Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Evet kuzum normalde baya hissediorum dün asi oldum sonrası hissettim akşam üstü bugün sadece öğlen yemekten sonra burdayım dedi çok hareket yapmadı bugün dediğin gibi duygularımizdan etkilenio minnaklar yine ondan daha kafamiz rahat oluo ama bu seferde ee bugün kıpırdamadı die beklioruz🤭🤭
Aynen öyle 🤣🤣 ama daha düzenli olması için zamanımız var bakalım😍

Aynen a101 le sokta getirmiyor onlarda Baska sey olsa hemen pesıne getiriyorlar bu sefer ikisinde de tık yok😬 bende simdi kontrolden geliyorum akcıger gelıstırıcı ıgne oldum ikiz bebeklerde doğum ucretı de degısiyormus onu ogrendım 🤦🏿🤣Vala doğum yaklastıkca stres bastı
Bebisler nasıl erken gelme durumumu var neden ciger geliştirici yaptılar canım. Doğum içindemi ×2 Allah yardımcınız olsun

O korkular o bisey bulmalar hiç bitmiyor benimde sol kasık kemiğim ağrıyor arada diyorum neden acaba büyüyor ondanmı haftaya randevum var sorucam 🤭
Büyüdüğü için artık organları skistiriodur minnagin onu okumuştum ama randevu yaklaştıkça bişe bulunuo kuzum🤗

Canim cok geçmiş olsun. En zor 2 gün sonrasi rahatlayacaksin. Ateşini kontrol et mutlaka cok sıkı giyinme. 38 üzeri tehlikelidir bilgin olsun diye yazıyorum.
Bol bol su ic, biseyler yemege çalış . Bebisler hic etkilenmiyor korkma . Bende daha yeni covid geçirdim. Kan sulandirici kullanıyor muydun bilmiyorum bunun icin bi doktorunla görüş. Allah şifa versin
Çok teşekkür ederim. Hamileliğimin başından beri oksapar kan sulandırıcı iğne vuruyorum.
Ateşim hiç olmadı hep 36 civarı.
Bol meyve bol sıvı bal pekmez çeşitli çorbalar içiyorum.
Ama ağrılarım felaket. Seninde çok ağrın var mıydı. Kafamı kaldıramıyorum. 2 oldu hastaneye gidip serum yiyorum o iyi geliyor bir süreliğine.
Magnezyum alıyorum birde o iyi geliyor. Doktorum söyledi ağrılara iyi geliyormuş.

Kötü canım valla. Dünde gittik serum takıldı bugun da gıttik yine serum taktırdık.
Hiç halim yok kafam kalkmıyor.
Serum alınca iyi geliyor ama.
Birde boğazım çok kötü ses falan gitti.
Yarına daha iyi olursun inşallah canım
Ses baya bi sonra düzeliyor benim hala bozuk 😑
Protein ağırlıklı beslen bu süreçte
Vücut direncini artıracak besinler tüketmeye çalış
İnşallah çabucak geçsin ya psikolojiyi mahvediyor

Yarına daha iyi olursun inşallah canım
Ses baya bi sonra düzeliyor benim hala bozuk 😑
Protein ağırlıklı beslen bu süreçte
Vücut direncini artıracak besinler tüketmeye çalış
İnşallah çabucak geçsin ya psikolojiyi mahvediyor
Ya vücut ağrım baş ağrım boğaz ağrım hepsi bir anda olunca mahvoldum. Hele vücut ağrısı berbat etti beni. Nasıl birşey anlamadım

Ya vücut ağrım baş ağrım boğaz ağrım hepsi bir anda olunca mahvoldum. Hele vücut ağrısı berbat etti beni. Nasıl birşey anlamadım
Geccek kuzum yarın daha iyi olursun inşallah serumlar da almışsın şifa olsun hepsi sana ağrılar için bişe verdim doktorun dinlen kuzum uyu uyan biseuin kalmasın inşallah

Baya ağır geçiyor o zaman seninki canım Rabbim iyiliğini versin inşallah.
Pik noktası oluyor işte ondan sonra rahatlıyorsun gün geçtikçe. Şu iki günün ardından daha iyi olacağını düşünüyorum. İnşallah 🤲🤲🤲

Ay zaten nefret ediyorum şu sıralar zincir marketlerden 😑😑
İki katına mı çıkıyor yoksa ücret :KK57:
Ikı katına cıkıyor canım tam bı fiyat belirlemedı hastaneyle goruseyım dedi ben kendi payıma dusenden almam ama hastane x2 alıyor dedı 🤦🏿😬 artık ne kadar fiyat cıkarır hıc bilmiyorum bıdaha ki gıdıslerımızde soyle heralde
Bebisler nasıl erken gelme durumumu var neden ciger geliştirici yaptılar canım. Doğum içindemi ×2 Allah yardımcınız olsun
Erken gelme durumları suanda yok canım Allaha sukur herseylerı normal dedı ama her ihtimale karsı eger erken doğarlarsa diye bu haftalarda yapılıyormuş 2 doz seklinde 24 saat arayla vurucak eger erken doğarlarsa cıgerlerı cabuk gelısır rahat nefes alırlar dedı. Ayrıntılı ultroson da oyle olur diyordum ama Vala doğum ıcın de oyleymıs😬

Ikı katına cıkıyor canım tam bı fiyat belirlemedı hastaneyle goruseyım dedi ben kendi payıma dusenden almam ama hastane x2 alıyor dedı 🤦🏿😬 artık ne kadar fiyat cıkarır hıc bilmiyorum bıdaha ki gıdıslerımızde soyle heralde

Erken gelme durumları suanda yok canım Allaha sukur herseylerı normal dedı ama her ihtimale karsı eger erken doğarlarsa diye bu haftalarda yapılıyormuş 2 doz seklinde 24 saat arayla vurucak eger erken doğarlarsa cıgerlerı cabuk gelısır rahat nefes alırlar dedı. Ayrıntılı ultroson da oyle olur diyordum ama Vala doğum ıcın de oyleymıs😬
Vicdanızlar ya 😒 hadi tamam farkını al da iki katı alma bari. Neyse hayırlısıyla sağlıkla gelsin minik kuşların da 😍

X