Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Banada bildirim gelmiyor sürekli girip bakıyorum bisey yazan varmi diye
Bu arada nasılsınız kızlar var mi bu hafta kontrolü olan
Aynen canım gelmiyor bildirimler
Ben iyiyim canım biz kontrolü atlattık ya buraya yazmayı unuttum çok şükür bebiş iyiymiş

Ya maşallah ne zaman gittin çok sevindim paşanın iyi olmasına
Cuma günüydü canım
İnşallah canım 1 ay oldu görmüyorum oğluşumu kilosunu falan çok merak ediyorum
Oyy özleniyor ya ultrasonda hareketlerini görünce hele insan dayanamıyor ya siz baya yaklaştınız az kaldı 30 olacak çok heyecanlı bende 22 oldum

Banada bildirim gelmiyor sürekli girip bakıyorum bisey yazan varmi diye
Bu arada nasılsınız kızlar var mi bu hafta kontrolü olan
Aynı şekilde bana da sürekli gelmiyor bildirim canım biz bu cuma gidicez ikinci detaylimiza on gün sonra çağırdı genel de cagiriomus perinotoloji uzmanı heycanliyiz

Aynen canım gelmiyor bildirimler
Ben iyiyim canım biz kontrolü atlattık ya buraya yazmayı unuttum çok şükür bebiş iyiymiş
Ya çok sevindim hiç haberimiz yok bak detayliya mi normal muayene mi bizimde cuma detaylinin ikinci bölümü dizi gibi oldu biraz erken mi gittik herşeyide gördü ama on gün sonra ya çağırdı genelde cagiriorum dedi bakalım

Cuma günüydü canım

Oyy özleniyor ya ultrasonda hareketlerini görünce hele insan dayanamıyor ya siz baya yaklaştınız az kaldı 30 olacak çok heyecanlı bende 22 oldum
Evet zaman daralıyor heyecan artıyor maşallah 22mi oldunuz siz
Detaylı için tekrar gün alabildinmi

Aynı şekilde bana da sürekli gelmiyor bildirim canım biz bu cuma gidicez ikinci detaylimiza on gün sonra çağırdı genel de cagiriomus perinotoloji uzmanı heycanliyiz
O zaman ikimizde cuma güzel haberlerle gelelim beni tekrar cagirmamak için detaylı yapıldığı gün 4 kere ultrasona aldı o inci gibi dizilmiş omuriligini görmek için inat edip sırtını dönmemisti paşam

O zaman ikimizde cuma güzel haberlerle gelelim beni tekrar cagirmamak için detaylı yapıldığı gün 4 kere ultrasona aldı o inci gibi dizilmiş omuriligini görmek için inat edip sırtını dönmemisti paşam
Evet inşallah güzel haberler alalım sorma benimde üç kere kalktım tekrar baktı ama benim kilomdan mi uoksa çocuk durusundanmi ama dediki 80seyden hepsi güzel dedi bişe demedi sonra kendi doktorunuz soledi fetal eko önermiş kağıtta bize demedi ama kalbinde biseyimi göremedi anlamadım bakalım inşallah güzel haberler alalım kuzum

Vayy iki kere detaylı haa kıskandıkk ya detaylı çok güzel biraz da hareketlerini izledik acayip duygulanıyor insan ölçümleri falan yapıldı her şey normal çıktı çok şükür
Normal kontrolüm de 1 ay sonra bakalım zaman geçer mi şimdi

Evet zaman daralıyor heyecan artıyor maşallah 22mi oldunuz siz
Detaylı için tekrar gün alabildinmi
Cuma detaylımızı da olduk canım çok şükür onu da atlatmış olduk. Size şeker yüklemesi tam kaçıncı hafta oldu. Beni bir sonrakine aç çağırdı acaba onu mu yapacak ki 25 haftalık oluyoruz diğer gidişte

Evet izlemesi çok keyifliydi kuzum işte baktı herşeye ama bişe yi göremedi sanırım perinotoloji bida çağırdı şükür kuzum bunu da atlattık su şekeride atlatsak ne güzel olur üç kere kan vercez felan

Geçmiş olsun kuzum geçen bişe okumuştum ayağı limon sürüp çorap giymek bı arastirsana aynı viks mantığı ben hamilelikten önce viks bol surerdim ama şimdi onuda sorabilirsin ama ilaç o limon sürmüş bı fenomen çorap giymiş öksürük azalmış bol vitamin li çorbalar iç limonlu sarımsaklı çabucak geçsin inşallah

Sağolasın canım.Aksam yatmadan önce deneyim iyi gelir belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…