Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Benimde midem çok iyi değil. Şurup kesmiyor. O yüzden ilaç kullanıyorum çok rahat ediyorum. Bulantı için olan ilaca da tekrar başladım. Yoksa çok zor. Aç aç dolanıyorum diğer türlü. birde bebek hareketlerinde azalma oldu benim. geçen haftalarda inanılmaz hissediyordum. dün ve bugün hissetmiyorum gibi. Bu normal mı ki?
Normal canim. Hatta bebekler gündüz uyurlanmış , gece uyanırlarmis :) bende bazen gün içinde hic hissetmediğim oluyor. Bacaklarında ödem oldu mu 🙄 bugün fark ettim de Bacaklarım şişmiş benim.

Kızlar kızlarımın isimlerini bulduk.
Eşimle yürüyüş yaparken birden karar verdik.
Bize uygun isimler olmasını istedik. Biz doğayı yeşili çok seviyoruz. Huzur doluyoruz. Sık sık da vakit buldukça doğayı keşfederiz. yazında bol bol tatile gideriz. Denizi çok severiz.
Bu yüzden isimleri Güneş ve Doğa olacak inşallah :KK54:
Adıyla yasasin kuzucuklar ben çok beğendim 🥰🥰 saglikla gelsinler

Normal canim. Hatta bebekler gündüz uyurlanmış , gece uyanırlarmis :) bende bazen gün içinde hic hissetmediğim oluyor. Bacaklarında ödem oldu mu 🙄 bugün fark ettim de Bacaklarım şişmiş benim.
Saol canım bilgi verdiğin için daha rahatladım.
Yok ben hiç farketmedim yani ödem olduğunu.

Selam kızlar bir şey soracağım.Nasipse Mayıs ilk haftası doğum olacak.Temmuz Ağustos malûm havalar çok sıcak oluyor.bebek 2-3 aylık olmuş olacak kısa kol, şort,tulum vs yazlık ince giydirilir mi?Gecen e bebekten dayanamadım aldım ama şimdi düşünüyorum acaba boşuna mı aldım ,bebek diye uzun kol mu giydiririz bilemedim.

Selam kızlar bir şey soracağım.Nasipse Mayıs ilk haftası doğum olacak.Temmuz Ağustos malûm havalar çok sıcak oluyor.bebek 2-3 aylık olmuş olacak kısa kol, şort,tulum vs yazlık ince giydirilir mi?Gecen e bebekten dayanamadım aldım ama şimdi düşünüyorum acaba boşuna mı aldım ,bebek diye uzun kol mu giydiririz bilemedim.
Selam canım. Bence giydirilir ya. Çünkü çok çok sıcak günler oluyor. Uzun kol durması imkansız diye düşünüyorum. Bebekler kuşun kanadından yel kapar diyorlar ama sonuçta 3 aylık falan olacak yani.

Selam canım. Bence giydirilir ya. Çünkü çok çok sıcak günler oluyor. Uzun kol durması imkansız diye düşünüyorum. Bebekler kuşun kanadından yel kapar diyorlar ama sonuçta 3 aylık falan olacak yani.
Ben de o mantıkla düşünüp aldım ama emin olamadım.Henuz kargoda zaten gelsin bakayım olmazsa iade ederim geri ama Dediğin gibi çok sıcak oluyor giydirmesek isilik olacaklar bu seferde.

Ya ben dediğim gibi 3 haftadır falan çok sık ve güzel hissediyordum. Hatta covid ken kafamı kaldıramazken bile hep kıpır kıpırdılar. Dedim çok şükür onların varlığını hissettim.
Canım pulcet tablet verdi bana doktorum. Şurup geçirmez ise sabah aç karın iç dedi. Harika birşey. Hayatım normale döndü resmen. Yoksa diğer türlü kivi,portakal ne yersem miğdem yanıyordu.
en faydalı şeyleri yanma yüzünden tüketemiyordum. Ama bu ilaç çok çok iyi geldi.
Ay ben de alayım, çok teşekkür ederim

X