- 19 Kasım 2020
- 21.970
- 47.998
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #5.361
Hee tamam canım gelince bakarsın çok küçük olursa iade yaparsın. Çok güzel şeyler var ya bakayım hele bebek gelsin nasıl olacak ona göre ben yeniden alışveriş yaparım oradan0-3 te alayim küçük olursada iyi olur. Ikizlerim prematüre olacak zaten :)
Hepsinden lazim olacak 6 ayda alayim almisken . Fiyatlari mağaza ile değişmiyordur canimda mağazada internette gördüğüm uygun fiyatlı modeller yoktu .
Sağol canım evet kan sulandırıcı hem iğne hem hap kullanıyorum koku tamamen gitmedi aslında alıyorum kokuları ama çok derinden masallah iştahımda gitmediGeçmiş olsun balım ya. Üşütmüş de olabilirsin test yapmadan anlaşılmıyor yeni varyantı. Bende de tat kaybı olmamıştı koku da burnum tıkalı olduğu için arada gitti ama geri geldi. İnşallah covid değildir. Sen zaten kan sulandırıcı kullanıyordun dimi. Eğer öyleyse dediğin gibi başka kullanacağımız ilaç yok. Baktın ateşin çıkarsa parol al mutlaka. Ateş olmasın
O zaman büyük ihtimalle üşüttün sen canım.Sağol canım evet kan sulandırıcı hem iğne hem hap kullanıyorum koku tamamen gitmedi aslında alıyorum kokuları ama çok derinden masallah iştahımda gitmedi
Çok şükür ateşim yok olursa muhakkak parol içerim
Aksam yatmadan yapayım sağol cnmO zaman büyük ihtimalle üşüttün sen canım.
Ballı limonlu ılık su iç. Şu tereyağ pekmez de iyi gelmişti onu da yaparsın. Ben çok nadir zencefil çayı da yaptım yani toplam 2 defa galiba
Işık suya bal+zencefil+limon suyu katıp içiyordum boğaz için harika bir tarif
Ama dediğim gibi çok sık yapma
Şifa olsun canımAksam yatmadan yapayım sağol cnm
Geçmiş olsun canım inşallah covid değildir ama ilaç ta yok grip gibi oluo beslenmene dikkat et kuzum bol bol sarımsaklı çorbalar meyveler herşey şifa olsun çabucak geçsin inşallahSelam kızlar bi kac gündür yazamadim bende grip oldum ama covid mi oldum bilemedim
Kokuda azalma oldu tamamen gitmedi tat alıyorum sorun yok sadece kokuda azalma oldu burnum tıkalı belkide genizlerim dolu
Valla doktora gitmedim gitsemde sanırım kullanacağım ilac yok
Ihlamur kaynatiyorum günde 2 fincan içiyorum meyve yiyorum
Onun dışında iyiyim ama hata bende havalar soğuk duş aldım dışarı çıktım sanırım üşüttüm
Sen nasılsın canım sesin çıkmıyor bakimGeçmiş olsun canım inşallah covid değildir ama ilaç ta yok grip gibi oluo beslenmene dikkat et kuzum bol bol sarımsaklı çorbalar meyveler herşey şifa olsun çabucak geçsin inşallah
Amin canım amin inşallah covid değildirGeçmiş olsun canım inşallah covid değildir ama ilaç ta yok grip gibi oluo beslenmene dikkat et kuzum bol bol sarımsaklı çorbalar meyveler herşey şifa olsun çabucak geçsin inşallah
İyiyim kuzum bende iyiyiz bebiş bazen çok burdayım dio bazen tembellik yapio ona takıomSen nasılsın canım sesin çıkmıyor bakim
Canım çok sağolSelam kızlar nasılsınız benim bugün hafif baş ağrım vardı biraz daha iyiyim çok şükür.
Ssevincli canım geçmiş olsun vitaminli şeyler tüket dikkat et kuzum
Masallah masallah ne güzel haberler hep böyle sağlıkla devam etsin cnm hadi gözün aydın kontrolü atlattinKizlar kontrole gittim bugün. Bebislerim cok şükür iyiler erkek 480 gram, kiz 400 gram olmussulari gayet iyi. Gelişimleri de güzel. O kadar hareketliler ki görüntü almak cok zor oldu doktor için
Rahim agzi uzunluğu 4.2 cm oda çok iyi dedi Allaha şükür.
Su ana kadar 5 kg almisim. Doğum izni için çok erken 30. Haftaya kadar çalışabilirsin diyorHersey yolunda size haber vermek istedim
Tansiyonum da normal çıkıyor ara ara baş ağrısı normal sanırım benim Bayadır olmuyorduCanım çok sağol
Bende de ara ara baş ağrısı oluyor neden acaba
Bu arada bende cuma gününe kısmetse randevu alicamTansiyonum da normal çıkıyor ara ara baş ağrısı normal sanırım benim Bayadır olmuyordu
Maşallah canım gözün aydın kuzuların durumu iyiymiş çok şükür böyle güzel haberler duymak ne güzel sağlıkla devam etsin hepimizinkiKizlar kontrole gittim bugün. Bebislerim cok şükür iyiler erkek 480 gram, kiz 400 gram olmussulari gayet iyi. Gelişimleri de güzel. O kadar hareketliler ki görüntü almak cok zor oldu doktor için
Rahim agzi uzunluğu 4.2 cm oda çok iyi dedi Allaha şükür.
Su ana kadar 5 kg almisim. Doğum izni için çok erken 30. Haftaya kadar çalışabilirsin diyorHersey yolunda size haber vermek istedim
O zaman aynı gün görücez oğluşlarıBu arada bende cuma gününe kısmetse randevu alicam
Cok şükür ya bizde 30 lara gelsek bi an önceMasallah masallah ne güzel haberler hep böyle sağlıkla devam etsin cnm hadi gözün aydın kontrolü atlattin
Amiiin canim hepimiz sag salim kucağımıza alalim inşallah. Sizin az kaldi kavuşmayaMaşallah canım gözün aydın kuzuların durumu iyiymiş çok şükür böyle güzel haberler duymak ne güzel sağlıkla devam etsin hepimizinki