- 1 Nisan 2021
- 5.296
- 11.462
- 39
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #5.401
Sağol kuzum çok uyanıyorum uyku düzeni kalmadı belkide ondan oluyor Bayadır agrimiyordu bugün hissettirdi kendiniBalım sana da geçmiş olsun gece boynun falan mı tutuluyor acaba. Tansiyon normal demişsin
Seninde herseyin yolunda olduğuna sevindim canimahh canım benim çok çok sevindim herşeyin iyi olmasına. Cumartesi bizde gittiğimizde böyle şeyler duyduk nasıl içimiz rahatladı. Benim rahim ağzım ölçülmedi hiç. hatta sordum niye ölçmüyorsunuz diye gerek yok ultrasonda görüyoruz biz dedi. Bende 4 kg aldım.:)
valla hafta sayıyorum işten kurtulmak için .. işimi çok seviyorum ama çok zor geliyor artık yaa. 6 haftam kaldı. Ama zor yaa çokkk
Aynı benBu arada geceniz nasıl geçiyor kızlar
Sık sık uyanıyorum ben. Birde sırt üstü yatmak artık sakıncalı ama bazen kendimi sırt üstü yatarken buluyorum. Yatağa yastıkları doluşturduk bakalım
Her akşam dilimde "gecelerrrr gecelerrrr zalım geceler" şarkısı
Ayy tek kırık ben değilmişimBişey demedi mi hemşire . Bana yazmıştı ama ararlar büyük ihtimalle. Aramazlarsa sen hatırlatırsn
Bebişi ne kadar umursamazsan o kadar çok kuduruyor içeridetepki verdiği ses falan var mı canım.takip et sesi çıkmazsa aç Bangır BangIR müzik faln
Maşallah maşallah canım sağlıkla büyüsünler
Ayy sen aynı benbende deliriyorum hareketlerine karnımı mıncırıp duruyorum alış gelince seni de böyle mıncırcam diye
Bu durum hepimizde var sanırımAyy tek kırık ben değilmişimbende mıncırıyorum sabah günaydın bebislerim diyorum öğlen afiyet olsun tombislerim diyorum oooo daha neler neler
Bakarken içinde hayal de ediyorsun degil miOff off sorma bana da öyle diyor. Bak bence benim aldıklarım geldi. Elbise falan bile aldım:) şu ayaklı altlar ile birlikte üst takım zıbın vardı. çok uygundu 23 tl - 28 tl ye aldım hep.
Amin canım hepimiz hep iyi olalımÇok şükür canım şifa olsun aşın inşallah
Amin canım benimMaşallah maşallah canımhep böyle güzel haberler verelim inşallah birbirimize
Bende başından beri uyku sorunu olduğu için artık normal geliyor alıştımBu arada geceniz nasıl geçiyor kızlar
Sık sık uyanıyorum ben. Birde sırt üstü yatmak artık sakıncalı ama bazen kendimi sırt üstü yatarken buluyorum. Yatağa yastıkları doluşturduk bakalım
Her akşam dilimde "gecelerrrr gecelerrrr zalım geceler" şarkısı
Geçmiş olsun canım gitsende boşuna gidiyorsun sadece serum verilir evde beslenmene dikkat et bol sıvı tüket bir kaç güne geçer inşallahSelam kızlar bi kac gündür yazamadim bende grip oldum ama covid mi oldum bilemedim
Kokuda azalma oldu tamamen gitmedi tat alıyorum sorun yok sadece kokuda azalma oldu burnum tıkalı belkide genizlerim dolu
Valla doktora gitmedim gitsemde sanırım kullanacağım ilac yok
Ihlamur kaynatiyorum günde 2 fincan içiyorum meyve yiyorum
Onun dışında iyiyim ama hata bende havalar soğuk duş aldım dışarı çıktım sanırım üşüttüm
Maşallah canım inşalah böyle gider hepKizlar kontrole gittim bugün. Bebislerim cok şükür iyiler erkek 480 gram, kiz 400 gram olmussulari gayet iyi. Gelişimleri de güzel. O kadar hareketliler ki görüntü almak cok zor oldu doktor için
Rahim agzi uzunluğu 4.2 cm oda çok iyi dedi Allaha şükür.
Su ana kadar 5 kg almisim. Doğum izni için çok erken 30. Haftaya kadar çalışabilirsin diyorHersey yolunda size haber vermek istedim
Ben emzirme yastığı almadım canım. Ateş ölçer hem çubuk hem kulaktan aldım braun markası.Kızlar ateş ölçer ne aldınız kafam karıştı bide emzirme yastığı aldinizmi
Bende Braun u alicam sanırım bı sorayım dedim yine kuzum basın agrimis sanırım suyu bol iç bide elma da yiyince benim başım gecio ağrı kesici özelliği var die okumuştum aklında olsun geçmiş olsun canımBen emzirme yastığı almadım canım. Ateş ölçer hem çubuk hem kulaktan aldım braun markası.
İnşallah canım bol bol meyve yiyorumGeçmiş olsun canım gitsende boşuna gidiyorsun sadece serum verilir evde beslenmene dikkat et bol sıvı tüket bir kaç güne geçer inşallah
Teşekkür ederim canım su şişesi devamlı yanımda sanırım uyku düzensizliğinden oldu çok şükür iyiyim şimdi gecmeseydi mecbur parol içicektimBende Braun u alicam sanırım bı sorayım dedim yine kuzum basın agrimis sanırım suyu bol iç bide elma da yiyince benim başım gecio ağrı kesici özelliği var die okumuştum aklında olsun geçmiş olsun canım
Evet uyku düzeni kaçtı mı oluo bende gece leri dolaniom die bazen baş ağrısı oluo daha hiç parol içmedim geçen doktorda belim agrio dediğimde iç dedi mecbur kalırsak iccez ama şükür geçmişTeşekkür ederim canım su şişesi devamlı yanımda sanırım uyku düzensizliğinden oldu çok şükür iyiyim şimdi gecmeseydi mecbur parol içicektim
Ben yaptım canımArkadaslar minitcity den alışveriş yapanlar vardi. Kalitesi nasil fiyatlari uygun geldi
Ben aldım ates ölçeri omron marka aldım bi hemsire önermişti canım ates ölçer de sevmek zor oluyor ValaKızlar ateş ölçer ne aldınız kafam karıştı bide emzirme yastığı aldinizmi
1 kere mecbur kalıp içmiştim pişmanlık yaşadım dayanabildigim kadar dayanıyorumEvet uyku düzeni kaçtı mı oluo bende gece leri dolaniom die bazen baş ağrısı oluo daha hiç parol içmedim geçen doktorda belim agrio dediğimde iç dedi mecbur kalırsak iccez ama şükür geçmiş
O markayada bakaim canım ya bende işte bazısı mutlaka alın yazmış kimisi gereksiz ondan emin olamadım ondan ama sen hiç olmadı ikiz olduğu için işine mutlaka yarar kuzum bende en sona birakaimBen yaptım canımCatlak-kurabiye dedıgı gibi kalıplar küçük ama buyuk bedenlere cıktıkca bence kalıplar kuculuyor gıbı ben genel olarak 0-3 3-6 almıstım ama ıkız dıye zaten kucuk olurlar diye anca olur diye dusunuyorum bazı urunlerı tam kalıp bazıları kucuk gıbı ben de aynı catlak kurabiye gıbı cok uyguna aldım alt ust takımları 20 den fazla vermedim epey bsıey de aldım
Ben aldım ates ölçeri omron marka aldım bi hemsire önermişti canım ates ölçer de sevmek zor oluyor Valaemzirme yastığı da aldım canım kimisi gereksiz dıyor ama cogu kisi de ilk bebek tecrübesiz oldugunuz ıcın de kullanışlı oldugunu soylıyorlar o yuzden bende aldım sımdj ıkız bebek belki emmezler mama destegıde verirsek yanımda ki kısıde kucagına alırken falan kullanır tutması kolay olur belki diye 1 adet aldım bide sezeryan yapanlar ıcıın ıyı demıslerdı canım
Yaa evet çok tatlı geliyorlar gözüme.Bakarken içinde hayal de ediyorsun degil mitek ben yapıyor olamam bunu. Bakayim kuzum bugün, maası bi alayimda ciciler alicam kuzularıma