Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

ozn_srk ozn_srk besıkler cok guzelmıs canim gule Gule saglıkla yatsınlar kızlar ınsallah 🙂ikizlerin genel sorunu heralde alltakı kendini gostermıyor😬 bızım kızlarda oyle usttekı oyle guzel poz veriyor ki bizimde hatta en son kontrolde gulumsedı alltakı de bı o kadar saklanıyor yuzunu gosterıyor bu da bizim son kontrolden bu hafta yine gıdıcez bakalım sıklastı kontrollerımız
Ya Allahım maşallah yicem ben bu kuzuları yaaa 🥰🥰🥰 benim oğluşumun böyle renkli fotosu hiç yok 😔😔 eşi yanına alıp böyle ultrason veren hastane bulmam lazım bunun için özele gidicem ben şehir hastanesine gidiyorum çok memnunum oraya devam ediyorum orda da renkli foto vermiyorlar🤭🤭

Saol canım ama ben idrarı daha önce sormuştum yapmıyoruz demişti. Devlette gidip idrar testi yaptıracağım dersem yaparlar mı ki
Bizim sağlık ocağı da idrar kan testi yapıyor canım sadece idrar kültürü yapmıyor hastanede yapmadıkları zaman ben sağlık ocağında yaptırıyorum

Benim aldığım bebek arabasının da puseti oto koltuğu oluyor büyüdüğü zaman artık daha rahat edecekleri oto koltuğu alırız ballarımıza 😊

Evet çok az kullanılıyormuş ama gereklidir birşey. O zaman bizde puset alırız. Oto koltuğu olarak da bağlarız. Sonrasında oto koltuğu alırız.
Herkes bütçesine göre tabi ayarlıyor bu devirde çok zor ama 2.el birşey almak istemiyorum hiç.
Aynen canim trendyolda uygun pusetler var. Ben de eğer letgodan iyi bir şey bulamazsam oradan bakacağım

Ya Allahım maşallah yicem ben bu kuzuları yaaa 🥰🥰🥰 benim oğluşumun böyle renkli fotosu hiç yok 😔😔 eşi yanına alıp böyle ultrason veren hastane bulmam lazım bunun için özele gidicem ben şehir hastanesine gidiyorum çok memnunum oraya devam ediyorum orda da renkli foto vermiyorlar🤭🤭
Bizim çıktılar da hep siyah beyaz ya ama izin istedik doktordan foto çektik🤭 aklında bulunsun diğer gidişinde sende telden çek ne yapalım böyle idare etcez 🤭🤭

Anlayamadım canım bana sağlık ocağında baktılar hatta kendileri istedi belki farklı farklıdır uygulama 🙄
Her sağlık ocağı farklı olabiliyor canım benim bi arkadaşım tüp bebek hazırlığında tahlilin bi çoğunu sağlık ocağında yaptırmıştı ama bizim burada bakamadılar hepsine. Bende devlet hastanesinde yaptırmıştım testleri😬

Oy maşallah kuzulara ya çok şükür herşey yolundaymış canım pozlara bak ya mucize bunlar ❤❤❤ beşikte çok güzel güle güle kullanın canım sağlıkla içinde uyudukları günleride görürsün inşallah 🤲🥰🥰

Evet biraz pahalı canım uzun süre kullanmak nasip olur inşallah
Eksik olma canım.. Maşallah kuzularımıza..
Ya beşik için de artık kafa karıştırmayalım dedik. Aldık gitti içimize de çok sindi.

Her sağlık ocağının tahlil durumu farklı oluyor canım bakmayabilirler. Dahiliye bölümüne gidip belirtirsen yardımcı olurlar devlette gitmişken troid kontrolü de istersin
Zamanda yok ki işte devlete gitmeye. Tiroide me yeni baktırdım canım zaten. Bakalım çözecez bir şekilde. Bir sonraki kontrole kadar yaptırmam lazım. İş yerimin karşısında labarotuvar var olmadı artık orada yaptırırım

Her sağlık ocağı farklı olabiliyor canım benim bi arkadaşım tüp bebek hazırlığında tahlilin bi çoğunu sağlık ocağında yaptırmıştı ama bizim burada bakamadılar hepsine. Bende devlet hastanesinde yaptırmıştım testleri😬
Anladım canım bende çoğu testimi yaptırmıştım aslında hepsinde yapılsa çok iyi olur hastaneler çok yoğun 😊

Arkadaslar minitcity den alışveriş yapanlar vardi. Kalitesi nasil fiyatlari uygun geldi 😍
Ben yapmıştım canım
Fiyatına göre kaliteleri gayet iyi canım sevmiştim ama tek sıkıntı beden
Ben büyük aldım 1 yaş falan seçtim ama bazı kıyafeti 6 aylık gibiydi. O yüzden alacaksan 1 yaş altı seçme bedenlerini
Ha bazıları da tam bedene göreydi
Bulunduğun şehirde mağazası varsa görerek al istersen

Ben yapmıştım canım
Fiyatına göre kaliteleri gayet iyi canım sevmiştim ama tek sıkıntı beden
Ben büyük aldım 1 yaş falan seçtim ama bazı kıyafeti 6 aylık gibiydi. O yüzden alacaksan 1 yaş altı seçme bedenlerini
Ha bazıları da tam bedene göreydi
Bulunduğun şehirde mağazası varsa görerek al istersen
Magazaya gittim canim daha önce mağaza fiyatlari gerçekten uygun degil. İnternet satis fiyatlari uygun . Yenidogan alacaktım aslinda 0-3 ay problem yasar miyim beden konusunda emin olamadim.

Magazaya gittim canim daha önce mağaza fiyatlari gerçekten uygun degil. İnternet satis fiyatlari uygun . Yenidogan alacaktım aslinda 0-3 ay problem yasar miyim beden konusunda emin olamadim.
Aa değişiyor mu mağaza ile fiyatlar onu bilmiyordum. Ama 0-3 alma canım. 3-6 falan al kalıbı küçük olursa en azından tam uysun. Ben oradan 18 TL ye yenidoğan almıştım hesabıma bakayım kaç aylık seçmişim

Canım şimdi baktım da 6 ay seçmişim ama en fazla 3 aya kadar giyer hatta gelişimi önde olursa o kadar da sürmez galiba Burcu2614 Burcu2614
İade de sıkıntı yok galiba sen yine de büyük beden seç tavsiyem
0-3 te alayim küçük olursada iyi olur. Ikizlerim prematüre olacak zaten :)
Hepsinden lazim olacak 6 ayda alayim almisken . Fiyatlari mağaza ile değişmiyordur canimda mağazada internette gördüğüm uygun fiyatlı modeller yoktu . 🙃

Selam kızlar bi kac gündür yazamadim bende grip oldum ama covid mi oldum bilemedim 🤭
Kokuda azalma oldu tamamen gitmedi tat alıyorum sorun yok sadece kokuda azalma oldu burnum tıkalı belkide genizlerim dolu🤭
Valla doktora gitmedim gitsemde sanırım kullanacağım ilac yok 🤷‍♀️
Ihlamur kaynatiyorum günde 2 fincan içiyorum meyve yiyorum
Onun dışında iyiyim ama hata bende havalar soğuk duş aldım dışarı çıktım sanırım üşüttüm

Selam kızlar bi kac gündür yazamadim bende grip oldum ama covid mi oldum bilemedim 🤭
Kokuda azalma oldu tamamen gitmedi tat alıyorum sorun yok sadece kokuda azalma oldu burnum tıkalı belkide genizlerim dolu🤭
Valla doktora gitmedim gitsemde sanırım kullanacağım ilac yok 🤷‍♀️
Ihlamur kaynatiyorum günde 2 fincan içiyorum meyve yiyorum
Onun dışında iyiyim ama hata bende havalar soğuk duş aldım dışarı çıktım sanırım üşüttüm
Geçmiş olsun balım ya. Üşütmüş de olabilirsin test yapmadan anlaşılmıyor yeni varyantı. Bende de tat kaybı olmamıştı koku da burnum tıkalı olduğu için arada gitti ama geri geldi. İnşallah covid değildir. Sen zaten kan sulandırıcı kullanıyordun dimi. Eğer öyleyse dediğin gibi başka kullanacağımız ilaç yok. Baktın ateşin çıkarsa parol al mutlaka. Ateş olmasın

X