bazen uyuyorum öle düzenli gündüz uyumuorum akşam erken uyuyorum bide wc ye çok kalkiorum ne yesem acikiorum sonra gelsin gece nobetleri🤭🤭
Bizim haftalarda uyku daha zor sola yatmaktan çürüdü her yanım arada sağa dönüyorum yine aynı yarım saatte bir yön değiştiriyorum tabi gece su içmeye wcye kalkmaları saymıyorum bile🤦‍♀️🤦‍♀️ bebişler bizi doğum sonrası uykusuzluğa alıştırıyor😂😂
Aynen bende o şekilde yorulan a kadar sol da sonra sağ derken dönmem zaten bı komedi olmaya başladı göbek çok yok ama zor donuom 🤭 bide wc derken dediğin gibi sonra ki zamanlara alıştırma yapıyoruz kuzum 🥰🥰

Hiç yemedim çocukken de yemezmisim annemde zorlamamış tek sevmediğim meyve.
Artık oğluşuma yedirirken maske takıp yediririm🤭🤭
Aynen düşünemiyorum o zaman seni muz yedirirken 🤭 ben şu meyve filesi mi ne diyorlar ondan aldım içine koyarım meyveyi kendi emüklesin😁😁
Bazen uyuyorum öle düzenli gündüz uyumuorum akşam erken uyuyorum bide wc ye çok kalkiorum ne yesem acikiorum sonra gelsin gece nobetleri🤭🤭
Aslında idrar torbasındaki baskı azaldı eskisi gibi çok sıkıştırmıyor ama dediğim gibi ben akşam azaltıyırum suyu. Yoksa uyanınca geri yatması 1 buçuk 2 saat sürüyor 😅

Aynen düşünemiyorum o zaman seni muz yedirirken 🤭 ben şu meyve filesi mi ne diyorlar ondan aldım içine koyarım meyveyi kendi emüklesin😁😁

Aslında idrar torbasındaki baskı azaldı eskisi gibi çok sıkıştırmıyor ama dediğim gibi ben akşam azaltıyırum suyu. Yoksa uyanınca geri yatması 1 buçuk 2 saat sürüyor 😅
Yok bı kere bile kalkasam bidaha uyuyamiorum evet kuzum o baskı daha azaldi ama suyu çok iciorum işte bide acıkma faslı bı meyve felan yiyorum yoksa direk uyuyabilsem keşke ☺️

Yok bı kere bile kalkasam bidaha uyuyamiorum evet kuzum o baskı daha azaldi ama suyu çok iciorum işte bide acıkma faslı bı meyve felan yiyorum yoksa direk uyuyabilsem keşke ☺️
Akşam yemeğini çok mı erken yiyorsun
Misal bizim en fazla 7 gibi yemiş oluruz ortalığı toplarım. Sonra meyve ve kuruyemiş faslı falan olur
Ama erken yatarız çok geç yatınca acıkmalar olabiliyor yatmadan önce bir bardak da süt iç. Uykunu getirir

Akşam yemeğini çok mı erken yiyorsun
Misal bizim en fazla 7 gibi yemiş oluruz ortalığı toplarım. Sonra meyve ve kuruyemiş faslı falan olur
Ama erken yatarız çok geç yatınca acıkmalar olabiliyor yatmadan önce bir bardak da süt iç. Uykunu getirir
Bizde öyle 7 en geç 8 de yiyoruz ama işte ben akşam hiç bişe yemiorum yemekten sonra meyvemi böle gündüz yiyorum sütte sabah iciorum eşim akşam hiç durmuo abur cubur çerezi meyvesi ben o an yemiorum erken yatirorum sonrada gece acikiorum 🤭🤭 bu düzeni değiştirmeliyiz😂😂

Boşver canım yaptırma çok kötü biley hala kendime gelemedim. Gerek yok dedilerse açlık tokluk yeterli bendende açlık tokluk baktılar temiz çoktı ama genede şekeri iki doktorda istedi daha yaptırdım bende
Ben daha aclık tokluk yaptırmadan seker yuklemesine gerek yok dedi doktorum.
Sonucum çıkmıştır belki bakmadım bende. Zaten yarın doktoruma göstereceğim

Bizde öyle 7 en geç 8 de yiyoruz ama işte ben akşam hiç bişe yemiorum yemekten sonra meyvemi böle gündüz yiyorum sütte sabah iciorum eşim akşam hiç durmuo abur cubur çerezi meyvesi ben o an yemiorum erken yatirorum sonrada gece acikiorum 🤭🤭 bu düzeni değiştirmeliyiz😂😂
Aynen canım oğlan gelmeden az da olsa uykunu al. Sonra istesek de o fırsatı bulamayacağız🤭

Evet kuzum toplaniriz ya bişe dicem magnezyum aliomusun sen bana vermedi ama günde bı kaç kere kasılma oluo sanki eğer kasılma böle bişe yse belkide bebek donuo
Yok kuzum vermedi ama bu gidişimde isteyeceğim. Çünkü uyuşmalar başladı kollarımda ve bacaklarımda oluyor bazen.
Nasıl kasılmalar bazen bebek kendini geriyor özellikle çok iş yaptığımda oluyor o tarz mı

Kızlar ya hani geçen eşofman aldım dedim ya. O geldi bugün denedim tabi ki göbük biraz sıktı ama geri iade etmek istemiyorum çünkü 2xl alsam çuval gibi olacak bu defa da. Doğumdan sonra rahatça giyerim diye düşünüyorum sizlerin fikri nedir🤔🤔

Bende magnezyum kullanmıyorum ama sorucam bu gidişimde arada bacağıma kramp giriyor bide çatı kemiğim ağrıyor belki iyi gelir magnezyum 🤔 soda içiyorum akşamları

Kızlar ya hani geçen eşofman aldım dedim ya. O geldi bugün denedim tabi ki göbük biraz sıktı ama geri iade etmek istemiyorum çünkü 2xl alsam çuval gibi olacak bu defa da. Doğumdan sonra rahatça giyerim diye düşünüyorum sizlerin fikri nedir🤔🤔
Çok aşırı sıkma olmadıysa doğumdan sonra olur sanki canım gerçi şu anki göbüş durumunu bilmiyorum son aylar daha da büyüyor acaba doğumda şimdiki haline inermi🤭

Bende magnezyum kullanmıyorum ama sorucam bu gidişimde arada bacağıma kramp giriyor bide çatı kemiğim ağrıyor belki iyi gelir magnezyum 🤔 soda içiyorum akşamları
Kesin söyle balım büyük ihtimalle ondandır. Sonlara doğru başlıyor galiba. Kalsiyum alımın nası peki
Çok aşırı sıkma olmadıysa doğumdan sonra olur sanki canım gerçi şu anki göbüş durumunu bilmiyorum son aylar daha da büyüyor acaba doğumda şimdiki haline inermi🤭
Göbeğin altına indirince rahat duruyor zaten son aylarda neyin içine gireceğim çok merak ediyorum😅😅 donsuzum resmen ya 3 tane donum var evirip çevirip giyiyorum😅😅

Kesin söyle balım büyük ihtimalle ondandır. Sonlara doğru başlıyor galiba. Kalsiyum alımın nası peki

Göbeğin altına indirince rahat duruyor zaten son aylarda neyin içine gireceğim çok merak ediyorum😅😅 donsuzum resmen ya 3 tane donum var evirip çevirip giyiyorum😅😅
Süt ve özellikle yoğurt her gün tüketiyorum canım yoğurt yemesem bile ayran içiyorum ayran delisiyim🤭🤭
Ben hamile kıyafeti hiç almadım sadece 1 tane tayt oda yetiyor evin içinde ne bulsam giyiyorum daha da göbüş büyür biseye sığmazsam babaannelerimizin giydiği etekler varya onlardan giyerim 🤣🤣🤣

Yok kuzum vermedi ama bu gidişimde isteyeceğim. Çünkü uyuşmalar başladı kollarımda ve bacaklarımda oluyor bazen.
Nasıl kasılmalar bazen bebek kendini geriyor özellikle çok iş yaptığımda oluyor o tarz mı
İlk başlarda akşam yemekten sonra koltuğa oturduğumda oldu bi kaç kez de ayakta cokndurunca oturduğumda böle skiolar kasıklarım gibi garip bişe kasilmami bu bilemedim belki bebek bı yerde toplanıo dedikleri acemi anneyiz bilemedim sorcam bende doktora

X