- 19 Kasım 2020
- 21.970
- 47.998
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #5.001
Bazen oluyor kuzum öyle ya bende takip ettiğim konulardan sık sık kontrol ediyorum. Yoksa bildirimler arada kaynıyorHepinize hayırlı kandiller kızlar bana bildirim gelmiyor neden acaba mutlaka kandil için yazmışlardır diyip eski bildirimlerden girdim
Aynen canım gelmiyor bildirimlerBanada bildirim gelmiyor sürekli girip bakıyorum bisey yazan varmi diye
Bu arada nasılsınız kızlar var mi bu hafta kontrolü olan
Oyy hadi bakalımSelam kızlar nasılsınız biz iyiyiz çok şükür
Banada bildirim gelmiyordu konu takip et aktif hale getirdim geliyor artık
Benim var kontrolüm görüş günümüz cuma teyzoşları
Ya maşallah ne zaman gittin çok sevindim paşanın iyi olmasınaAynen canım gelmiyor bildirimler
Ben iyiyim canım biz kontrolü atlattık ya buraya yazmayı unuttumçok şükür bebiş iyiymiş
İnşallah canım 1 ay oldu görmüyorum oğluşumuOyy hadi bakalımcuma günü güzel haberler ile gelin
Cuma günüydü canımYa maşallah ne zaman gittin çok sevindim paşanın iyi olmasına
Oyy özleniyor yaİnşallah canım 1 ay oldu görmüyorum oğluşumukilosunu falan çok merak ediyorum
Aynı şekilde bana da sürekli gelmiyor bildirim canım biz bu cuma gidicez ikinci detaylimiza on gün sonra çağırdı genel de cagiriomus perinotoloji uzmanı heycanliyizBanada bildirim gelmiyor sürekli girip bakıyorum bisey yazan varmi diye
Bu arada nasılsınız kızlar var mi bu hafta kontrolü olan
Ya çok sevindim hiç haberimiz yok bak detayliya mi normal muayene mi bizimde cuma detaylinin ikinci bölümü dizi gibi oldu biraz erken mi gittik herşeyide gördü ama on gün sonra ya çağırdı genelde cagiriorum dedi bakalımAynen canım gelmiyor bildirimler
Ben iyiyim canım biz kontrolü atlattık ya buraya yazmayı unuttumçok şükür bebiş iyiymiş
Evet genelde çağırıyor cnmYa çok sevindim hiç haberimiz yok bak detayliya mi normal muayene mi bizimde cuma detaylinin ikinci bölümü dizi gibi oldu biraz erken mi gittik herşeyide gördü ama on gün sonra ya çağırdı genelde cagiriorum dedi bakalım
Evet zaman daralıyor heyecan artıyorCuma günüydü canım
Oyy özleniyor yaultrasonda hareketlerini görünce hele insan dayanamıyor ya siz baya yaklaştınız az kaldı 30 olacak çok heyecanlı bende 22 oldum
O zaman ikimizde cuma güzel haberlerle gelelimAynı şekilde bana da sürekli gelmiyor bildirim canım biz bu cuma gidicez ikinci detaylimiza on gün sonra çağırdı genel de cagiriomus perinotoloji uzmanı heycanliyiz
Evet inşallah güzel haberler alalım sorma benimde üç kere kalktım tekrar baktı ama benim kilomdan mi uoksa çocuk durusundanmi ama dediki 80seyden hepsi güzel dedi bişe demedi sonra kendi doktorunuz soledi fetal eko önermiş kağıtta bize demedi ama kalbinde biseyimi göremedi anlamadım bakalım inşallah güzel haberler alalım kuzumO zaman ikimizde cuma güzel haberlerle gelelimbeni tekrar cagirmamak için detaylı yapıldığı gün 4 kere ultrasona aldı o inci gibi dizilmiş omuriligini görmek için inat edip sırtını dönmemisti paşam
Vayy iki kere detaylı haaYa çok sevindim hiç haberimiz yok bak detayliya mi normal muayene mi bizimde cuma detaylinin ikinci bölümü dizi gibi oldu biraz erken mi gittik herşeyide gördü ama on gün sonra ya çağırdı genelde cagiriorum dedi bakalım
Cuma detaylımızı da olduk canımEvet zaman daralıyor heyecan artıyormaşallah 22mi oldunuz siz
Detaylı için tekrar gün alabildinmi
Evet izlemesi çok keyifliydi kuzumVayy iki kere detaylı haakıskandıkk ya detaylı çok güzel biraz da hareketlerini izledik acayip duygulanıyor insan ölçümleri falan yapıldı her şey normal çıktı çok şükür
Normal kontrolüm de 1 ay sonra bakalım zaman geçer mi şimdi
Geçmiş olsun kuzum geçen bişe okumuştum ayağı limon sürüp çorap giymek bı arastirsana aynı viks mantığı ben hamilelikten önce viks bol surerdim ama şimdi onuda sorabilirsin ama ilaç o limon sürmüş bı fenomen çorap giymiş öksürük azalmış bol vitamin li çorbalar iç limonlu sarımsaklı çabucak geçsin inşallahSelam kızlar cumadan beri çok hastayım ben de covit oldum.Agrilarim geçti şükür ama öksürük geçmiyor çok şiddetli devam ediyor.Bal,pekmez vs kullanamiyorum şekerden dolayı.İhlamur dışında var mı önerileriniz nasıl geçer bu öksürük artık karnım ağrıyor.
Sağolasın canım.Aksam yatmadan önce deneyim iyi gelir belki.Geçmiş olsun kuzum geçen bişe okumuştum ayağı limon sürüp çorap giymek bı arastirsana aynı viks mantığı ben hamilelikten önce viks bol surerdim ama şimdi onuda sorabilirsin ama ilaç o limon sürmüş bı fenomen çorap giymiş öksürük azalmış bol vitamin li çorbalar iç limonlu sarımsaklı çabucak geçsin inşallah